Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378414 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı yigitcan1903

Peki bu son basamaga gelecek prekastlar merdiven seklindemi yoksa sadece duz ustu kapatacak sekilde mi olacak. Sadece eski acik icin gecerli degil kapalida ayni sekilde duruyor suanda.

15 sıra son orda 16 yok

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

15 sıra son orda 16 yok
istenirse
sağolun abilerim kardeşlerim.
@Ekrem sen ordayken kaç çatı kolonu konmuştu dikkat ettinmi

Çevrimdışı ozeratalay

Bizdeki lükse bak.Sabah,öğle,akşam fotoğraf geliyo  :ishock: Çekenlerin hepsinin eline ayağına sağlık .

Çevrimdışı Ekrem

istenirse@Ekrem sen ordayken kaç çatı kolonu konmuştu dikkat ettinmi
2 tane koydular @Necmi abi.

Çevrimdışı Deniz

Fotolar ilac gibi geldi bugun foto ceken herkesin emegine saglik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

2 tane koydular @Necmi abi.
senden sonrada bir tane koymuş olabilirlermi senin resimlerde 6 görünüyorda sanki geovaninin 6 da çekmiş olduğu resimlerde 7 gibi duruyor ama emin olamadım

Çevrimdışı ALI RIZA

Mukavemeti 1 kelimeyle anlatmak anlamsız üniversitelerde koskoca bir sene ders olarak anlatılıyor  :tabe:.Basitçe malzemenin dayanıklılığı diyebiliriz.Betonun mukavemet kazanması,sertliğini kazanması anlamına gelir.Sıcaklık nem gibi faktörler bu süreye etki eden en önemli faktörlerdendir.. :)
@Deniz :money: yawv he he

Çevrimdışı Ekrem

senden sonrada bir tane koymuş olabilirlermi senin resimlerde 6 görünüyorda sanki geovaninin 6 da çekmiş olduğu resimlerde 7 gibi duruyor ama emin olamadım
dediğin gibi abi ağının yanı boştu oraya benden sonra bir tane daha kolon koymuşlar 7 tane çatı kolonu oldu :ok:
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 21:26:19 Ekrem ]

Çevrimdışı Easthanbool

@Necmi abi banada öyle geldi 7 olmuş gibi sanki herhalde galiba  :ebebe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

istenirse@Ekrem sen ordayken kaç çatı kolonu konmuştu dikkat ettinmi
Passo 15 gösteriyor ekleme ihtimalimiz var mı?
Yani bizim isteğimize mi bağlı daha net ifadeyle sorayım

Çevrimdışı ahmet türker

ben de yedi gördüm.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Anıl

Onlardan birisi @anilt benden kucuk ama her cumlesi mantik kokuyor delikanlinin  :claps: bu yuzden saygi duyuyorum
Teşekkür ederim @Mehmet abi :iblush:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

15 sıra son orda 16 yok

Arkadasim ben kac sira koltuk gelecek diye sormadim. Zaten resimde gordugun kisimda 16 basamak var (isterse 14 sira koltuk olsun, orda 16 basamak var).

Benim kirmiziyla cizdigim gibi prekast gelse bile hala 16 basamak oluyor. Prekastin dikine olan kismi korkuluk gorevi gorur.  Yada duz,  ustu kapatacak bir prekast gelir ve arkaya sadece demir korkuluk konulur. Tribununlerin biraz daha buyuk gozukmesi icin merdiven seklinde gelmesi bence daha iyi olurdu. Tabi nasil planlandi bilmiyoruz.

[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 21:32:45 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadasim ben kac sira koltuk gelecek diye sormadim. Zaten resimde gordugun kisimda 16 basamak var (isterse 14 sira koltuk olsun, orda 16 basamak var).

Benim kirmiziyla cizdigim gibi prekast gelse bile hala 16 basamak oluyor. Prekastin dikine olan kismi korkuluk gorevi gorur.  Yada duz,  ustu kapatacak bir prekast gelir ve arkaya sadece demir korkuluk konulur. Tribununlerin biraz daha buyuk gozukmesi icin merdiven seklinde gelmesi bence daha iyi olurdu. Tabi nasil planlandi bilmiyoruz.

Şimdi anladım
Korkuluk olacağını tahmin ediyorum şuna bakarak
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 21:51:58 yigitcan1903 ]