Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382499 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimiçi Necmi

yaz beni +1
+2 oldu içerde hayalet avına çıkarız kasvetli çatıda yarasalar falan yuva yapar herhalde :D siyahın rakip oyuncular üzerinde baskı yapacağını düşünenler neden bizim oyuncular üzerindeki etkisini düşünmüyor. bu siyah koltuk isteyenlerin maça gelmeye niyeti yokta tribünler boş görünmesin diye istiyor :kop: herhalde. stadda maç yokken  koltuğun ne renk olduğunun bir önemi yok stad doluykende koltuğun ne renk olduğunun bir önemi yok birde bunun tasası tutuyorda ne demeye kapasiteyi 42000 az diyorsunuz bende onu anlamıyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

siyah koltuk ve gri merdiven. en iyi kombin bu.
Yarabbi bu ne güzelliktir

Doğduğumuzda siyahtı dünyamız
Seviyoruz,komalardayız
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, 23:33:52 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Oktay

+2 oldu içerde hayalet avına çıkarız kasvetli çatıda yarasalar falan yuva yapar herhalde :D siyahın rakip oyuncular üzerinde baskı yapacağını düşünenler neden bizim oyuncular üzerindeki etkisini düşünmüyor. bu siyah koltuk isteyenlerin maça gelmeye niyeti yokta tribünler boş görünmesin diye istiyor :kop: herhalde. stadda maç yokken  koltuğun ne renk olduğunun bir önemi yok stad doluykende koltuğun ne renk olduğunun bir önemi yok birde bunun tasası tutuyorda ne demeye kapasiteyi 42000 az diyorsunuz bende onu anlamıyorum
iyide abi koltuk stat dolunca gözükmeyecekki :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

iyide abi koltuk stat dolunca gözükmeyecekki :tabe:
Aynen dolunca koltuk görünmez zaten  :D
Maksat tamamen boşken maç oynanmadığı zamanlarda güzel görünsün
Çatı da beyaz olacak 10 numara olur,şeffaf değil :D
Gerçi @Necmi abi itiraz ediyorsa full siyaha öyle bir ihtimal de zaten yok demektir  :evillol:
Beyazdan siyaha geçiş alttan üste sanırım olacak olan maketteki gibi
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, 23:47:03 yigitcan1903 ]

Çevrimiçi Necmi

anladım abi ben de şunu demek istedim; yeni açık rampalar biterse statda giriş çıkışlar ordan olacak bu sayede eski açık rampayı bitirecekler...eski açık rampanın bu haliyle en az bir aya yakın işi var
ne sokacaksın ordan içeri :alala: ordan malzeme girişi yapamazsınki dört gün inşaata malzeme girişini durduracaklar sanırım ihtiyaç olanı stok yaparlar ondan sonra hızlıca rampayı bitirecekler başkada bir çaresi yok bu işin. rampaların bitmesini beklerlerse senin dediğin gibi bu inşaatın kabası ağustosa bitmez bu taraftarda obitaşı ıslak odunla döver :D demedi deme. @Oktay

Çevrimdışı ahmet türker

seyirci var iken koltuk renginin rakip veya ev sahibi takıma etki etmesi nasıl mümkün olabilir ki. aslında herkes boş stad resimlerinin  psikolojik etkisi altında . önemli olan seyircinin stadı doldurup rakibi pozisyonlara tepkisi ile etki altına alması değilmidir.

Çevrimdışı idil

Yarabbi bu ne güzelliktir

Doğduğumuzda siyahtı dünyamız
Seviyoruz,komalardayız

:claps: :claps: :claps: :claps:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

siyah koltuk gri merdivenden kalite akıyor  KA Lİ TE kim ne derse desin  :boxin: :icool:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı capo di capi

Koltuk renkleri ile ilgili anket açılmasını talep ediyorum.  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, 23:54:38 capo di capi ]
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Oktay

ne sokacaksın ordan içeri :alala: ordan malzeme girişi yapamazsınki dört gün inşaata malzeme girişini durduracaklar sanırım ihtiyaç olanı stok yaparlar ondan sonra hızlıca rampayı bitirecekler başkada bir çaresi yok bu işin. rampaların bitmesini beklerlerse senin dediğin gibi bu inşaatın kabası ağustosa bitmez bu taraftarda obitaşı ıslak odunla döver :D demedi deme. @Oktay
@Necmi abi prekastlar bitince içeri artık malzememi gerek ...sonra ben projeyi detaylı bilmiyorum ama yeni açık alttaki otoparktan mutlaka statda çıkış vardır  :alala: :alala:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 23:58:12
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
@Necmi abi prekastlar bitince içeri artık malzememi gerek ...sonra ben projeyi detaylı bilmiyorum ama yeni açık alttaki otoparktan mutlaka statda çıkış vardır  :alala: :alala:
Çatı malzemeleri gelip durucak ya @Oktay
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

seyirci var iken koltuk renginin rakip veya ev sahibi takıma etki etmesi nasıl mümkün olabilir ki. aslında herkes boş stad resimlerinin  psikolojik etkisi altında . önemli olan seyircinin stadı doldurup rakibi pozisyonlara tepkisi ile etki altına alması değilmidir.
bende onu diyorum Ahmet abi kimse stadın dolacağına inanmıyor herhalde

Çevrimiçi Necmi

hiç bir şey gelmese çatı için dört tane vinç gelecek sonrada gidecek :D çim için o hibriti yapan makine girecek çatı kaplama malzemeleri girecek

Çevrimiçi Necmi

Aynen dolunca koltuk görünmez zaten  :D
Maksat tamamen boşken maç oynanmadığı zamanlarda güzel görünsün
Çatı da beyaz olacak 10 numara olur,şeffaf değil :D
Gerçi @Necmi abi itiraz ediyorsa full siyaha öyle bir ihtimal de zaten yok demektir  :evillol:
Beyazdan siyaha geçiş alttan üste sanırım olacak olan maketteki gibi
niye kararı benmi veriyorum :alala: bana kalsa ful beyaz yaparım size inat :evillol: mecbur boş görünmesin diye stada gelirsiniz :bandit:

Çevrimdışı Oktay

@CanEmre burdan rahatlıkla malzeme girer çıkar ... Rampa zeminde bitiyor ,hatta biliyosunki beton mikseri bile rampanın yanına kadar geliyor :ok:
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 00:15:49 Oktay ]

Çevrimdışı yigitcan1903

niye kararı benmi veriyorum :alala: bana kalsa ful beyaz yaparım size inat :evillol: mecbur boş görünmesin diye stada gelirsiniz :bandit:
Yok vardır haberin diyorum  :naughty:
Boş olmaz da bembeyaz çok bayağı geliyor ne bileyim zevk işte
Benim maksadım maç günleri dışında bakıldığında güzel fotoğraf vermesi stadın
Neyse her türlü güzel görünecek zaten siyah beyazla
Zebra,full piksel gibi deliliklere girişmesinler yeter

Çevrimiçi Necmi

@CanEmre burdan rahatlıkla malzeme girer çıkar ... Rampa zeminde bitiyor ,hatta biliyosunki beton mikseri bile rampanın yanına kadar geliyor :ok:
rampaların bitmesi mart sonu 30 ton beton tırın ağırlığıyla 40 tonluk mikserin o rampayı kullanması için iki ayda mukavemet kazanması beklenir oda haziran başı  tabiki kırk tonluk mikserlerin rampadan geçmesine izin verirlerse birde bu mikserlerin yüksekliği ne  :alala: onu geçtim paletli vinçleri taşıyan tırlar nasıl girecek çıkacak biliyorsun eski açık rampadan zor döndüler içerde nasıl manevra yapacaklar hani aşağı doğru u dönüşü yapa yapa iniyorlar ya  :alala: @Oktay

Çevrimdışı Anıl

Alt kat beyaz, üst kat siyah en iyi tercih gibi duruyor. Ama alt kat beyaz olunca da Numaralı altın yarısının VIP olması ve VIP koltuklarının siyah olması bence kötü durur. Çok parça parça her yer farklı renkmiş gibi olucak. :money:

Çevrimiçi Necmi

Yok vardır haberin diyorum  :naughty:
Boş olmaz da bembeyaz çok bayağı geliyor ne bileyim zevk işte
Benim maksadım maç günleri dışında bakıldığında güzel fotoğraf vermesi stadın
Neyse her türlü güzel görünecek zaten siyah beyazla
Zebra,full piksel gibi deliliklere girişmesinler yeter
Bunlardan habermi çıkıyor :bandit: mimarı 9 saat sorguladım en son gece oniki stadın girişindeyiz bari dedim kartal yuvası eski açığın tam neresinde kalıyor onu söyle döndü bana eski açık neresiki dedi ben sustum :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

yıl sonu ve yeni yıl planları dolayısı ile işlerden kafamı kaldırıp foruma zaman ayıramadım.yavaş yavaş işler yoluna giriyor yine buralarda olucağım :)

Çevrimdışı Dogan

lig tv 2 de espanyol valencia maçı var ,kamera çekim yüksekliği bizim stadın yüksekliğinde fakat zoom u iyi kullanıyorlar sanki alçaktaymış hissi veriyor ,bir de bu stad bizim stada benziyor ,yalnız üst katlar tamamı 16 sıra .kapasite 41 000 bizim stadın üst kat ortalaması 23 sıra . kapasite hesabı yapanlara bir ölçü olabilir.
abi adamların cekim kalitesi cok ii ama ben her zaman premier ligin kalitesine hayran kalmisimdir şüphesiz dunyada 1.numara ..bu aciyla cekilecekse mecbur zoom yapicaklar yapmasalar yuh derim artik bence harika bi aci derbi macinda tribunlerle beraber sekil gözükür stadimiz yalniz lick tv kadar dandik bi yayinci kurulus gormedim gormicemde allah onlari bildigi gibi yapsin @ahmet türker
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 00:46:06 Dogan ]

Çevrimdışı ahmet türker

bende onu diyorum Ahmet abi kimse stadın dolacağına inanmıyor herhalde
değerli kardeşim, kim inanmıyorsa inanmasın biz bu stadı dolduracağız. hatta ilk sene bu stadı dolduranlar bu stadın ne kadar mükemmel olduğunu çevrelerindekilere  anlattıkca, başkanın dediği gibi, daha sonraki senelerde kombineler için sıra yazılacak . bu stad mükemmel bir stad, simdi kimse farkında değil ama ,herkes açıldığında farkına varacak ,benim fazla bir imkanım yok ama büyük oğlum bu ay sonunda ben ve küçük oğluma kombine alacak inşallah bu stadın ilk senesinde orada olacağım ve gözlerim açık gitmeyecek .

Çevrimdışı bjk_mabet

çatını germe aparatları 11 tane çelik kolonu ve iç çemberinin bazı parçaları geldi:)