Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382273 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yok abi bizde çok kolon var çok kolon var
kolondan degil halatlardan ve orta yuvarlaktan kork bence :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kolonlar 1 kere de gelse, 10 ar 10 ar monte edilseeee.

Sabırsız adamım ben  :ishock:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

bunun başına gelecek çok şey var ürkmesin diye ses çıkartmıyorum :bandit: :kop: :kop: :kop:
  :poops: :poops: :poops::duman: :duman: :duman:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmet türker

merhaba değerli kardeşim, yeni büyük vinç derken çatı için olan mı .
cevap alamıyorsak soru sormanın bir anlamı kalmıyor .... @bjk_mabet
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 03:05:39 ALI RIZA ]

Çevrimdışı beşiktaşk

cevap alamıyorsak soru sormanın bir anlamı kalmıyor ....

sana bu cevabı verebilecek tek kişi bjk_mabet çunku bizde bilmiyoruz bence onun cevabını beklemelisin :)

Çevrimdışı ahmet türker

sana bu cevabı verebilecek tek kişi bjk_mabet çunku bizde bilmiyoruz bence onun cevabını beklemelisin :)
ben de ona sormuştum zaten .cevap alamayınca kendi kendimi alıntı yaptım sevgili kardeşim, :) yine de sağol .

Çevrimdışı beşiktaşk

ben de ona sormuştum zaten .cevap alamayınca kendi kendimi alıntı yaptım sevgili kardeşim, :) yine de sağol .

bjk_mabet yukarıda belirtmişti yıl sonu ve yıl başı işlerinden dolayı pek giremiyorum diye zamanı olunca açıklar hepsini inşallah :) rica ederim ne yaptım ki

Çevrimdışı beşiktaşk

yoğun bir çalışma var yine gördüğüm kadarıyla kapalı altta betonlama işi yapıyorlar. eski açıkta prekast yerleştirmeye devam ediyorlar .saha içine yeni prekastlar gelmiş. tempo tempo  :ishock:  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Oktay

rampaların bitmesi mart sonu 30 ton beton tırın ağırlığıyla 40 tonluk mikserin o rampayı kullanması için iki ayda mukavemet kazanması beklenir oda haziran başı  tabiki kırk tonluk mikserlerin rampadan geçmesine izin verirlerse birde bu mikserlerin yüksekliği ne  :alala: onu geçtim paletli vinçleri taşıyan tırlar nasıl girecek çıkacak biliyorsun eski açık rampadan zor döndüler içerde nasıl manevra yapacaklar hani aşağı doğru u dönüşü yapa yapa iniyorlar ya  :alala: @Oktay
@Necmi abi ben zaten prekastlar takılınca dedim o zamanda beton işimiz bitmiş olur...oradan rahatlıkla  dekoratif  malzeme taşınır ozamanda eski açık rampayı yapabilirler  :ok:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2015, 09:08:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
 :construction:
hayırlı işler bol güneşler.
inşaallah en kısa zamanda işler biter.
işimiz rast gitsin inşaallah...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınlar çatı hakkaında gelişmeler yaşanacak bugün içime doğuyor :D

Çevrimdışı beşiktaşk

Günaydınlar çatı hakkaında gelişmeler yaşanacak bugün içime doğuyor :D:D

kameraya göre kapalı sol alttaki vinç onun içi sanırsam  :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 14 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(89 Resim)

Çevrimdışı ahmet türken

Biz yedi kişi sağ beke girecez ortak. Ama paramız az halı sahalardan araştırıyoruz. Artık takdir Bilic'in
Beni gönüllü alabilirsiniz  . Tamam yaşım henüz çok genç farkındayım :evillol: Ama yıllarca sağ bek oynadım. Stoperde oyanayabiliyorum. Tam Bilice göre :lol:

Çevrimdışı yavvuzz

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg143125#msg143125 date=1421220684]
[/quote]
Eline sağlık Yasaklı Link[/member] . 4. resimde işçiler sana bakıyor galiba bu napıyo diye :D

Çevrimdışı SDemirsoy

kameraya göre kapalı sol alttaki vinç onun içi sanırsam  :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc
iki tane sarı vinç var  :halay:

Çevrimdışı SDemirsoy

[/quote]eline sağlık Mustafa :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eline sağlık Yasaklı Link[/member] . 4. resimde işçiler sana bakıyor galiba bu napıyo diye :D

Eski açığın en üst kısmı bende yeni farkediyorum uzaktan anlamamıştım  :evillol:

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı ilhan

[/quote]Emeklerin için teşekkürler Mustafa