Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373372 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Abi Efes'in totosunda ayı bağırıyor, bence bir iki sene içinde komple çekilecekler spordan Ülker gibi.

Efese Hükümet izin vermez zaten. Beşiktaş Efes ismi geçersiz.. alkol sponsorluğu nedeniyle

Çevrimdışı ilhan

Su kabadan kurtulaydik iyiydi..
Yok arkadaş ya sona yaklaştıkça ya biz sabırsızlanıyoruz yada yürümüyor bu 2 köşe.
Ben bundan sonra oraya "2 KIŞ KÖŞESİ" diycem.

Çevrimdışı panic13

Efese Hükümet izin vermez zaten. Beşiktaş Efes ismi geçersiz.. alkol sponsorluğu nedeniyle

kızım sana söylüyom, gelinim sen anla hesabı işte :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sallapati

Yok arkadaş ya sona yaklaştıkça ya biz sabırsızlanıyoruz yada yürümüyor bu 2 köşe.

ince işler içerde aynı hızda devam ettiği sürece bence büyük sorun yok kabanın bitmemesinde

Çevrimdışı Caner

Numaralıya prekast takılmaya başlanmış  :halay:

Çevrimdışı Deniz

Aynen abi ilerlemiyor gibi geliyor bize..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Gazhaneye salon izni ancak GS nin yaptığı gibi bir AOÇ ziyareti ya da başkanımızın Yarsuvat'ın açıklamaları gibi bir açıklama yapmasına bağlı,bizim de böyle bir şey yapmayacağımızı düşünürsek bence salon işinde acele etmemek lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Anadolu Besiktas  :halay:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

herkese günaydın epeydir foruma giremiyordum bu foto paylaşılmışmıydı?kkürler.
@Yucel11 arkadaşımıza teşekkürler.http://wowturkey.com/t.php?p=/tr689/Yucel11_Vodafone_Arena_Tribun01.jpg
yücel yine bitirmis stadi :icool: stad bitirmede ustune yok timsah arenayida bolye bitirmisti daha stad baslamadan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Herkese günaydın numaralı ve yeni açık üst katta prekastlar başlamış çiçekler için tribün kısmında son tabla çok az kaldı ama bugüne yetişmez gibi duruyor numaralıda 11. testerenin kalıbı yapılıyor yine numaralı arkada perde beton kalıplaması başlamış otopark tarafı çok karışık olduğu için çözemiyorum yeni açıkta da 20. testerenin demirleri yatırılmış işler güzel gidiyor bide şu eski açıktaki vincin işi artık bitseydi prekastlar eski açıkta en fazla 1 sıra daha gidebilir sonra tıkanır

Çevrimdışı uğurkaraman

Eleştirmek için yazmıyorum ama
Stadın İç kısmının tümüyle avrupa standartlarında hatta önünde olduğunu söyleyebilirim.
Ama Dış tasarımının görüntü, performans ve uygunluk açısından çok geride olduğunu düşünüyorum.
Bunun içine giriş çıkışlar, güvenlik, dışarıdan beton ve prekast görüntüsü, soğuk rüzgar alma vs vs dahil

Bence stadın her tarafına kolonların arkasına duvar örülmeliydi
Dışarıda kalan kolonlar küfeki kaplama yapılmalıydı

Çevrimdışı SDemirsoy

Gazhaneye salon izni ancak GS nin yaptığı gibi bir AOÇ ziyareti ya da başkanımızın Yarsuvat'ın açıklamaları gibi bir açıklama yapmasına bağlı,bizim de böyle bir şey yapmayacağımızı düşünürsek bence salon işinde acele etmemek lazım.
O arazi devletin değil mi ?

Çevrimdışı Efe

ince işler içerde aynı hızda devam ettiği sürece bence büyük sorun yok kabanın bitmemesinde
her gecen gun cati gecikiyor cati gecikincede saha gecikiyor sallapati tek sorun bu preksatlarin biran once bitmesi lazim onun icinde kaba bekleniyor kaba subat ayi ortasina kadar sonlanirsa sıkıntı yok ama marta uzarsa sıkıntı baslar sezon basi icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

her gecen gun cati gecikiyor cati gecikincede saha gecikiyor sallapati tek sorun bu preksatlarin biran once bitmesi lazim onun icinde kaba bekleniyor kaba subat ayi ortasina kadar sonlanirsa sıkıntı yok ama marta uzarsa sıkıntı baslar sezon basi icin

prekastçılar gece de çalışacak başka yolu yok

Çevrimdışı SDemirsoy

Stadın İç kısmının tümüyle avrupa standartlarında hatta önünde olduğunu söyleyebilirim.
Ama Dış tasarımının görüntü, performans ve uygunluk açısından çok geride olduğunu düşünüyorum.
Bunun içine giriş çıkışlar, güvenlik, dışarıdan beton ve prekast görüntüsü, soğuk rüzgar alma vs vs dahil

tabi ki kendi görüşün saygı duyarım
ama rüzgar soğuk falan nasıl girecek ki zaten deniz seviyesinin altındayız çatı aralarından bahsediyorsan onlara bir çözüm bulunabilir ama tarihi dokuya uygun bence dış cephesi ile mükemmel bir yapı oluyor @uğurkaraman

Çevrimdışı ilhan

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg144443#msg144443 date=1421395029]
Vodafone Arena 16 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(71 Resim)
[/quote]Teşeşkkürler kardeş ellerine sağlık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Özellikle giriş çıkış bölümleri tam olarak düşünülmemiş. Orada ilerde büyük karışıklıklar yaşanabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı merttokeer

çevre düzenlemesi planları yapıldı mı yoksa onlarda zamanı gelince yaparız diyerek öteleniyor mu

Çevrimdışı Fatih

TT Arena gibi dis gorunum beton tarzi olmayacak hocam burada soylenenlere gore... Disaridan prekastlar ve betonarme yerler gozukmeyecek...

Bence disaridan gorunus acisindan en guzel sekilde yapiliyor stad... TT Arena gibi, Saracoglu gibi olmasini istemezdim ki bence belediye devlette oyle birsey olmasini istemezdi ya da istemedi... Tarihi bir doku gibi gozukmesi hem turistik acisindan hem de mimari acisindan daha iyi bir gorunum... 5-10 Yil sonra kufeki taslari kari yagmuru camuru gunesi iyice icine cektikten sonra asil o zaman daha bi guzel olacak dusuncesindeyim... Bu konu Necmi abiden sorulur orasi da ayri  :D

Yanlis bilmiyorsam 8 metre daha fazla asagiya girdik, ruzgar ve soguk gelse gelse en baba eski aciktaki acikliktan gelir... onun da abarti derece de etki edecegini sanmiyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Su cati kolonlari siyah kalirsa cok fena göze carpar.ya bryaza boyanmali ya da beyaz kaplanmali..

Çevrimdışı ErsinA.

herkese günaydın epeydir foruma giremiyordum bu foto paylaşılmışmıydı?kkürler.
@Yucel11 arkadaşımıza teşekkürler.http://wowturkey.com/t.php?p=/tr689/Yucel11_Vodafone_Arena_Tribun01.jpg

Olimpiyattan kat kat güzel bu hali bile

Çevrimdışı KUMANOVALI

herkese günaydınlar

bol bereketli kazançlar

hayırlı cumalar

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Deniz

Elestirmek icin de yazabilirsiniz sonucta buradaki yapinin eksikleri olacaktir elestirmek zarar degil fayda saglar :).

Catiyla tribun arasindaki boslugu dery etmeyin orasi kesinlikle kapanacaktir camla.

O prekast goruntusunu halledeceklerdir bunun üstündeki bazi calismalar varmis en kotu siyah bir platformla biel kapanir..

Çevrimdışı Efe

Su cati kolonlari siyah kalirsa cok fena göze carpar.ya bryaza boyanmali ya da beyaz kaplanmali..
bence kaplanacak zamani gelince goruruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

O arazi devletin değil mi ?
devletin, şimdi şartlar bizim lehimize olmadığı için acele etmemek lazım bu salon meselesinde diyorum,yeri çok güzel çünkü.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum