Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372747 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

haydaaa o koca koca metrekareleri baskan soylemişti abi yani orada en pahalı restaurantlar olacak bogaz manzarasına bakacaklar demişti

zaten ben o gun anladım bu işin olmucagını ama baskan bunu anlatarak beni tekrardan hayal kırıklıgına ugrattı simdi:((

amaa soyle birsey var mac gunleri haric yanlız bu faaliyetler rahatlıkla yapılır oyle birsey soz konusuysa tamam eyvallah ama hiç boyle bir işe girişilmicekse hayal kırıklıgına ugrarım :bawling:

siz bilgileri nerenizle takip ediyorsunuz anlamıyorum :D ne zaman terasta restoran olacak dendi. Restoranlar içerde olacak ne kadar kolay hayal kırıklığına uğruyorsunuz anlamadım kendi kafanızda hayal kurup ondan sonra onun kırıklığına uğruyorsunuz. Başkan ne yapsın :alala: bir tek resimde projede görünüyormu orda restoran olduğu yada bir kere bile açıklandımı @ozan062

Çevrimdışı ozan062

siz bilgileri nerenizle takip ediyorsunuz anlamıyorum :D ne zaman terasta restoran olacak dendi. Restoranlar içerde olacak ne kadar kolay hayal kırıklığına uğruyorsunuz anlamadım kendi kafanızda hayal kurup ondan sonra onun kırıklığına uğruyorsunuz. Başkan ne yapsın :alala: bir tek resimde projede görünüyormu orda restoran olduğu yada bir kere bile açıklandımı @ozan062

haydaaa:D

yahu o kadar kelime yaptı baskan restoranlar konusunda bilmem kac mt2 alanda olacak dedi abi sen oraya teras diyonda belki baskan oyle demiyor:D makette bile orda yemek yiyenler vardı ya temsili goruntude gordum bunu ben yada maketti tam hatırlamıyorum arastıramıycam simdi usendim

bogaz manzarası lafı bana yeter demekki acık alanda o olacak tabi hayal kırıklıgına ugrucam birsürü tutmayan sey var soylediklerinde allahtan artık o hatalar olmuyor tum yonetim üyelerinde

:dont: :dont:@Necmi
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 21:07:57 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

hatta ilk çizimlerde yeşil alan orası.

Çevrimiçi Necmi

Umarım ve dilerim, fabrikasında vs takılmaya hazır 1-2 kolon kaplayabilecek yeterlilikte küfeki taşı muhafaza ederler bizim için.

Atıyorum 2 yıl sonra itin biri gitti kırdı iki parçasını yada boyadı spreyledi vs.

Direk buradan takviye ile, hemen hemen aynı görüntüde parçayı alıp monte edebilmeliyiz. Yoksa siyahla beyaz kadar farklı durur.

Umarım anlatabilmişimdir. :)
o öyle olmaz her taş farklı yerde farklı şekilde eskir. heleki fabrikada saklanan bir taş ilk günkü gibi kalır. :D aynı şartlarda aynı şeylere maruz kalması gerekir yoksa stadın öbür tarafından sökeceğin taş bile farklı duracaktır. @Armağan Bozkurt çözüm korumak

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 21:11:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

yahu o kadar kelime yaptı baskan restoranlar konusunda bilmem kac mt2 alanda olacak dedi abi sen oraya teras diyonda belki baskan oyle demiyor:D makette bile orda yemek yiyenler vardı ya temsili goruntude gordum bunu ben yada maketti tam hatırlamıyorum arastıramıycam simdi usendim

bogaz manzarası lafı bana yeter demekki acık alanda o olacak tabi hayal kırıklıgına ugrucam birsürü tutmayan sey var soylediklerinde allahtan artık o hatalar olmuyor tum yonetim üyelerinde

bunu ben de hiç bir yerden duymadım

Çevrimiçi Necmi

bencede araştırma boşuna zamanına yazık ama şunuda bil senin gibi takip eden birine hiç yakıştıramadım böyle bir hatayı manzara kısmına gelince o bir muamma başkanda senin gibi hayal kuruyor sanırım o duvarı yıkınca belki pencere açarım falan diyordur :D hani beton görünen yerler var ya belki oda hayalinde ordan boğazı görmeyi falan düşünüyordur kimbilir

Çevrimdışı ozan062

bencede araştırma boşuna zamanına yazık ama şunuda bil senin gibi takip eden birine hiç yakıştıramadım böyle bir hatayı manzara kısmına gelince o bir muamma başkanda senin gibi hayal kuruyor sanırım o duvarı yıkınca belki pencere açarım falan diyordur :D hani beton görünen yerler var ya belki oda hayalinde ordan boğazı görmeyi falan düşünüyordur kimbilir

ben anlamam onun yalancısıyım:)) :lol: :lol:

:iblackeye: :iblackeye: :iblackeye: :iblackeye:

Çevrimdışı dropoon

bu küfeki zarar görünce değiştirme işlemini bende dün baya taktım kafaya. aynı renk ve eskilikte gözükmesi için kulüp binası yada tesislerde bi duvara kaplanabilir.

Çevrimdışı ahmet türker

yapma ozan kardeşim bilmem kaç metrekare demek başka terasta restoran yapacaktı demek başka ,kendimizi kandırmayalım şimdi. :D

Çevrimdışı ozan062

yapma ozan kardeşim bilmem kaç metrekare demek başka terasta restoran yapacaktı demek başka ,kendimizi kandırmayalım şimdi. :D

:evillol: :evillol: :utan

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

O gezi terasında ne düğün olur be.

Özellikle Yaz aylarında 3 ayda, haftada 3 tane bile olur.

Yani şöyle söyleyeyim, üsküdarda polis evinde, alkolsüz falan sıradan yemekli bir düğün 18-20 bin tl. Küçücük de yer. Üst kat ayrı alt kat ayrı düğün.

Burada Zenginlerin düğünü olacağı düşünürse 150-200 bin TL, boğaz manzaralı düğün. Normal bence.

üff paraya bak.

Çevrimiçi Necmi

O gezi terasında ne düğün olur be.

Özellikle Yaz aylarında 3 ayda, haftada 3 tane bile olur.

Yani şöyle söyleyeyim, üsküdarda polis evinde, alkolsüz falan sıradan yemekli bir düğün 18-20 bin tl. Küçücük de yer. Üst kat ayrı alt kat ayrı düğün.

Burada Zenginlerin düğünü olacağı düşünürse 150-200 bin TL, boğaz manzaralı düğün. Normal bence.

üff paraya bak.
zenginler orda düğün yapmaz :D manyaklarmı istanbulun önünde düğün yapsınlar

Çevrimdışı Efe

bu küfeki zarar görünce değiştirme işlemini bende dün baya taktım kafaya. aynı renk ve eskilikte gözükmesi için kulüp binası yada tesislerde bi duvara kaplanabilir.
bittide değiştirdik bile küfekileri :D onlarca kamera takılır stada merak etmeyin bişey olmaz zaten sadece kapalı ve yeni açığın bir bölümü yakın temasta diğer yerlere kimse giremez küfekiye kimse zarar veremez aklını alırız nöbet tutarız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

zenginler orda düğün yapmaz :D manyaklarmı istanbulun önünde düğün yapsınlar
Yapılırrrrrrr, zengin olayım ben yaparım  :ishock:

Çevrimdışı Factatum

Başkan Bursa'ya çok sert tepki vermeli. Aksi halde diğer kulüpler de Bursa gibi arıza çıkaracak.
Yönetim maçları oynayacağı stad için biran evvel kamuoyu oluşturmalı. Hem politikacıları, hem de spor adamlarını devreye sokmalı. Yoksa pisi pisine gidecek puanlar. 

Belki çok seviyorsunuz ama bu yönetimin çapı bu kadar arkadaşlar. Beşiktaş kulubünün herhangi bir ağırlığını bırakmadılar.

Ne demek kabul edilmiyor yahu? Sen beşiktaşsın kardeşim, diğerleri kim ya. Biraz ağırlığını koy, yemin ederim şunu fenere falan yapamazsınız bak çok net söylüyorum.

Sinirlerim boşaldı gerçekten.

İmzalamıyorum lan yabancı kuralını, mahkemeyede gideceğim de. De kardeşim sende biraz güç göster, beşiktaşsın ya sen, arkanda milyonlar var.

Yok ama, Enseye vur, lokmayı al olmuşuz.

Yazıklar olsun.

Çevrimdışı BRK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı smtcglr

Eyvallah necmi abi gece gece ilaç gibi oldu  :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Beyaz daha fazla göze çarpmaz mı? :tabe: Bence siyah direkler beyaz örtüyle çatı uçuyormuş gibi görünecek. Ben de siyah kalması taraftarıyım. :ok:
Beyaz çok daha fazla  göze  batar.Siyah derinlik  gösterir,adeta kaybolur.Evin balkonundan  tecrübeyle  sabit.Beyaz boyamıştım pişman oldum  hemen  siyaha  çevirdim,rahatladık.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türken

@bjk_mabet ten yeni loca örnekleri
bugun soracaktim mabete localardan haber varmi stad bitecek nerdeyse diye. Yogundur diye vazgectim :)

Çevrimdışı doganay

"Yapımı tüm hızıyla süren Vodafone Arena'nın yeni sezona yetişmesiyle ilgili sorulan soruya, "Zor gibi gözüküyor ama uğraşıyoruz" şeklinde cevap veren Orman"
Bu nedir simdi yahu  :iscrewy: