Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379398 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Son fotoya gore yuksek ihtimal yarin eski acik tabla betonlamasi yapilacak ve tabpa isine veda etmis olacagiz sutun ve kiris isleri iyi gidiyoe simdilik
Evet banada öyle geldi. Öndeki yatay kiriş sonra, hep birlikte betonlanacak gibi.

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar çuan eski açık dış halkaya beton atılıyor galiba.
kaliplamasi bitmistir atiyorlardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Ardau

Bende resim atmaya çalışıyorum ama tanesi 5.2 mb gönderemedim toplu olarak :s20:
@ZEKI abilerle karşılaşmak da güzel oldu bugün  :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı cagdas44

Bende resim atmaya çalışıyorum ama tanesi 5.2 mb gönderemedim toplu olarak :s20:
@ZEKI abilerle karşılaşmak da güzel oldu bugün  :)

@Ardau boyut sınırlaması var tek tek göndermen gerekir ya da boyutunu küçültmen ya da imgur gibi başka bir siteye yüklemen lazım

Çevrimdışı Efe

sütun işlerinin büyük bölümünün bu hafta biteceğini düşünüyorum haftaya pazartesi sadece testere sayıyor olacağız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

royal cup şampiyonu beşiktaş  :D bu senenin ilk kupası  geldi sırada lig uefa kupaları var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğukan E.

royal cup şampiyonu beşiktaş  :D bu senenin ilk kupası  geldi sırada lig uefa kupaları var :D

Abi uefa da gelcek nedeni : http://haber.besiktasarena.com/transferde-son-dakika.html

konu dışı oldu k.bakmayın

Çevrimdışı Ardau

Bende toplam 10 15 resim var @Ekrem ve Yasaklı Link[/member] in çektikleri daha detaylıdır  :tabe:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

yatay eksende yarısı siyah yarısı beyaz koltuk hiç aklıma gelmemişti yeni Camp Nouda planlamışlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sağduyu

Linnesi duyunca millet transfer başlığına koşuşmuş.  :halay:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı mhmtkartal

Bursa futbolcu cikis tuneli.keske bizdede bole olsayd
Bende bunu soracaktım forumdaki arkadaşlara siz bahsettiniz niye bizimki bu kadar büyük ve üstte. Halbuki san mamestede böyle futbolcu çıkışı üstü tribün. Bizimki sanki tiribün yırtığı gibi. BU durum niye böye çok çirkin gözüküyor

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bende bunu soracaktım forumdaki arkadaşlara siz bahsettiniz niye bizimki bu kadar büyük ve üstte. Halbuki san mamestede böyle futbolcu çıkışı üstü tribün. Bizimki sanki tiribün yırtığı gibi. BU durum niye böye çok çirkin gözüküyor
hocam hiç sorma nerden baksan 15-20 civarı vip koltuğumuzu yedi bu futbolcu çıkış tünelimiz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı alperrr

hiç başlanmamış kaç testeree kaldı şimdi?

Çevrimdışı mhmtkartal

hocam hiç sorma nerden baksan 15-20 civarı vip koltuğumuzu yedi bu futbolcu çıkış tünelimiz.
peki değişebilir mi ileride ? Bilginiz var mı