Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6371001 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kerem fotoğraflar için teşekkürler. Bir daha çekecek olursan, Futbolcu çıkış tünelinden bir fotoğraf çekersen sevinirim. Bakalım nasıl duracak oradan.  :ishock:

Çevrimiçi Rasim

ama ben eski açığın şu haliyle kalmasından yanayım hatta yıkılmadan önceki yükseklikte olmasını isterdim.
:iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:
Beşiktaş!

Çevrimdışı keremfrat1

Kerem fotoğraflar için teşekkürler. Bir daha çekecek olursan, Futbolcu çıkış tünelinden bir fotoğraf çekersen sevinirim. Bakalım nasıl duracak oradan.  :ishock:
aslında aklımdaydı da bugun oraya ınemedım çok yoğunduk stadda oyuzden bıdakıne tamam oradan çekmeye çalışırım  :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

sayfayı beğenim haberide kendi sayfanızda paylaşacaksınız tabiki öyle bedava baret yok  :evillol: @Tolga
sayfayı beğenmiştik zaten abi tmm bir el atayım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Stad açılışı için Barca falan düşünülüyormuş.

Bu konuda biraz hassasım,Beşiktaş- Juventus-Newcastle 3 lü turnuva bana en şık gelen fikir.  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

@Sezgin Cengiz  kardeşim prekastlar bizi geciktirirmi .senin fikrini merak ediyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Konya stadı 42 bin kişilikse bizimkisi 52 bin

Çevrimdışı ahmet türker

olur ama özel araçlamı gideriz araçmı kiralarız onda net bir şey diyemiyorum geleceklerin sayısına bağlı biraz nasıl gideceğimiz ama geleni açıkta bırakmayız :D @Armağan Bozkurt
@Necmi kardeşim prekastların durumu ile ilgili bir fikrin var mı geciktirme ihtimalini nasıl görüyorsun.

Çevrimdışı TØLGA

Konya stadı 42 bin kişilikse bizimkisi 52 bin
yav bizimkisi her türlü büyük normalde'de bizim köşeler alçalıyor onlarda öyle bir durum yok  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

42.900 konyanın kapasitesi.
Stad muduru açıkladı bizzat , Konya stadının Kapasitesi 41.903 :halay: @ahmet türker abi
@keremfrat1 Fotolar için teşekkürler Ellerine saglık :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

Stad muduru açıkladı bizzat , Konya stadının Kapasitesi 41.903 :halay: @ahmet türker abi
doğru söylüyorsun ben yanlış yazmışım yunus kardeşim.

Çevrimdışı TØLGA

resmi rakamı değiştirdiler o maçtan sonra  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@bjk_mabet twitter : Güneş enerjisi ile ilk Halı kurutma deneyimimiz , Burası Beşiktaş Bizde SAKAT çok
Vodafone Arena Twitter : Turkiyenin İlk Akıllı stadyumu olarak , Güneş enerjisini değerlendirmek istedik
 :kop: :kop: :kop: Yeminle 1 Tane Normal adam Yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Doğukan E.

@bjk_mabet twitter : Güneş enerjisi ile ilk Halı kurutma deneyimimiz , Burası Beşiktaş Bizde SAKAT çok
Vodafone Arena Twitter : Turkiyenin İlk Akıllı stadyumu olarak , Güneş enerjisini değerlendirmek istedik
 :kop: :kop: :kop: Yeminle 1 Tane Normal adam Yok

Abi bence başkan halı yıkama şirketlerine para kaptırmak istemiyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı cisse557

Arkadaşlar bence açılış turnuvasını falan unutun büyük ihtimal stada geçtiğimizde ligler oynanıyor olur. Ligler devam ederken aynı andan juve barça chelsea gibi takımları getirmeye güç mü yeter bi tanesi gelsin yeter  :)

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar bence açılış turnuvasını falan unutun büyük ihtimal stada geçtiğimizde ligler oynanıyor olur. Ligler devam ederken aynı andan juve barça chelsea gibi takımları getirmeye güç mü yeter bi tanesi gelsin yeter  :)
o iş mutlaka olur stadyumu tanıtmak istiyorsun devre arası flen ama mutlaka olur  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Hava izin verirse ay sonu betonlanmamis kolon kalmayacak gibi gorunuyor testerelerde biter mi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

o iş mutlaka olur stadyumu tanıtmak istiyorsun devre arası flen ama mutlaka olur  :biggrinking:
Valla bizlik sorun yok illaki stadımız duyulacak ama hemencecik çok büyük yankı uyandırmak istiyorsa Vodafone düşünsün :naughty:

Çevrimdışı keremfrat1

rıca ederım :)