Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 19:00:48
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Çok guzel oldu bee yeni inonu fotolari hergun dahada guzel bi hal aliyor :halay:
şu KABA inşaat (tribün kısmı) bir bitse her şey daha güzel olacak  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Eski acik tabla perşembe yada cuma gunu betonlanacak gibi gorunuyor
havalar düzeldi mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Yahu kaba bitince forumca bir fakiri falan mı doyursak biz bittik kaba bitmedi   :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 19:13:21
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler stadin onunden geciyordum bir iki foto cekeyim dedim ama cok karanlik cikti , artik yarin cekerim  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 19:59:15
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Resimler @Geovani den ellerine sağlık
Eline sağlık @Geovani
Tam ortalık sessizleşti derken fotolar süper oldu.
Sana da teşekkürler @Necmi abi
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Beyler stadin onunden geciyordum bir iki foto cekeyim dedim ama cok karanlik cikti , artik yarin cekerim  :ok:
senin yerine geovani abi cekmis :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta devasa tablalar yine olustu hafta sonu buyuk beton dokumu olacak stadta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pamirulu

prekastlar takılmadığı için herkese stadın bitimine daha çok var gibi geliyor. bir an önce takılsa göreceğiz bitmek üzere olduğunu. şu prekastlar bir an önce takılsa da moral bozucu mesajlar yazılmasa artık  :s20: bitmek üzere artık keyfini çıkarmak lazım  :ishock:  havanın bozulması da ne kadar etkili oluyor ki? geçen işler durdu ama hava ısınınca tarihi bir gün yaşandı. birikmiş işler yapıldı hemen. gene öyle olacak havadan dolayı dursa da işler başlar başlamaz hızlanır o açığı kapatırlar... çatının malzemeleri de gelmeye başladı zaten. inşallah ağustosta mabedimizdeyiz  :)
"Başkan, yönetici, hoca, oyuncu olabilirsiniz. Ancak önemli olan adam olmaktır."  Şenol Güneş (08/2015)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ilhan

Çekimleri yapan @Geovani kardeşime, yükleyen @Necmi abime teşekkürler ellerinize sağlık.

Çevrimiçi Necmi

Eline sağlık @Geovani
Tam ortalık sessizleşti derken fotolar süper oldu.
Sana da teşekkürler @Necmi abi
:D millet emek harcıyor ben teşekkür alıyorum :evillol: tabi yani çok yorucu oluyor teşekkürü hak ediyorum :tabe: @CanEmre  :photo:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Yeni acikta devasa tablalar yine olustu hafta sonu buyuk beton dokumu olacak stadta
yanlız yeni açıkta daha çok iş var :bandit: martın başında biter diyordum ama  :alala: @Efe
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2015, 21:25:06 Necmi ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Yahu kaba bitince forumca bir fakiri falan mı doyursak biz bittik kaba bitmedi   :D
Biz yedi kişi sağ beke girecez ortak. Ama paramız az halı sahalardan araştırıyoruz. Artık takdir Bilic'in

ysariusta

• Ziyaretçi

:D millet emek harcıyor ben teşekkür alıyorum :evillol: tabi yani çok yorucu oluyor teşekkürü hak ediyorum :tabe: @CanEmre  :photo:
Aaaa olur mu öyle @Necmi abi, o kadar fotoğrafın arasından seçiyorsun sonuçta. 1 haftadır cafe fotoğrafı gelmedi misal. @Geovani eline sağlık şimdi gördüm.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

kabanın bitmesini beklerse o fakir açlıktan ölür :ebebe:

Çevrimdışı Efe

yanlız yeni açıkta daha çok iş var :bandit: martın başında biter diyordum ama  :alala: @Efe

böyle giderse bitmez abi yavaşlar çok hızlanmaları lazım en azından hava muhalefet olmasın artık ben şubat sonu mart başına rağzıyım artık  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Aaaa olur mu öyle @Necmi abi, o kadar fotoğrafın arasından seçiyorsun sonuçta. 1 haftadır cafe fotoğrafı gelmedi misal. @Geovani eline sağlık şimdi gördüm.
evet cafe fotosuyla atlattık :busted_cop: artık gelmez dikkat ediyorum  :D

Çevrimdışı ilhan

Çevrimiçi Necmi

böyle giderse bitmez abi yavaşlar çok hızlanmaları lazım en azından hava muhalefet olmasın artık ben şubat sonu mart başına rağzıyım artık  :bandit:
ben martın sonunada razıyım :D gerçi öngördüğüm tarihlerde bitiyor ama genel bitiş tarihi mayıs demiştim temel atıldığındaonu tutturamayacağım :bandit:   mabet itiraz etmişti hatırlıyormusun ben 2015 mayısdan önce bitmez dediğimde :kop:

Çevrimdışı Efe

ben martın sonunada razıyım :D gerçi öngördüğüm tarihlerde bitiyor ama genel bitiş tarihi mayıs demiştim temel atıldığındaonu tutturamayacağım :bandit:   mabet itiraz etmişti hatırlıyormusun ben 2015 mayısdan önce bitmez dediğimde :kop:
:kop: :kop: evt abi ama bizde diyorduk 2014 sene sonuna falan biterdiye aslında parasal konulardan kaybettik yoksa biteribilirdik olsun artık sezon başına yetişsin kafi bizler için inşallah ilk iç saha maçını vodafone arenada yaparız başkan bundan sonra bu konu üzerine yoğunlaşacaktır top yekün bi yapım olacak çatı ince işçilik saha koltuklar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK