Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379584 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

+1903 Necmi abiye yada diger buyulerimize kullanan ifadeleri yediremiyorum :s20: :s20: :s20:
Neyse Allahtan necmi abi sallamiyor boyle seyleri bu arada siz simdi ikindi cayi fotolari da istersiniz ses ver forum gidiim mi  :ishock: :) :lol:
gittin mi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GPekcan

Gökhan Türkmen twitter hesabından

Otopark

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bazı forumlarda, inşaatında tuğla kullanılan statlarla karşılaştırılan stadımız. Tuğla nedir ya? Briket kullansaydınız oldu olacak :) Betonarme ev yapıyorlar sanki :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı pascal_21

Forumda epeydir mukavemet kelimesi kullanılmıyor diye seviyordum başladı gene konuşulmaya  :D ne demektir bu mukavemet, ne anlamalıyız  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Forumda epeydir mukavemet kelimesi kullanılmıyor diye seviyordum başladı gene konuşulmaya  :D ne demektir bu mukavemet, ne anlamalıyız  :bandit:
Kendi işimden örnek verecek olursam  :D

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

kıvama gelmesi gibi birşey sağlamlığa ulaşması anlamında diye biliyorum :D

Çevrimdışı ErsinA.

Mukavemet = Sertleşme  de diyebiliriz  :evillol:

Yenı açık köşe alt kat prekstlar bitmiş gibi cok güzel görülüyor.. Ay sonuna kadar baya prekast takılmış olur 2 vinç birden.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geyiği bir yana bırakacak olursak :

Bir bina kolonunun, uçak kanadının, makine dişlisinin veya bir maden galerisinin maruz kalacakları tesirlere dayanabilecek  şekilde tasarlanması mukavemet biliminin temel konularından biridir. Burada bina kolonlarının veya betonlarının üstüne gelecek prekastın ağırlık kuvvetine dayanacak hale gelmesine mukavemet kazanması diyebiliriz. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 16:24:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:alala: biri bana gene bir şeymi dedi atladım  :D arkadaşlar fikir yaşta değildir. Yaşa fazla takmayın bence burda fikirlerine saygı duyduğum genç o kadar çok insan varki hele futbol bilgisi yönünden taktire şayan insanlar var zaten insanların Beşiktaşlı olması için belli birikimleri olması lazım o yüzden her Beşiktaşlı değerlidir. Beşiktaşlı muhaliftir. Beşiktaşlı candır.
Onlardan birisi @anilt benden kucuk ama her cumlesi mantik kokuyor delikanlinin  :claps: bu yuzden saygi duyuyorum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 16:24:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Mukavemet = Sertleşme  de diyebiliriz  :evillol:
bizim statta sertleşme sorunu var mı peki :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı pascal_21

Bilgiler için teşekkürler..öğrenmenin yaşı yok bir şey daha öğrendik  :ok: hayırlısıyla mukavemet kazansın o zaman sürekli betonlar  :D :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Mukavemet = dayanıklılık  :evillol: Var mı arttıran nasıl bir kelime  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilgiler için teşekkürler..öğrenmenin yaşı yok bir şey daha öğrendik  :ok: hayırlısıyla mukavemet kazansın o zaman sürekli betonlar  :D :icool:
Betonlara hayırlısıyla mukavemet kazandırdın ya bu gözler bunu da gördü ya artık forumu bırakabilirim  :evillol:
Şaka bi yana çok güldüm  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mukavemet = dayanıklılık  :evillol: Var mı arttıran nasıl bir kelime  :alala:
restini görüyorum ve arttırıyorum @ALI RIZA    :bandit:
Mukavemet = kudret
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı pascal_21

Betonlara hayırlısıyla mukavemet kazandırdın ya bu gözler bunu da gördü ya artık forumu bırakabilirim  :evillol:
Şaka bi yana çok güldüm  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
[/qum
Mukavemet geçen bi cümle kurayim dedim o da mı olmadı  :ishock: neyse demeyin bana mukavemet falan..sertleşme diyin dayanikli deyin demeyin onu  :halay:

Çevrimdışı SDemirsoy

Mukavemet = kudret
mukavemet deyince @ahmetx abi eski nicki @ahmetx-muavenet geliyor aklıma :D

Çevrimdışı ilhan

Mukavemet = kudret
Mukavemet=Dayanabilirlilik

Çevrimdışı Fatih

Küfeki kaplaması başladı mı ağalar?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

mehmetten akşam fotoları emeklerine sağlık...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yavvuzz

Kendi işimden örnek verecek olursam  :D

Üstad yaptığın iş mekanik deneylerle mi alakalı , çekme eğrisinden mukavemet mi anlatılır allah aşına  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi