Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372462 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

ilk yapilan localari tercih ederim...
aynen ne bunlar ya kartal yuvasında sarı koltuk dalgamı geçiyorlar :bandit:

Çevrimdışı ozan062

bencede ilk loca daha iyi  belkide ilk oldugu içindir bilemem ama bu olmamıs:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

bugun soracaktim mabete localardan haber varmi stad bitecek nerdeyse diye. Yogundur diye vazgectim :)
evet çok yoğun dün gece sabaha kadar staddaymış

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Herkese iyi akşamlar. Halen örnek localar yaptırılıyor. Örneklerden, kesin uygulanacak localara ne zaman karar verilecek? 147 locanın tamamlanması tahmini ne kadar sürer?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

evet çok yoğun dün gece sabaha kadar staddaymış
Allah kolaylik versin. Sona yaklasinca isler dahada yogunlasir. Bu arada gelen gideli aratir misali ilk localar kotuydu bunlar ise cok daha kotu. Bekleme odasi gibi. Allahtan benim locam yok

Çevrimdışı Efe

ilk yapilan localari tercih ederim...

aynen katılıyorum bunlar baya kötü :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Belki çok seviyorsunuz ama bu yönetimin çapı bu kadar arkadaşlar. Beşiktaş kulubünün herhangi bir ağırlığını bırakmadılar.

Ne demek kabul edilmiyor yahu? Sen beşiktaşsın kardeşim, diğerleri kim ya. Biraz ağırlığını koy, yemin ederim şunu fenere falan yapamazsınız bak çok net söylüyorum.

Sinirlerim boşaldı gerçekten.

İmzalamıyorum lan yabancı kuralını, mahkemeyede gideceğim de. De kardeşim sende biraz güç göster, beşiktaşsın ya sen, arkanda milyonlar var.

Yok ama, Enseye vur, lokmayı al olmuşuz.

Yazıklar olsun.

senin bu dediklerin sadece böyle bilgisayar basında oluyor işte .

bunlar söylemesi kolay ama yapılması okadar kolay olmayan şeyler çok düz mantık eğer öyle bişey varsa zaten bütün imkanlar zorlanmıştır. bunların çapı bu kadar demek eleştirmek değil hakaret etmektir.

yıllarca 5 para etmez adamlara milyonlar dagıtan yönetimler , stat için hiç birşey yapmayanlar mı iyi yöneticiydiler..

neyse konuyu pek uzatıp burda düzeni bozmayalım.

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı serti67

kotu yapıma ornek yapmışlar resmen ılk yapılan peleydı bunların yanındaa zaten farklı orenekler derken sadece mobılyalar degısık o renklere gerek yok kartal yuvasındaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

Yahu beyler adamlar örnek yapıyor..

locaları yapan işçilerle konuşmuştum gazilerde adamlar 6 tane loca yapacaz dedi.WC de yapıyorlar arkada 3 tane fotolarını paylaşmıştı mabet.Başkan bunlara yapın en iyisini seçecem demiş.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

Başıma birşey gelmeyecekse "ben beğendim" diyeceğim.  :money:

Çevrimdışı Efe

locaları yapan işçilerle konuşmuştum gazilerde adamlar 6 tane loca yapacaz dedi.WC de yapıyorlar arkada 3 tane fotolarını paylaşmıştı mabet.Başkan bunlara yapın en iyisini seçecem demiş.

örnek olduklarını biliyoruz zaten deniz bunlar çok kötü bu stada yakışmaz başkanın zaten seçeceğini falan düşünmüyorum bence ilk tasarım en güzeli heralde o olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BRK

Of su kufeki kaplamasi cok yavas gidiyor...

Çevrimdışı ahmet türken

baskan dogrusunu yapiyorda artik statta sona yaklasildi  gozumuzu stadtan ayirmiyoruz. Benim takildigim hala deneme yanilmadayiz. Sabrimiz kalmadi. Insanlar ornek daireler yapiyorlsr. Localari yapacak firma veya firmalarda kendi sirketlerinde yada uygun bir yerde yapsinlar ornek localari gidip orada begenilsin hemde zaman kaybi olmaz

Çevrimdışı Efe

Of su kufeki kaplamasi cok yavas gidiyor...
:bandit:  :bandit: daha dün dün başladı  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

Başıma birşey gelmeyecekse "ben beğendim" diyeceğim.  :money:
herkesin zevki birinci mevki :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:03:19
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
senin bu dediklerin sadece böyle bilgisayar basında oluyor işte .

bunlar söylemesi kolay ama yapılması okadar kolay olmayan şeyler çok düz mantık eğer öyle bişey varsa zaten bütün imkanlar zorlanmıştır. bunların çapı bu kadar demek eleştirmek değil hakaret etmektir.

yıllarca 5 para etmez adamlara milyonlar dagıtan yönetimler , stat için hiç birşey yapmayanlar mı iyi yöneticiydiler..

neyse konuyu pek uzatıp burda düzeni bozmayalım.

:claps:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 23:04:09
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:bandit:  :bandit: daha dün dün başladı  :bandit:
ahhahahahaha  :kop: :kop: :kop: :kop: abi eleştiri mode on sürekli yaaa  :lol:

Çevrimdışı If Else

örnek olduklarını biliyoruz zaten deniz bunlar çok kötü bu stada yakışmaz başkanın zaten seçeceğini falan düşünmüyorum bence ilk tasarım en güzeli heralde o olur

Bu fotolardan pek güzel görünmüyor ama içine girmeden tam olarak anlayamayız bence. Yada geniş açıdan temiz çekimlerin olması lazım. İlk locaların gıcır gıcır fotoları vardı. O şekilde karşılaştırmak mantıklı olur.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yahu bu locaları  bir iç mimar bulup herşeyiyle dört dörtlük yapılması güzel olmaz mı ? Bu nedir yahu sarı turuncu örnekler gönderiyorlar dalga mı geçiyor bu firmalar, göndereceksen de adam gibi daha önceden konuşulup mütabakata varılan renklerde örnek gönderirsin. Şu loca işi pek iç açıcı gitmiyor, en basitinden kabayı bitirip dünyada adı sanı belli bir iç mimara versen şu anki fiyattan en az 2 katına satarsın bir locayı, bu işlerde konfor kadar gösterişte çok önemlidir, o locayı alan insanlar oralarda misafirlerini ağırlayacak, şirketler arası işler bağlayacak, örnekte olsa bu bayağı ürünleri gönderen bu firmaları kapıdan sokmam, bizimkiler turuncu sarı koltuklar alıyor.  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı cisse557