Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377346 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yakup

Bizim çatı Kertenkele Arena'nınkinde daha geniş olacak dimi?

3. resimde bur-sa-lı-yız yazmaya başladıkları belli oluyor  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Akyazı stadı rezalet olmuş. Toki Ts'ye yazık etmiş Bursa'nın gerisinde kalacaklar

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmetx

kaba inşaatın bitmesine son 70 gün
4 şubat hedefim (tribün kısmı için) tutmayacak yani.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı altanbjk

gecenlerde tahminde bulunmustum, Cati tasiyici ilk dikey Halatlari sercekler diye. Cember Halatlar anca tüm Kaba bittikten sonra olur, fakat Dikey olalarin hazirliklari baslayabilir su an.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 11:56:20 altanbjk ]

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 senin internet dial up galiba :D

nette sorun yok beyin çevirmeli bağlanıyo henüz uyanmadı @ahmetx  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

yeni açık ve eski açığa ilerledikçe o parçalar sahaya doğru gerileyecek kavisli olduğu için :D @ahmetx @Efe

Oo evt abi bilmiyordum :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

gecenlerde tahminde bulunmustum, Cati tasiyici ilk dikey Halatlari sercekler diye. Cember Halatlar anca tüm Kaba bittikten sonra olur, fakat Dikey olalarin hazirliklari baslayabilir su an.
yazılarınızda klavye hataları mı var yoksa teknik terimler mi?ben bir şey anlamadım.

Çevrimdışı ahmetx

nette sorun yok beyin çevirmeli bağlanıyo henüz uyanmadı @ahmetx  :evillol: :evillol:
beyin çevirmeli  :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı cisse557

Bu paletlinin köşede ne alıp veremediği var acaba  :dry: Artık aklıma o kadar çok kazındı ki orda oluşu ordan her korner kullanılışında aklıma paletli gelecek.

Çevrimdışı yldrmaydn

şu trabzon stadında tribün altında kalan yerleri neden yok ettiler hala anlamıyorum. tamam alt katta her yer düz duvar köşeli olsun da o merdiven altları da bir işe yarardı elbet. bizim statta o kadar yer kaybı yapsalar isyan ederdik..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

Bizim eski forumda bir arkadaşın stadyum hakkında mesajı her şeyi özetliyor.
Alıntı
bit artık bit :s20:

Çevrimdışı ahmetx

şu trabzon stadında tribün altında kalan yerleri neden yok ettiler hala anlamıyorum. tamam alt katta her yer düz duvar köşeli olsun da o merdiven altları da bir işe yarardı elbet. bizim statta o kadar yer kaybı yapsalar isyan ederdik..
@yldrmaydn stadın dışında bir dünya yerleri var.

Kaba bitince Kombinelerde bitsin Almanlar gibi her maç full house oynayalım :ishock:

Borussia Moenchengladbach maçlarını izlerken aklıma bizim stad geliyor atmosfer harika

Çevrimdışı yldrmaydn

@yldrmaydn stadın dışında bir dünya yerleri var.

evet orası öyle de maç sırasında stat dışındaki alanın taraftara faydası olmaz ki. zaten pek güzel bir stat olmuyor orada. bilmiyorum sonucu ne çıkacak da güzel değil o kesin.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı FARUK

Bu paletlinin köşede ne alıp veremediği var acaba  :dry: Artık aklıma o kadar çok kazındı ki orda oluşu ordan her korner kullanılışında aklıma paletli gelecek.

çalışabildiği yer kalmadı şuan eski açıkta kule vince en fazla bu kadar yaklaşabildi tamamladı
kapalı bitti zaten
yeni açıkta da diğer vinç çalışıyor

Çevrimdışı beşiktaşk

eski açık önünde fışkırtıcı mı var ben mi yanlış görüyorum  :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı SDemirsoy

instagramdan 60 dk önce çekilmiş ama net değil

Çevrimdışı umit

Arkadaşlar eski açık son kat tabladan sonra numaralıdaki 2 tane ilk kat tabla eksiğimiz kalacak.

Çevrimdışı Türkay

Bizim çatı Kertenkele Arena'nınkinde daha geniş olacak dimi?

Kertenkele arena  :kop: :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler