Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378462 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Bende de Ben dışımda anne (Tarafsız) baba abla kardeş fenerli Alayına isyan Ben BJK  :super: BJK macı yada içinde BJK olan haber geçince hepsi pür dikkat bana bakar bende ekrana haber yada maç bitince hayat onların olsun :D unutmam fener BJK macı vardı kardeşim 14- 16 yasında idi lig tv  evde maç izliyorduk fener gol attı kırdırmak için önümde sevinç hareketleri halaylar vs oturdugum yerde 1 tekme ile iki yana yasladım :) efendi ol otur dayağınla kal dedim hepiniz bir ben tek dedim  :evillol: BJK gol atınca garibim gene dayak yedi  :ishock: alıştı dayağa tabi  :ishock:
:kop: :kop: :kop:

Bende de Ben dışımda anne (Tarafsız) baba abla kardeş fenerli Alayına isyan Ben BJK  :super: BJK macı yada içinde BJK olan haber geçince hepsi pür dikkat bana bakar bende ekrana haber yada maç bitince hayat onların olsun :D unutmam fener BJK macı vardı kardeşim 14- 16 yasında idi lig tv  evde maç izliyorduk fener gol attı kırdırmak için önümde sevinç hareketleri halaylar vs oturdugum yerde 1 tekme ile iki yana yasladım :) efendi ol otur dayağınla kal dedim hepiniz bir ben tek dedim  :evillol: BJK gol atınca garibim gene dayak yedi  :ishock: alıştı dayağa tabi  :ishock:
hehehe bu konuda en şansli benim biz hep trabzonu yeneriz hep ben gulerim 7-1 lik maçtan sonra babam sanki benim babam degildi  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ilhan

Bayağı bir Konu dışı yaptık :D Ben kaçıyorum herkese iyi Geceler :uyucam: Şimdi @Necmi abi gelir Bukadar Konu dışı mesajın içinden Benim mesajı bulur kalayı basar bana , o gelmeden ben kaçayım :evillol: :evillol:
İyi geceler

Çevrimdışı murat

Allah tan murat can murat han modası olmadı bizim isim üstünde bunu silebilirsiniz sıkıntı yok  :super:
muratcan güler varya :D

Herkese iyi geceler yarın gün BESİKTAŞK olsun

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

@MURAT abi google amca doğruları söyle
Ülkemizde Murat ismi en çok kullanılan 5. isim olup, yaklaşık olarak her 67 kişiden biri Murat adını taşımaktadır.  :evillol:

Çevrimdışı Efe

an itibariyle yeni açıkta fışkırıtıcı var arkada biyerlere beton atılıyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 01:19:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ben babadan Beşiktaşlıyım elhamdülillah , ama erkek kardeşim cinconlu üçkağıtcı  :s20: :s20: mayıs ayında dayı olacağım nasipse tabiki yeğenimin kartal yuvasından hastane çıkışlarını tshirtlerini ayakkabılarını her şeyini aldım  :D ayrıca enişte de Beşiktaşlıdır .Diğer 3 küçük yeğenimi de Beşiktaşlı yapmak için elimden geleni yapıyorum muvaffak olacam inş. :boxin: :boxin: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı ALI RIZA

hehehe bu konuda en şansli benim biz hep trabzonu yeneriz hep ben gulerim 7-1 lik maçtan sonra babam sanki benim babam degildi  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
7-1 maç unutamam BJK olduktan sonra ilk maçlardan birisiydi ne günlerdi 1 bisiklet turuna BJK oldum ne mutluki oldum  :super:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 01:21:35
@MURAT abi google amca doğruları söyle
Ülkemizde Murat ismi en çok kullanılan 5. isim olup, yaklaşık olarak her 67 kişiden biri Murat adını taşımaktadır.  :evillol:
en fazla kullanılan erkek ismi Mehmet  :D

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi bu arada sen zeytinburnundamısın
bana söylüyorsan eğer ben kocamustafapaşa yani eski samatyada doğdum büyüdüm, ama şu anda avcılar ,beylikdüzü va enes de yaşıyorum  nasıl olduğunu sorma saatlerce anlatırım yani kökenim ,aydın ilinin yörüklerinin selanik vilayetine zorla göç ettirilip sonra 1902 de istanbula gelenlerdir değerli kardeşim.

Çevrimdışı pascal26

360 olsaydı cok iyi olacaktı aslında sunu ogrenmek istiyorum içeriden bu konuda bi on arastırma oldumu acaba hiç gundeme geldimi ben bunu merak ediyorum

olduysa herturlu sevinecem olmamasına yapılmamasına ragmen fakat hiç dusunulmediyse begenilmediyse işte o konuda baya bi agır konusmak isterim yahu bu baslı basına proje ve bunu kaale almamak vizyonsuzluktur:))

onun içinmi real 500milyon harcayıp artı birde bunu ozel olarak lanse ediyor .....
Ben, en azından bilindiğini, görüldüğünü biliyorum. ABD deki yeni Hawks stadı incelemesinden.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 01:24:27
an itibariyle yeni açıkta fışkırıtıcı var arkada biyerlere beton atılıyor :icool:
sütun olabilir mi ya da arkadaki perdeler ?? tabla yok çünkü  :iscrewy: :alala:

Çevrimdışı ilhan

nasılsın değerli kardeşim. :serefe: ben çok iyiyim :serefe: :drunkard:
Eyvallah abi benimde az kaldı iyi olmama :serefe:

Çevrimdışı ahmet türker

Eyvallah abi benimde az kaldı iyi olmama :serefe:
en kısa zamanda iyi olmanı dilerim değerli kardeşim. :serefe:

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ZEKI

@Efe senin kadar ciddi birini gormedim, muhabet disi hic yapmiyorsun..Ne olur soyle sen Bursada Bursalilarin arasinda nasil Besiktask li oldun ? :photo: :photo:
Benim olmama gib bir ihtimalim yoktu, dedem dayim babam hepsi Besiktasli Dedemin Kongre uye sicil nosu 3 rakamli lardaydi babamin 1900 lulerde bende 5700 lere denk geldim. İkiside divan üyesiydi simdi bende oldum bizde sira degismiyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

en fazla kullanılan erkek ismi Mehmet  :D
havaya taş atsan illa mehmetin kafasına değer :)  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe senin kadar ciddi birini gormedim, muhabet disi hic yapmiyorsun..Ne olur soyle sen Bursada Bursalilarin arasinda nasil Besiktask li oldun ? :photo: :photo:
Benim olmama gib bir ihtimalim yoktu, dedem dayim babam hepsi Besiktasli Dedemin Kongre uye sicil nosu 3 rakamli lardaydi babamin 1900 lulerde bende 5700 lere denk geldim. İkiside divan üyesiydi simdi bende oldum bizde sira degismiyor.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  abi merhaba duydum ki  küçükyalı civarında bir balıkçı varmış ve orda bir yemek verecekmişsin foruma.....Varmı aslı astarı....

ayrıca bir soru foruma günlük kaç kişi giriyor haber sitesi ne durumda  yapabileceğimiz bir şeyler var mı?...
küçükyalıda balıkçı nerde var :D sen aklımdasın unutmadım daha o kadar ihtiyarlamadım ama şu sıralar herkesin işler yoğun hafiflemesini bekliyorum @yoksul