Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376266 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Yeni açıkta yeni bir testere kiriş iskelesi hazırlığı mı var @Efe abi elf gözlerin ne görüyor ?  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı umit

Cati kolonlari 12 den fazla olabilir mi son resimde kameranin cekmedigi alanda var mi?

Çevrimdışı attila_metu

Yanlış saymadiysam çiçeklerin ve obitasin 9 ar tane testere kirisleri kaldı. Bakalım bu kıyasıya rekabeti kim kazanacak. Sonuçta kazananin beşiktaş olacağı kesin.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı Efe

Kis cetin gecsin ama subatta baslasin o zamana kadar su kaba bitsin en azindan ince isler surer iceride  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Twitter dan yazmayacaktım ama merak ettim sizce salonu statın arkasında yapmak mümkün müdür?

Basketbol salonu hakkında:

Beşiktaş'ın Kalbi @akaretlerhaber  ·  13 Oca
Basketbol salonu projesinin tüm detayları bizzat yöneticilerimizden alınan bilgilerdir. Bu önemli konunun yakından takipçisiyiz.

Stadın arkasına düşünülen proje gerçekleşmezse B planı olarak bu proje hayata geçecek. Yönetimimiz hazırlıkları iki koldan yürütüyor.

Şu an alt yapı tesisler için uygun bir arazi arayışı var. Alt yapı tesislerini o araziye taşıyıp Fulya daha efektif kullanılmak isteniyor.

ÖZEL HABER | Kulübümüzün Dikilitaş SK sahası veya Fulya tesislerimizin yerine 14.000 kişilik yeni bir kapalı salon yapma projesi var.

BASKETBOL | Yeni salonun Vodafone Arena'nın arka tarafına yapılmasını arzulayan yönetim, inşaat izni için girişimlerde bulunuyor.

BASKETBOL | Beşiktaş yönetimi yeni salon yapılması için dünyaca ünlü bir firma ile öngörüşme başlattı.

Mümkündür hatta düşünülen yeri de biliyorum ben ama eğer izni alabilirse Başkan kendisi açıklar :halay: Eğer orası da olmuyorsa allah aşkına ulaşımın rahat olduğu bir yere yapsınlar :by2:

Çevrimdışı MertBecer

Bugün @Erol Akçınar  kardeşimle bende beraberdim videoda benden  :) bu arada çatı kolonlarıda 12 adet  :)
http://www.youtube.com/watch?v=CdmFzqLbNh8&feature=youtu.be

Çevrimdışı BRK

ben bizim kufeki taslari begenmedin, antik durmuyor

Çevrimdışı Erol Akçınar

Oo Erol sürpriz oldu ilaç gibi geldi kardeşim eline sağlık  :)
Rica ederim  :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Bu cati kolonlarina bide eni celik kirisler eklenecek catiyi direk kolonlara baglanayacaklar anladigim kadariyla ilk videoda o sekilde gorunuyor kolonlarin takilmasinin ardindan daha is var gibi gorunuyor onlarla ilgili hemen takilsinlar diger islerin onu acilsin 12 tane kolonumuz oldu  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

deftere yazdim seni gelmezsen :money: :icool:
100%100 Gelicem @Efe abi :ok: Tam izin gunume denk geliyor , zaten benim Ev Stada 45 Dakika :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

Yeni açıkta yeni bir testere kiriş iskelesi hazırlığı mı var @Efe abi elf gözlerin ne görüyor ?  :)
daha bakamadim bi bakayim hemen :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktavar gibi gorunuyor numaralida ise var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

@anilt 21 Ocakta stadda buluşalım Randevuya benide ekleyin :halay: :halay:
Ufak bir toplantıya dönüşmeye başladı :evillol:

Çevrimdışı Efe

100%100 Gelicem @Efe abi :ok: Tam izin gunume denk geliyor , zaten benim Ev Stada 45 Dakika :biggrinking:
tamam  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

@Efe abi , Olimpiyatta Kale arkasından Diğer kaleyi Dürbün kullanmadan rahatlıkla Gorebiliyorsundur Sen :icool: Nazar değmesin Ben Böyle Göz görmedim yahu :bandit:
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 20:45:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Deniz

Şu havalar güzelken bitirsek bir çoğunu artık 10 gün sonra hava şartları çok kötüye gidecekmiş

Çevrimdışı MertBecer

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK