Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375492 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

Benim bir sorum var. Sütünlara küfeki montajı için iskele kuruldu. Ancak sütun kirişlerinin mevcut iskeleler ile montajı mümkün görünmüyor. Kirişlerin kaplanması için ayrıca iskele mi kurulur?

Çevrimdışı umutdogan62

[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 01:13:21 ALI RIZA ]
1
9
0
3JK

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı AhmetY

Bu aksam beton dökümü oldu.
Gs passoligiyle bu siteye giriş yapıldığını bilmiyodum :D yine de hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 01:18:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

ooo hoşgeldiniz yakında genç fb'liler de gelir  :D

Çevrimdışı ahmet türker

kardeşim hoş geldin de yanlış gelmiş olmayasın . :lol:  :lol:

Çevrimdışı martin40

:D bir kaç haftadir bu forumu takip ediyorum, benim de az olsa katkim olsun dedim yazildim :)

Çevrimdışı Deniz

:D bir kaç haftadir bu forumu takip ediyorum, benim de az olsa katkim olsun dedim yazildim :)

Hoş geldin  :).Stadımızın binlerce km uzakta yaşayan rakip takım taraftarları tarafından takip edilmesi stadımıza bir övgü :)  .Yalnız nick biraz sıkıntılı olmuş  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne temizlikti Yoruldum :) yapımda emeği geçen herkese teşekkürler  :money:
Bu arada bazı hatırlatmalar olacak
Resim yüklemek için
Kod |Seç|
hızlı resimden yükelediğiniz resim sadece [img] http://i.hizliresim.com/MPV6Lg.gif [/img] - Olan kısmı alıyorsunuz
Youtube videoları içinde
Kod |Seç|
baştaki http olandan kısımdan sonraki " s " harfini silip https://www.youtube.com/watch?v=SPKP7FaiqEE - link yapıştırın yani 
@UltrAslan  :hosgeldin :hosgeldin
Gs'li bir taraftarsın belli  :ok: bizim diğer taraftarlara kapımız açıktır forum kuralına göre yazarlarsa sorun olmaz...
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 01:34:55 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin

Çevrimdışı ilhan

:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

Benim bir sorum var. Sütünlara küfeki montajı için iskele kuruldu. Ancak sütun kirişlerinin mevcut iskeleler ile montajı mümkün görünmüyor. Kirişlerin kaplanması için ayrıca iskele mi kurulur?
kirişler için ayrı iskelede kurulabilir iki iskele arasına köprü aparatta yapılabilinir neyi tercih ederlerse artık @Sponsor Bağlantı

Çevrimdışı ilhan

Ne temizlikti Yoruldum :) yapımda emeği geçen herkese teşekkürler  :money:
Bu arada bazı hatırlatmalar olacak
Resim yüklemek için
Kod |Seç|
hızlı resimden yükelediğiniz resim sadece [img] http://i.hizliresim.com/MPV6Lg.gif [/img] - Olan kısmı alıyorsunuz
Youtube videoları içinde
Kod |Seç|
baştaki http olandan kısımdan sonraki " s " harfini silip https://www.youtube.com/watch?v=SPKP7FaiqEE - link yapıştırın yani 
@UltrAslan  :hosgeldin :hosgeldin
Gs'li bir taraftarsın belli  :ok: bizim diğer taraftarlara kapımız açıktır forum kuralına göre yazarlarsa sorun olmaz...
@ALI RIZA kusura benim yüzümden yoruldun biraz

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi adamlar küfeki kaplama yaparken asansör kuruyor yurt dışında bizim ülkede hala iskele kuruluyor asansörle daha hızlı olmaz mı bu işler  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

@ilhan abi yoran siz olun :evillol: :evillol: yeterki denetçiler Ve sistem yöneticileri yormasın  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi adamlar küfeki kaplama yaparken asansör kuruyor yurt dışında bizim ülkede hala iskele kuruluyor asansörle daha hızlı olmaz mı bu işler  :alala:
yüksek binalar için evet ama bu kadar alçak ve enlemesine geniş yapıda hiçte ekonomik bir çözüm değil hem bu asansöre göre daha güvenli bir sistem özellikle biz türkler için :D @Deniz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ilhan

@ilhan gene Ankara yolları göründü galiba :D
Evet abi, yazdım ama ALI RIZA'nın gazabına denk gelmiş.  :evillol:
 Yenikent'te bi ev tutalım kiralık, İstanbul'dan ve diğer illerden gelen arkadaşları ağırlarız demiştim. Şöyle stada nazır bahçeli barbekülü falan  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Peki @Necmi abi bu küfeki işleri başladı ağustosa yetişir mi senin öngörün ney ? Ne kadar zaman alan bir iş ?

Çevrimiçi Necmi

Yenikent'te bi ev tutalım kiralık, İstanbul'dan ve diğer illerden gelen arkadaşları ağırlarız demiştim. Şöyle stada nazır bahçeli barbekülü falan  :tabe:
o değilde kar koşulları olursa geliş gidiş sıkıntılı olur neyse buluruz bir çözümünü

Çevrimiçi Necmi

Peki @Necmi abi bu küfeki işleri başladı ağustosa yetişir mi senin öngörün ney ? Ne kadar zaman alan bir iş ?
Ekip sayısına bağlı bir iş Deniz birde malzeme gelişine bağlı hızlı malzeme sefkiyatı olursa ve kurdukları 15 iskeleyede başlayacak ekip kurarlarsa çatıdan önce biter dış kaplamalar içerleri içinde büyük ihtimal farklı bir firma kullanacaklar ağustosa rahat yetişecektir ama bu gün sanırım bir kolonda başladı ve örnek mahiyetinde yapılıyor yani tam olarak iş başladı diyemeyiz bir hafta içinde ne olacak bir görelim

Çevrimiçi Necmi

benim de mesajları doğramiş bir türlü ilerleyemiyorum sayesinde mehter takımı gibi oldum iki ileri bir geri :D konu dışıda yazmıyorum ama :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Ekip sayısına bağlı bir iş Deniz birde malzeme gelişine bağlı hızlı malzeme sefkiyatı olursa ve kurdukları 15 iskeleyede başlayacak ekip kurarlarsa çatıdan önce biter dış kaplamalar içerleri içinde büyük ihtimal farklı bir firma kullanacaklar ağustosa rahat yetişecektir ama bu gün sanırım bir kolonda başladı ve örnek mahiyetinde yapılıyor yani tam olarak iş başladı diyemeyiz bir hafta içinde ne olacak bir görelim
Peki abi sadece Kolonlar ve yatay kirişler mi kaplanacak yoksa kirişlerin arkasından görünen duvarlar falan da kaplanacak mı ? Mesela testere kirişler in arkası ?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 02:12:37
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:halay: :ishock: :ishock: