Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375171 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Dogan

Bu muhabbet iyice kabak tadi verdi ama, ama senin buradaki tavrin hic hos degil. Peygamber mi ki bu cicekler laf soylenemicek. O tecrubesiz der, sen karsina cikarsin, su su su stadlari yapti, hayir cok tecrubeli dersin. Ayrica adam kotu birsey de soylemiyor. Ciceklerin gayet fedakarlikla iyi is cikardigini soyluyor. Burada boyle insaat temsilcileri yorum yapmasin, yapacaklarsa da tahammul gostersinler begenmedikleri goruslere, babalarinin ciftligi degil burasi
@omerow ciceklere laf soylenmicek die bi kaide mi var bana ne ciceklerden obitastan ben stadima bakarim cicekleri de herkes elestirebilir obitasida lakin israrla birini inceden küçük gösterip digerinide sanki hatasizmis gibi gosteren birinde ben art niyet ararim her firsatta ayni muhabbetleri dile getirmek can sıkıyo burdaki forumu okuyan ben dahil herkesin cani sıkılıyor  anlatmak istedigim bu benim firmalarlada bi baglantim yok ben suana kadar hic boyle bi tartisma icinede girmedim ama bugun gina geldi artik

Çevrimdışı Dogan

Ben orada hayati bi bilgi verdim onuda okudunmu @Dogan :iscrewy: Çiçekleri Ayakta alkışlıyorum , mırın kırın etmediler , Yeri geldi Dairelerini satıp işçilerinin Paralarını odediler yazdım , Bu hayati bilgiden bugüne kadar haberin varmıydı senin????? Başka Firma olsaydı Hemen İş bırakırdı ama onlar ozverili davrandı.. Ama Obitaşa  da haksızlık yapıldığını soyledim bunda ne var :alala: Ama hala Anlamamakta Israr ediyorsun :iscrewy:
Kardesim ben firmalar hakkinda hic bisey bilmedigimi ilk mesajda yazdim naptiklari konusundada bi fikrim yok tribünlerin büyüklüğü hakkinda da bi fikrim yok sadece bu iki firmanin karşılaştırılması can sıkan bi durum obitas once bitirirse seve seve kucaklariz ayni sekilde cicekleride ama bu demek deildirki o once bitirdi vay efenim cicekler acemi altindan kalkamadi vs... cicekler once bitirirse bu obitastan daha ii anlaminada gelmez inan bana iyi olup olmadiigi cogu besiktasli gibi benimde umrumda bile deil artik tek bi firmanin savunucusu olmaktan çık sana yarari.ne bu tartismanin aksine burda birsürü kisinin cani sıkılıyor sana ne onlardan sen stadinda yapilan ise bakicaksin emeğe bakicaksin oyle cicekleri over gibi yapip alttan gene obitasi on plana cikarmaya calisma bunun bi faydasi olmaz  @Yunus Emre Dökmeci 

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaslar stadtaki calismalar harika prekast testere kiris sutunlar iyi gidiyor.
Aksama fotograflara bogulacaksiniz Yasaklı Link[/member] @aktar_ismail ve @Yunus hepsi fotograf cektiler.  Havada cok guzeldi ama aksama dogru bulutlar gelmeye basladi yagmur yarin isleri biraz sekteye ugratabilir. Hepinize tesekkurler
@ZEKİ fotolar için teşekkürler hocam .

Çevrimdışı TØLGA

Bu konu 3 4 saat uzar en iyisi  baska sayfalara bakalım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu birde Şu muhabbet  Sıktı bu Mahbbet sıktı diyenlere anlam veremiyorum :iscrewy: Onu tartışmayalım Bunu tartışmayalım Ozaman Neyi Tartışacaz biz :alala: Kaba Bitiyor biz Hala neyi tartışıyoruz yahu , Toki Arenanın Mimarı İflas etti , İnşaat Aylarca durdu Daha snra yeni ihaleyi alan firma işi bitirdi Üstelik bu stadı Devlet yaptı !! Biz Bu kadar Maddi İmkansızlıkla boğuştuğumuz halde Stad İnşaatı 1 Gün bile durmadı !!! Bunda Tabiki 2 Firmamızın Fedakarlıkları ve özverilerinin de Payı var !! Neden konuşmayalım firmalarımızı :alala: İşin kolayına kaçıp Toki arenadaki gibi Paramızı alamıyoruz Diyip İşi bırakıp kaçabilirlerdi !! Ama onlar Fedakarlık yaptılar Dairelerini satıp İşi devam ettirdiler Biz Bu firmaların hakkını ödeyemeyiz!!! O yavaş bu yavaş muhabbeti hakikaten boş !! 2 Firmamızada Helal olsun Birgun bile İş bırakmadılar Sabote etmediler...... Daha da uzatmayacağım bu konuyu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dogan

Yahu birde Şu muhabbet  Sıktı bu Mahbbet sıktı diyenlere anlam veremiyorum :iscrewy: Onu tartışmayalım Bunu tartışmayalım Ozaman Neyi Tartışacaz biz :alala: Kaba Bitiyor biz Hala neyi tartışıyoruz yahu , Toki Arenanın Mimarı İflas etti , İnşaat Aylarca durdu Daha snra yeni ihaleyi alan firma işi bitirdi Üstelik bu stadı Devlet yaptı .. Biz Bu kadar Maddi İmkansızlıkla boğuştuğumuz halde Stad İnşaatı 1 Gün bile durmadı ... Bunda Tabiki 2 Firmamızın Fedakarlıkları ve özverilerinin de Payı var .. Neden konuşmayalım firmalarımızı :alala: İşin kolayına kaçıp Toki arenadaki gibi Paramızı alamıyoruz Diyip İşi bırakıp kaçabilirlerdi .. Ama onlar Fedakarlık yaptılar Dairelerini satıp İşi devam ettirdiler Biz Bu firmaların hakkını ödeyemeyiz... O yavaş bu yavaş muhabbeti hakikaten boş .. 2 Firmamızada Helal olsun Birgun bile İş bırakmadılar Sabote etmediler...... Daha da uzatmayacağım bu konuyu..
Iste bastan beri forumdaki herkesin istedigi durum bu firmalar gelip gecici yaptiklari fedakarliklari unutmayiz allah razı olsun karşılaştırmak anlamsız  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Yahu birde Şu muhabbet  Sıktı bu Mahbbet sıktı diyenlere anlam veremiyorum :iscrewy: Onu tartışmayalım Bunu tartışmayalım Ozaman Neyi Tartışacaz biz :alala: Kaba Bitiyor biz Hala neyi tartışıyoruz yahu , Toki Arenanın Mimarı İflas etti , İnşaat Aylarca durdu Daha snra yeni ihaleyi alan firma işi bitirdi Üstelik bu stadı Devlet yaptı .. Biz Bu kadar Maddi İmkansızlıkla boğuştuğumuz halde Stad İnşaatı 1 Gün bile durmadı ... Bunda Tabiki 2 Firmamızın Fedakarlıkları ve özverilerinin de Payı var .. Neden konuşmayalım firmalarımızı :alala: İşin kolayına kaçıp Toki arenadaki gibi Paramızı alamıyoruz Diyip İşi bırakıp kaçabilirlerdi .. Ama onlar Fedakarlık yaptılar Dairelerini satıp İşi devam ettirdiler Biz Bu firmaların hakkını ödeyemeyiz... O yavaş bu yavaş muhabbeti hakikaten boş .. 2 Firmamızada Helal olsun Birgun bile İş bırakmadılar Sabote etmediler...... Daha da uzatmayacağım bu konuyu..
heh iste uzatma böyle çiçekler & obitaş mevzusu başlayınca buranın nasıl olduğunu biliyorsun  :iblush:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Iste bastan beri forumdaki herkesin istedigi durum bu firmalar gelip gecici yaptiklari fedakarliklari unutmayiz allah razı olsun karşılaştırmak anlamsız  :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Yasaklı Link[/member]  fotolar için teşekkürler .

Çevrimdışı Karabay

Herkesin çok fazla vakti yok.
Doğal olarak buraya gelince sadece önemli bilgileri ve resimleri görmek istiyorlar. Sayfalarca firma kavgası okuyunca rahatsız oluyorlar.  Bir süre sonra sadece bazı kişilerin yorumlarını seçip okuyorlar. Dolayısıyla diğer arkadaşların arada kalan önemli mesajları güme gidiyor.  Böyle bir kısır döngü.

Bu yüzden belkide kimsenin firma ismine tahammülü yok.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski acikta 3 testere kaldi demistim dogruymus :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

herkse iyi akşamlar. burada bir birimizin kalbini kırmaya gerek yok  @Oktay çiçekler evini satıp işçilerin parasını ödüyorsa bu bjk inş.aşnin sorunu. işi bıraksalar ne olacak paramız verilmiyor diye aynısı obitaş da tamam obitaş çiçekler tartışalım da bazı arkadaşlar duruma çok duygusal bakıyor sonuçta ikisi de ticari kuruluş.   :ok: :ok:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Prekast kamyonlari ve fiskirtici var sahada  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Toplam 7 testere kaldi kalibi yatirilmadik iyi gidiyorlar hafta ici cok onem kazandi aynen bu sekilde devam
Şampiyon Beşiktaş JK

Butun Stadda Kalıbı yatırılmamamış Toplam Testere Kiriş Kalıp sayısı Sadece 7 :halay: :ishock: :sevinc :super:
Bitti vallahi bitti :bandit: Fore Kazık , Hafriyat , Beton sıkıntısı derken Kabayı bitiriyoruz , Şukurler Olsunki Allah Bize Bu Günleri gosterdi :ok: İnş Tamamının bitmiş halini görmeyi nasip etsin hepimize......

Çevrimdışı Serjo

Butun Stadda Kalıbı yatırılmamamış Toplam Testere Kiriş Kalıp sayısı Sadece 7 :halay: :ishock: :sevinc :super:
Bitti vallahi bitti :bandit: Fore Kazık , Hafriyat , Beton sıkıntısı derken Kabayı bitiriyoruz , Şukurler Olsunki Allah Bize Bu Günleri gosterdi :ok: İnş Tamamının bitmiş halini görmeyi nasip etsin hepimize......

inşallah  :claps: :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı bnymnd

Arkadaşlar çiçekler obitaş kavgası yapmayın.Her ikisi de güzel seri çalışıyor sizler böyle konuştukça firmaları nazar edeceksiniz ya.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çatı İskeletinin Havaya kalkması Sadece 15-20 Gün , Gerisi Kaplama işi oda yaklaşık 3 ay ama iyi olan haber Çatı iskeleti kalktığı an Kaplamayı beklemeden Çim ve koltuk işinin başlayabilecek olması :halay: Çatı iskeleti Nisanda Havaya kalksa ki kalkar , Çim ve Koltuk işi Çok rahat yetişiyor Ağustosa :ok: Çatı Kaplaması içinde 4 Ay kalıyor geriye , Hesaplarıma göre Rahat yetişiyor stad Agustosa :bandit: Yalnız Örnek Localar bittigine göre Artık karar verilip Localara bir an önce başlanmalı 146+1 Loca var Az değil......
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 19:18:12 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Oktay

herkse iyi akşamlar. burada bir birimizin kalbini kırmaya gerek yok  @Oktay çiçekler evini satıp işçilerin parasını ödüyorsa bu bjk inş.aşnin sorunu. işi bıraksalar ne olacak paramız verilmiyor diye aynısı obitaş da tamam obitaş çiçekler tartışalım da bazı arkadaşlar duruma çok duygusal bakıyor sonuçta ikisi de ticari kuruluş.   :ok: :ok:
siz bana bakmayın ben takılıyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çiçekler yada obitaştan birine laf edene 1 kızıyorsam, bu lafa alınıp savunma yapmaya çalışıp münakaşaya girene 3 kızıyorum. Yahu bırakın, herkesin fikridir, sen neyi değiştirebilirsin ki?

x yavaş diyorum, sen yok değil, ben x yavaş ısrar ediyorum, sen kalkıp e o zaman Y de yavaş diyorsun. Böyle bir bakmışsın 2 sayfa sürmüş gitmiş.

Bırakın artık allah aşkına. Çiçekler bitirip gitse ne değişcekti? Yeni açık bitmeden, hiç bir şeye başlayamıyorsun. Yahut obitaş yeni açığı bitirdi gitti, eski açık numaralı köşe hala duruyor diyelim? e ne olacak?

Çevrimdışı selçukaras

Herkesin çok fazla vakti yok.
Doğal olarak buraya gelince sadece önemli bilgileri ve resimleri görmek istiyorlar. Sayfalarca firma kavgası okuyunca rahatsız oluyorlar.  Bir süre sonra sadece bazı kişilerin yorumlarını seçip okuyorlar. Dolayısıyla diğer arkadaşların arada kalan önemli mesajları güme gidiyor.  Böyle bir kısır döngü.

Bu yüzden belkide kimsenin firma ismine tahammülü yok.

son bir kaç sayfadır en doğru yorum. teşekkürler......

Çevrimdışı Anıl

Çatı İskeletinin Havaya kalkması Sadece 15-20 Gün , Gerisi Kaplama işi oda yaklaşık 3 ay ama iyi olan haber Çatı iskeleti kalktığı an Kaplamayı beklemeden Çim ve koltuk işinin başlayabilecek olması :halay: Çatı iskeleti Nisanda Havaya kalksa ki kalkar , Çim ve Koltuk işi Çok rahat yetişiyor Ağustosa :ok: Çatı Kaplaması içinde 4 Ay kalıyor geriye , Hesaplarıma göre Rahat yetişiyor stad Agustosa :bandit: Yalnız Örnek Localar bittigine göre Artık karar verilip Localara bir an önce başlanmalı 146+1 Loca var Az değil......
Çatının havaya kalkmaya hazır hale gelmesi 2.5 ay, havaya kalkması 10 gün. Kaplaması da 1-1,5 ay :ok: