Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378653 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Passo 15 gösteriyor ekleme ihtimalimiz var mı?
Yani bizim isteğimize mi bağlı daha net ifadeyle sorayım
üst sıraya korkuluk konacak ya o korkuluğun önünede bir sıra konabilir yani orda hangar gibi yeri millet gezsin diyemi bırakalım :D çepe çevre bir sıra koltuk 1500 koltuk eder nerden baksan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

üst sıraya korkuluk konacak ya o korkuluğun önünede bir sıra konabilir yani orda hangar gibi yeri millet gezsin diyemi bırakalım :D çepe çevre bir sıra koltuk 1500 koltuk eder nerden baksan
Kapasiteyi Aşalım diyosun yani @Necmi abi :evillol: :evillol: :ishock:
@Geovani abi Ellerine saglık :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Sonuçta 42 bin ama  :D

Çevrimdışı doganay

fotograflar icin tesekkurler , hizla stadimiz geliyor  :super:

Çevrimiçi Necmi

hee dursun işte orda burda boşluklar çok darlandığımızda çıkar volta atarız :bandit:

Çevrimdışı demir_kArtAl

@Ekrem  kardeş ellerine sağlık, harika fotolar çekmişsin.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

foto çeken herkese teşekkür ederiz saat başı foto geldi diybilirim 3 adet daha çatı kolonu takıldı onların dert olmadığı birkez daha görüldü çatı işleride bugün bence başladı artık sonuçta deneme amaçlı falan değil artık montajlar hayırlı olsun prekast işleri şubat başından sonra hızlanacak özellikle alt tarafları bitireceklerdir üst taraflarda da daha hızlı olacaklar  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

foto çeken herkese teşekkür ederiz saat başı foto geldi diybilirim 3 adet daha çatı kolonu takıldı onların dert olmadığı birkez daha görüldü çatı işleride bugün bence başladı artık sonuçta deneme amaçlı falan değil artık montajlar hayırlı olsun prekast işleri şubat başından sonra hızlanacak özellikle alt tarafları bitireceklerdir üst taraflarda da daha hızlı olacaklar  :halay:
Kapalı'nın yarısı bitti çatı kolonlarında @Efe abi :bandit: Sen gelene kadar tamamen biter :ok:

Çevrimdışı Oktay

yiğitcan sence biz vodafone arenada ortalama kaç bin kişiye oynarız?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 22:40:20
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ben neden foto yükleyemiyorum hata veriyor sürekli  :s20:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 22:41:10
kabanın bitiminden sonra max. 10 gün veriyorum tüm prekastlara

Çevrimdışı Anıl

Olmaz @Mehmet abi. Çünkü üst katlarda betonun mukavemet kazanması beklenicek gün boyunca da söylenmiş zaten. O yüzden tribün kabasının bitiminden en erken 1 ay sonra bitebilir prekastlar. Mart'a sarkması da çok muhtemel :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ilk sezon full sonra 33 bin oktay abi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 22:47:49
Olmaz @Mehmet abi. Çünkü üst katlarda betonun mukavemet kazanması beklenicek gün boyunca da söylenmiş zaten. O yüzden tribün kabasının bitiminden en erken 1 ay sonra bitebilir prekastlar. Mart'a sarkması da çok muhtemel :)
yeni yapılacak üst katlar diğer üst katları hallederken yani prekastları takarken  biter bir de mukavemet için ne kadar beklemek gerekir her iki kiriş için 5-7 gün olsa kurtarıyor gibi duruyor

Çevrimdışı yigitcan1903

Yeni stat için kestiremem önceden yalnız kapasite 42 bin yerine 45-46 bin olsaydı loca,deplasman,sponsor çıktıktan sonra net taraftar sayımız 40 bin olurdu potansiyel olarak
Dolduramayacağımız maçlardan ortalamanın düşeceği aşikar ama full çekeceğimiz maçlarda 42 çekeceğimize 46 bin çekerdik
Neyse oluru yok zaten yakın tarihte,ne desem nafile   

Çevrimdışı Fatih

ilk sene ortalamasi 35-36 bin olur bence... Sonra ki sene Passolig devam ederse neler olur belli olmaz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anıl

yeni yapılacak üst katlar diğer üst katları hallederken yani prekastları takarken  biter bir de mukavemet için ne kadar beklemek gerekir her iki kiriş için 5-7 gün olsa kurtarıyor gibi duruyor
3-4 hafta deniyordu ama tam bilemem @Necmi abi daha iyi bilir :)

Çevrimdışı Efe

Kapalı'nın yarısı bitti çatı kolonlarında @Efe abi :bandit: Sen gelene kadar tamamen biter :ok:

çatı herkesin düşündğünün aksine çok hızlı inşaa edilecek inşallah şubat ayında hızlınacaklrını düşünüyorum çarşamba günü iyice inceleriz @anilt
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mart ayında bitecek benden duymuş olma  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 23:01:45
beyler foto atıcam atamıyorum hata veriyor sürekli bir yardım

Çevrimdışı Efe

otoparkta çok güze oluyor özellikle köprülü tasarım çok büyük bir hava kattı yeni açık tarafına tertemiz görünecek bittiğinde bide taş kaplanır yemede yanında yat :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 23:06:20
otoparkta çok güze oluyor özellikle köprülü tasarım çok büyük bir hava kattı yeni açık tarafına tertemiz görünecek bittiğinde bide taş kaplanır yemede yanında yat :halay:
bugün 14.90 kotunun orta tarafında iskele kurmaya başlamışlar  :halay:

Çevrimdışı Oktay

ilk sezon full sonra 33 bin oktay abi
bence ilk sene ortalama 28-30 bin ortalamaya oynarız

Çevrimdışı ERKANN

Herkesee iyi gecelerr.Ntvspor da maç izliyorum tribünler çok ilginç geldi o kadar geniş merdivenler belkide ilk kez gördüm bir stadyumda kötü görünüyorlar ama taraftar için acayip rahat bi stada benziyor :D

Çevrimdışı Efe

eski açıkta perdelere numaralıda sütunlara beton atılıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK