Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373374 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Caner

24.01.2015 | Vodafone Arena Panorama

Eline sağlık TimeLapse'ci abi, yine güzel bi çalışma  :icool:

Çevrimdışı aşığımsana

4 tane Tır ne getirdi acaba?
çatı malzemesi olabilir öğlen eski açıkta temizlik vardı

boş geldiğinden haberim yoktu :) kalıplar götürülüyor
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 16:52:05 aşığımsana ]
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 16:44:15
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
4 tane Tır ne getirdi acaba?
Onlar boş geldi sanırım. 1 tanesine işi biten kalıp vs. yükleniyor.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Deniz

sahanın içi takılmayı bekleyen prekast dolu  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Rusyaya daha başlamadılar şu an mobilizasyonunu yapıyorlar @Fatih tokidede obitaş ne yaptı yüklenici firma değildi bildiğim kadarıyla tecrübe ne demek bir firma inşaat firmasıysa her yerde her işi yapar sonuçta iki firmada bir sürü iş bitirmiş ve tecrübeliler her iş birbirinden farklıdır. Çiçekler metro inşaatlarında çalışıyor tecrübe odur yer altında çalışmak yeryüzünde çalışmaya benzemez farklı inşaat teknikleri kullanılır güvenlik prosedürleri farklıdır keza köprü inşaatlarıda öyle ama ama bir yapı yapıyorsan nasıl bir tecrübe farkı olabilirki :alala:
Ben de anlayamadim onu abi, arkadas oyle bir yazmis ki Obitas destani gibi olmus...  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ramayan

obitaş bir tribün yapana kadar çiçekler stadı bitirdiler neredeyse hala obitaşı savunanlar var.. numaralıyı çiçekler aldığında herkes çocuklar gibi sevindi. burda görünen üzerinden konuşuyorsak kimse obitaşı körü körüne savunmamalı. he görmediğimiz bir yerdede çalışıyorsa bu obitaş o ayrı..

Çevrimdışı dogu1903

Bence stat acilinca obitas ekibiyle cicekler ekibi 5erli seri penalti atsinlar birbirlerine. Atislar öncesinde kimin yaptigi tribun tarafindaki kaleye atilacagi da yazi turayla belli olsun. Kazanan ekibi en iyi ekip ilan edelim ve obitas mi cicekler mi tartismalarina kesin sonuç kazandirmis olalim  :money:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne zaman biri obitas hakkinda bisey söylemek istese hemen orda bitiyosun sanki avukatligini yapiyosun hayir sürekli ayni seyleri tekrarliyosun ve bu can sıkıyo ikiside Besiktasimiz icin calisiyo biri ötekinden once bitirse nolcak belliki sartlar öyle gerektiriyo...
Sen nasıl önce uslubunu düzelt :akuma: Sadece Obitaşı savundugum yeri alıntı yapıp bana Çakman manidar :iscrewy: Bir önceki Yorumda ise Çiçekleri Savundugum , Çiçeklerin yaptığı Fedakarlıkları anlattıgım yorumu gormeyip , Obitaşı savundugum yeri alıntı yapman Cidden enteresan !!!! @Dogan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Firmalar yok Beşiktaş var
Parayı ödeyen Beşiktaş onlar da işini yaptı gidiyor
Geçmişi konuşmak zaman yaratmayacak bize
Şikayetçi olup,şüpheleri olup aynı zamanda kongre üyesi olan varsa dava açsın
Yoksa a firması b firması muhabbeti bir halta yaramıyor

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ilhan mansız

+1903 illa bir firmanın goygoyunu yapacaksak Beşiktaş inşaat aş. Taraftarıyım. Diğer tartışmalar artık çok sıktı.

Sabah Aynı şeyi yazdım , 2 Firmada Beşiktaşımız için çalışıyor dedim , Çiçeklerin yaptığı fedakarlıklardan ve ozverilerinden Bahsettim , Obitaşında Yavaş olmadığını yazdım , Ama Bazı arkadaşlar Çiçekler için Yazdıklarımı görmezden gelip , Obitaş için yazdıklarımın üzerinden Bana Karşı saldırıya geçti :akuma: :akuma: Benim anlamadığım olayda bu :iscrewy:

Çevrimdışı ilhan mansız

Sabah Aynı şeyi yazdım , 2 Firmada Beşiktaşımız için çalışıyor dedim , Çiçeklerin yaptığı fedakarlıklardan ve ozverilerinden Bahsettim , Obitaşında Yavaş olmadığını yazdım , Ama Bazı arkadaşlar Çiçekler için Yazdıklarımı görmezden gelip , Obitaş için yazdıklarımın üzerinden Bana Karşı saldırıya geçti :akuma: :akuma: Benim anlamadığım olayda bu :iscrewy:
daha üç gün önce bu forumda firmalar üzerinden yapılan kıyaslamaların silineceği yazılmadı mı? Hala ne diye uzatıyorsun? Gerçekten çok saçma ve gülünç sadece seni kastetmiyorum. Herkes okuyor donuçta

2 firma da aynı anda tribünleri bitiriyor. Sorun bunun neresinde anlamak zor.

Bir firma 3 5 ay geç bitirmiş olsa neyse.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hepimiz Beşiktaşlıyız hepimiz de aynı hatayı yapıyoruz zaman zaman
Eloğlu için birbirimizi kırmaya değmez
Sallayın firmaları inşaata bakın
Havalar bozmasın yağmur yağmasın diye duaya çıkalım mesela :D
Şu firma muhabbeti oldu mu illa yanlış anlaşılmalar oluyor,zaten biz de çok seviyoruz taraf tutmayı
Boş verin oymuş buymuş
Stat bitiyor staaaattt  :sevinc

Çevrimdışı TØLGA

Arkadas hoplatmayın şu mevzuyu artık yaaa kaba bitsede kurtulsak şu mevzudan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ramayan

numaralı eski açık köşe, numaralı yeni açık köşeden en az 10 gün evvel bitecek buraya yazıyorum..

daha üç gün önce bu forumda firmalar üzerinden yapılan kıyaslamaların silineceği yazılmadı mı? Hala ne diye uzatıyorsun? Gerçekten çok saçma ve gülünç sadece seni kastetmiyorum. Herkes okuyor donuçta
Yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ediyorum :ok: Firma kıyaslaması Yapmadım , 2 Firmada Alkışı hakediyorlar 2 Firmada Beşiktaşımız için çalışıyorlar yazdım :iscrewy: Çiçeklerin fedakarlıklarından bahsettim , Obitaşında yavaş olmadığını yazdım .. Burada Tartışma çıkaracak ne var :alala: :alala: Herhangi bir kıyaslama yok bir şey yok :iscrewy: Ama Bazı arkadaşlar Tartışma çıkarmak için fırsat bekliyor fırsatı bulunca da saldırıya geçiyor :akuma: @ilhan mansız

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok sıkıcı ve saçma konu, artık bu iki firmanın adını duymaktan nefret eder hale geldim buradaki bazı arkadaşların saçma yazıları yüzünden, forum yönetimi de daha geçen gün uyardı. Gerçekten çok itici oluyor artık hiç çekilmiyor

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR