Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376743 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 16:45:23
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
mehmet fotoya gitti mi bilen varmı acaba .
:hiho:atlasın atına gidiversin bi ya.
yeni açık üste prekast takılmaya başlamış özellikle oraya merak ediyorum...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 16:49:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
:hiho: :hiho:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmet türker

bir de eski açık son tabla var .

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi küfeki ile ilgili daha önce benim işim diye dediğini hatırlıyorum.Bilebilirsin diye umarak bir soru sormak istiyorum.Geçen ay mermer kaplanan bir binanın dış cephesinin üçüncü katından bir plaka mermerin düşüp kırıldığını gördüm.İlk aklıma gelen bizim küfekiler oldu.Bu tür küfeki montajı ne kadar güvenlidir?Bir iki yılda olmasa bile 5-10 yıl sonra bağlantı aparatlarının çürüme riski nedir?Önümüzdeki yıllarda küfekilerin güvenlik açısından kontrolü nasıl yapılır?Allah göstermwsin çok riskli.Keşke bağlantı aparatı+yapıştırma montaj olsaydı.Cevabın için şimdiden teşekkür ederim,iyi günler abi...
ankrajlar 316 paslanmaz kullanım ömürleri yanlış bilmiyorsam 110 yıl inşaattada kolonlarda C45 beton kullanıyorlar bununda ömrü 100 yıl sanırım taşın ömrüde yüzlerce yıl hatta binlerce diyebiliriz bu kalınlığına büyüklüğüne göre değişir burda düşmesinin iki ana nedeni vardır biri işçilik hatasıdır. diğeride kusurlu bir taşın yerine konmasıdır. bazen taşlarda gözle görünmeyen kılcal çatlaklar oluyor bu patlayıcı kullanılan ocaklarda sıkca olur böyle bir taş dikkatten kaçıp yerine konursa hava şartları güneş yağmur don olayları taşın kırılmasına neden olur bu çok ender olan bir şey istatisliği bile tutulmaz @celiker1

Çevrimdışı SDemirsoy

12. Çatı Kolonu  :halay: ve yeni açık prekastları hala devam ediyor
Gökhan Türkmen Alıntı
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 17:15:56 SDemirsoy ]

Çevrimdışı SDemirsoy

leblebi gibi kolon takıyorlar kolon işi iyi de gerisi zor  :money:

Çevrimdışı tedd

Yeni açık alt kat son sıra bu kadar mı olacak?
Yoksa, duvarlara denk gelen kısımlarda bir kaç sıra daha olacak mı?
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Caner

Finallerden ötürü bayadır bakamıyordum. Bugünlük işlerden anlıyoruz ki çatı kolonlarının takılması hiç teferruat gerektiren bir iş değil, takır tukur takıyorlar. Prekastta son gördüğümden bu yana eski açık üstte baya ilerlemiş ay sonuna biter gibi. Önümüzdeki ayın prekast ayı olmasını temenni ediyorum. :)

Çevrimdışı tedd

http://hizliresim.com/99NJ7o

Resmi bir türlü yükleyemedim:) Anlatmak istediğim bu resimde.

Çevrimdışı arda

[/url][/img]

Yani bu kısımlarda birkaç sıra daha olacak mı?

Bende o dertten ölüyodum ama sanırım olmayacak  :s20:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet normalde gelmesi gerekiyor 3 Sıra daha ama kapasite sınırlamasından dolayı koyulmayacak galiba !! Projede 29 sıra gozukuyor ama Passoda 26 sıra , Yani O Duvara kadar uzanacak olan 3 Sıra eklenmemiş passoya , bakalım koyacaklarmı bekleyip görelim :bandit: @tedd
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

bir ara takılacak denmişti ,projede de öyle gözüküyordu ama henüz netleşmedi . :)

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet
1/Yeni açık görünüm...
2/Yeni açık üst..
3/Numaralı görünüm...
4/Moda alanı eski açıktaki ...
5/Kapalı + eski açığın görünümü...
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 17:32:14 FARUK ]

Çevrimdışı bjk_mabet

Yılbaşından sonra çok yoğun bi çalışma içerisinde olduğumdan çok yazamiyorum ama bi gözüm hep burada :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Necmi

projede var uygulamada belli değil konacakmı yoksa sonrayamı bırakılacak muamma @tedd

Çevrimdışı murat

:alala: daha tarihi görünen bir küfegi taşı ne olabilir. Bir çeşit küfegi var 500 yıl öncede bu kullanılıyordu şimdide bu kullanılıyor ve bence seçilebilecek en güzel taşı seçtiler. tek alternatifi limra taşıdır ama o daha modern görünüm yaratır küfegi tarihi bir hava verir bunun dışında mermer tercih etmezsen yerli beyaz başka doğal taş yok ve bunlarda dünyanın en iyi taşlarındandır. @LORDBJK
@Necmi abi onix mermerde aklım kaldı. Bazı yerlere yapılsa fena olmaz.

Yeni acık tarafındakı vinc in indirdikleri kare kare olanlar ney acaba? En üstlere koymak içinmi

Çevrimdışı tedd

projede var uygulamada belli değil konacakmı yoksa sonrayamı bırakılacak muamma @tedd

Teşekkürler açıklama için Necmi Abi.
Sence bu belirsizlik biraz garip değil mi?
Bu aşamaya gelmiş bir inşaat için bu detayın çoktan belli olması gerekmez miydi?
Ayrıca oraya nasıl ek sıra konacak?
Bunun için bir altyapı hazırlığı gerekmez mi?

Çevrimdışı SDemirsoy

Yılbaşından sonra çok yoğun bi çalışma içerisinde olduğumdan çok yazamiyorum ama bi gözüm hep burada :)
:flag:

Çevrimdışı FARUK

Yeni acık tarafındakı vinc in indirdikleri kare kare olanlar ney acaba? En üstlere koymak içinmi

çatı kolonları için uğraşan vinci kastediyorsanız onlar kendi ağırlıkları sanırım
yer değiştirecektir yada kirası bitip gidiyordur

Çevrimdışı ErsinA.

Vincin kendi ağırlıkları sanırım. Tıra yüklüyor çünkü.

Son gelen 10 adet çatı direğinin 8 inin montajını bitirdiği için sarı mobil vinç gidecek sanırım. Kalanları da diğer vinçler ile monte edebilirler.

Çevrimdışı ALBATROS

çim ısıtma sistemimiz sulu ısıtmamı olacak?

Çevrimdışı Necmi

Teşekkürler açıklama için Necmi Abi.
Sence bu belirsizlik biraz garip değil mi?
Bu aşamaya gelmiş bir inşaat için bu detayın çoktan belli olması gerekmez miydi?
Ayrıca oraya nasıl ek sıra konacak?
Bunun için bir altyapı hazırlığı gerekmez mi?
kapasite problemin varsa garip değil oraya konacak prekastlar her halükarda ayaklı kendini taşıyan sistem olacaktır her zaman konabilir bir sıkıntı yaratmaz yani testere kiriş uzantısı olmaz orda belkide koyacaklar bilemiyoruz bunu belkide bir kaç yıl sonra bir tadilat yapacaklar kimbilir :D bildiğim bir şey orda şu an 26 sıra olduğu ama aslında projede 29 sıra olduğu

Çevrimdışı arda

kapasite problemin varsa garip değil oraya konacak prekastlar her halükarda ayaklı kendini taşıyan sistem olacaktır her zaman konabilir bir sıkıntı yaratmaz yani testere kiriş uzantısı olmaz orda belkide koyacaklar bilemiyoruz bunu belkide bir kaç yıl sonra bir tadilat yapacaklar kimbilir :D bildiğim bir şey orda şu an 26 sıra olduğu ama aslında projede 29 sıra olduğu

Geçenlerde Ahmet sormuştu, eski açık 15inci sıranın prekastlarının üstüne bi sıra daha itelemenin imkanı mümkünatı yok mu? birde Engelli taraftarlar için neresi düşünülmüştü?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan