Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378637 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Herkesee iyi gecelerr.Ntvspor da maç izliyorum tribünler çok ilginç geldi o kadar geniş merdivenler belkide ilk kez gördüm bir stadyumda kötü görünüyorlar ama taraftar için acayip rahat bi stada benziyor :D

bu stad yeni bitti 50 bin kişilik sahanın yarısa havaya kalkıp içeriye doğru salon oluyor tribün eklenerek çok ilginç bi stad ama o merdivenler gerçekten çok gereksiz olmuş bu kadar modern bir stadı batırmışlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

beyler foto atıcam atamıyorum hata veriyor sürekli bir yardım
fotoyu yüklerken mesaj kısmınada bir şeyler yazman gerekiyor @Mehmet

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abu Ali Imran

acaba eski acikta prekasta devam ederlermi? Vinc engel olmaz insallah :bawling:

Çevrimdışı Oktay

eski açıkta tablaya beton atılıyor  :alala: :alala: :halay: :halay: :ishock:
iyi gördünmü akşamki fotoya göre sanki bir günlük iş var gibi duruyodu :alala:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 23:38:19
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
fotoyu yüklerken mesaj kısmınada bir şeyler yazman gerekiyor @Mehmet
U r my hero abi  :claps:

@Efe yanlış görmez @Oktay abi  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

yarısına atıyorlardır bitmişti yarısı

Çevrimdışı Efe

evt eski açık tabla kesin betonlanıyor 3-4 kişi var tabla üzerinde ve fışkırıtıcı oraya fışkırtıyor yarısı bitiyor eski açık 2.kat loca tablasının diğer yarısı içinde 2 gün daha bekleyeceğiz  :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

İsmail eski NBA basketçilere benzemişsin :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeşil ok beton döken abileri temsil ediyor  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 00:03:03
yeşil ok beton döken abileri temsil ediyor  :D
işte o betonu döken arabanın fotosu ben de giderken gördüm de atamıyorum bir türlü  :bawling:  @Efe abi sana facebooktan atıcam hazır ol :)

Çevrimdışı Efe

işte o betonu döken arabanın fotosu ben de giderken gördüm de atamıyorum bir türlü  :bawling:  @Efe abi sana facebooktan atıcam hazır ol :)

ok at
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun_bjk

Efe bey size otopark ile ilgili bir sorum olacak; otoparkın işletmesi bize mi ait olacak yoksa maç günleri bize diğer günler ispark'a mı?

Çevrimdışı Efe

üstüne de gidiyor gönlümün efendisi diyor mehmet ve foto  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 00:11:46
üstüne de gidiyor gönlümün efendisi diyor mehmet ve foto  :D
tek yapmak istediğim buydu  :D hayalleri gerçeğe dönüştüren insan @Efe abi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 00:16:07
Efe bey size otopark ile ilgili bir sorum olacak; otoparkın işletmesi bize mi ait olacak yoksa maç günleri bize diğer günler ispark'a mı?
işte bu soru @Efe abi'nin artık tüzel kişiliğe dönüştüğünün kanıtıdır .Forumu kurarken buınu düşündün mü @Necmi abi ??? :D

Çevrimdışı Efe

bize ait olur tabi başkan iyi para verirlerse kirayada verebilir bilemeyiz parayı veren düdüğü çalar ama ben biz işletiriz diye düşünüyorum ek gelir olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tek yapmak istediğim buydu  :D hayalleri gerçeğe dönüştüren insan @Efe abi

hayal et ki gerçekleşsin demişler  :lol: ben uydurdum şimdi :D bence hayal etmek gerçekleştirmek istedğin şeyin yarısıdır bak fikret başkan hayal etti stadı bitirdi hemde parasız pulsuz sende fotonu koydurdun  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

işte bu soru @Efe abi'nin artık tüzel kişiliğe dönüştüğünün kanıtıdır .Forumu kurarken buınu düşündün mü @Necmi abi ??? :D
Efe siz bir forumu kim düşünürki :D her gittiğimiz yere efeyi silah zoruyla getirdik bir tek buraya güle oynaya geldi :D insanın kendi evi gibisi yok değilmi @Efe

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2015, 00:22:42
Efe siz bir forumu kim düşünürki :D her gittiğimiz yere efeyi silah zoruyla getirdik bir tek buraya güle oynaya geldi :D insanın kendi evi gibisi yok değilmi @Efe
@Efe abi ayın 21'ne buluşuyoruz inş.  :D

Çevrimdışı Efe

aynen abi burası evimiz bizim sen olmasaydında olmazdı orasıda bi gerçek beşiktaş çatısı altında birleşen insanları sadece birbirleriyle tanıştırdık buda yetti zaten büyüyerek devam edecektir  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi ayın 21'ne buluşuyoruz inş.  :D

biletlerimi aldım deniz otobüsü iptal falan olmazsa öğlen istanbuldayım görüşürüz inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK