Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368292 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

1- Vallaha da başlamışlar benim merdivenlere. :halay: Duydular herhalde.

2- Biraz daha arkadaki merdiven neden 1-2 basamak yüksek yapılmış? Zemine bir döşeme mi serilecek? :alala:

Bu arada bugün fotoğraflar paylaşanlara çok teşekkürler. Hepsi ayrı bir güzel. :claps:
bu gün gördüm orayı anlam veremedim herhalde orda kot farkı var

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı dropoon

benim halen içime sinmedi bu çatı ayaklarının alt kısmı bordo olan yerler. alelacele tarifle sipariş edilmiş gibi duruyor. tek bi kalıp halinde dökülemezmiydi acaba, parça parça, vidalar ile tutturulmuş üç parça.

Çevrimdışı denilanz

benim halen içime sinmedi bu çatı ayaklarının alt kısmı bordo olan yerler. alelacele tarifle sipariş edilmiş gibi duruyor. tek bi kalıp halinde dökülemezmiydi acaba, parça parça, vidalar ile tutturulmuş üç parça.
Onlar galiba geçiciymiş. Şimdilik sağa sola devrilmesin diye konulduğu söylendi diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı denilanz

bu gün gördüm orayı anlam veremedim herhalde orda kot farkı var
Sağol abi. Bekleyelim bakalım, elbet çıkacak ortaya.

Çevrimdışı dropoon

Onlar galiba geçiciymiş. Şimdilik sağa sola devrilmesin diye konulduğu söylendi diye hatırlıyorum.

bu gece rahat bi uyku çekebilirim demekki  :ishock:

Çevrimdışı Dogan

Bu resim paylaşıldı mı bilmiyom ama farklı bi açıdan çekilmiş hoşuma gitti

Çevrimdışı ilhan

@Efe numaralı üstte görünen fışkırtıcı mı?

Çevrimdışı charly

Çevrimdışı Necmi

ne dökümü orda döküm kullanılırmı :alala: orda mafsallar var kolonlar ileri geri haraketli sabit değilki o kolonlar bir çok haraketli parçanın çatı üzerindeki rüzgardan oluşan basıncı emecek şekilde olması gerekiyor bilerek söylemiyorum ama mantık yürütüyorum çatı ve halatlar esnemese basınçtan kopabilir. Devasa bir uçurtma gibi düşünün çatıyı nasıl ileri geri yapıp uçurtmayı esnetiyorsanız o mafsallarda çatıyı esnetecektir

Çevrimdışı ALI RIZA

21 Ocak 2015
Gaziler Büfe
İlk gelecek Fotolar Sona geliyor nedense  :alala: Bundan sonra etkinlik yaparsanız Fotoları canlı canlı anında atsanız süper olur  :evillol:

Çevrimdışı Fatih

İlk gelecek Fotolar Sona geliyor nedense  :alala: Bundan sonra etkinlik yaparsanız Fotoları canlı canlı anında atsanız süper olur  :evillol:
L'pool macinda atarsin direkt..  :bandit: :lol:

Gunaydin abiler ablalar...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı doctore

yapılacak iş çok basit aslında. çatı sütunlarının etrafı örülüp yuvarlak sütun kalıbına beton atılabilir. böylece hem cok daha estetik durur hemde orjinal proje ye ( maketleri yapılan ) sadık kalınmış olur. bence bu çalışma yapılacaktır. çatı sütunları bu şekliyle stadın bütünlüğünü çok bozuyor. sütunları betonlama çalışması yapılmadan böylece bırakılırsa kötü bir görüntü çıkacak meydana  :olmaz . herkese günaydınlar bu arada :)
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yapılacak iş çok basit aslında. çatı sütunlarının etrafı örülüp yuvarlak sütun kalıbına beton atılabilir. böylece hem cok daha estetik durur hemde orjinal proje ye ( maketleri yapılan ) sadık kalınmış olur. bence bu çalışma yapılacaktır. çatı sütunları bu şekliyle stadın bütünlüğünü çok bozuyor. sütunları betonlama çalışması yapılmadan böylece bırakılırsa kötü bir görüntü çıkacak meydana  :olmaz . herkese günaydınlar bu arada :)
O Çatı kolonları Esnek , Yani ruzgara göre , Saga-sola -İleri-Geri hareket ediyor :bandit: Etrafına duvar orersen nasıl hareket edecek o kolonlar :alala: :alala: @doctore
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy kardeşim  buda sana özel gelemedin özlem duymayayasın diye :D
Günaydınlar
teşekkür ederim abi yukarıdan çekseydiniz iyi olacaktı neyse :D @Necmi
@yigitcan1903 gif harika :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

olmaz abi öyle Yunusun Dediği gibi hareketli parça kolonlar ileri geri hareket ediyor yakından gördüm @doctore @Yunus Emre Dökmeci

olmaz abi öyle Yunusun Dediği gibi hareketli parça kolonlar ileri geri hareket ediyor yakından gördüm @doctore @Yunus Emre Dökmeci
Akşam Seni bekleyecektik de Gaziler bufe kapattı dükkanı Saat 17:15 de , mecburen kalktık  @SDemirsoy :by2: :by2:

Çevrimdışı SDemirsoy

Akşam Seni bekleyecektik de Gaziler bufe kapattı dükkanı Saat 17:15 de , mecburen kalktık  @SDemirsoy :by2: :by2:
gelmiş kadar oldum süzeri gördüm yeter :D

gelmiş kadar oldum süzeri gördüm yeter :D
@Necmi Abi Özellikle Senin için Çekti Suzerin Fotosunu :kop: :kop:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı alperrr

Yok yea bu saatten sonra getirsen ne olur.. Kac sayfa geri de...  :bandit: :bandit:

Ben yarin yogun oldugu bi vakitte tekrar yazarim...  :lol: :lol: :lol:

ben meseleyi biliyorum. dün login olana kadar silinmişti mesaj, herhalde işini gördü dedim. eskişehir de yaşıyorum. buyur.

Çevrimdışı Doğukan E.

Beşiktaşarena ailesine günaydın.

Resimde işaretlediğim yerler niçin açık bırakıldı öyle acaba?

Çevrimdışı SDemirsoy

Beşiktaşarena ailesine günaydın.

Resimde işaretlediğim yerler niçin açık bırakıldı öyle acaba?
Beton araçları için bırakıldı daha sonra tabi ki kapatılacak :) @slaveno

Çevrimdışı Doğukan E.

Beton araçları için bırakıldı daha sonra tabi ki kapatılacak :) @slaveno
Teşekkürler.