Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384605 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

evt yağış kesildi 1 hafta hava güzel tüm şirkelere iyi çalışmalar artık teknolojik halatlı germe çatımızı yapacak şirketimizde girişti işe :D ince işleri yapanlarada kolay gelsin diyelim prekastçılarda bişey demeyelim sonra deriz  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

evt yağış kesildi 1 hafta hava güzel tüm şirkelere iyi çalışmalar artık teknolojik halatlı germe çatımızı yapacak şirketimizde girişti işe :D ince işleri yapanlarada kolay gelsin diyelim prekastçılarda bişey demeyelim sonra deriz  :evillol:
Onlarda bu hafta yardırır @Efe gör bak

Çevrimdışı Efe

Onlarda bu hafta yardırır @Efe gör bak

onlara bişey demiyorum aslında iş planları var ama şunu söyleyeyim sadece marttada onlar stadın içinde olacak bunu bilin yeter :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı beşiktaşk

bitse de gitsek moduna girdi herkes sabır kalmadı :D :D :D :halay: :halay:

Çevrimdışı Deniz

Bu prekastçılar 1 gün hızlı 3 gün yavaş çalışıyor adamların genelde yaptığı işler aynı ama belli bir hız kriteri yok anlaşılan..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

onlara bişey demiyorum aslında iş planları var ama şunu söyleyeyim sadece marttada onlar stadın içinde olacak bunu bilin yeter :icool:
Numaralı ve yeni açık köşe için mecburen olacaklar :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

çatıyı başladılarsa kaba benim gözümde bitmiştir yoksa okadar malzemeyi milletin gözünü boyamak içinmi getirdi sanıyosunuz..otoparkın çatıyla ne alakası onu anlamadım

Çevrimdışı Efe

çatıyı başladılarsa kaba benim gözümde bitmiştir yoksa okadar malzemeyi milletin gözünü boyamak içinmi getirdi sanıyosunuz..otoparkın çatıyla ne alakası onu anlamadım

zaten biten bölümlerden şubat ayında başlamaları lazım zaman kaybı olmaması için halatlar ve orta yuvarlak için ön çalışma yapılacak serilmeden çatı iskeleleri konacak halatların altına tahtalar yerleştirilecek  çatı kolonları konacak bunlar biten bölümlerde yapılabilir mart ayı ortasından sonrada komple çatı inşaatı başlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu prekastçılar 1 gün hızlı 3 gün yavaş çalışıyor adamların genelde yaptığı işler aynı ama belli bir hız kriteri yok anlaşılan..
Ben içeride yapılan işin hızını veya niteliğini denetleyen bir yapı olduğundan çok emin değilim açıkçası. Bir denetim firması var onu biliyorum ama sadece beton için mevcut sanırım onun haricinde bu kadar prekast geldi halen şu kısım duruyor neden yapmadın şu vakite kadar yetiştirmen lazım şeklinde bir yaklaşım göremiyorum. Herkes birbirinin eline göre hareket ediyor :) Çiçekler Obitaş'a Obitaş Çiçekler'e Alacalı bu ikisine göre :) İçerideki işçilik firmaları da Obitaş ve Çiçekler'e göre hareket ediyor, böyle sonsuz bir kısır döngü mevcut :D Bir de işin öbür tarafında para kısmı var neredeyse tüm firmalar da ona göre hareket ediyor :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

zaten biten bölümlerden şubat ayında başlamaları lazım zaman kaybı olmaması için halatlar ve orta yuvarlak için ön çalışma yapılacak serilmeden çatı iskeleleri konacak halatların altına tahtalar yerleştirilecek  çatı kolonları konacak bunlar biten bölümlerde yapılabilir mart ayı ortasından sonrada komple çatı inşaatı başlar  :)
efe ağzına sağlık çok net bişeklde özetledin :ok: :ok:

Çevrimdışı pamirulu

@Efe hastayım sana  :D hem vodafone arenayı hem de timsah arenayı bitireceksin yakında  :super: bu arada mühendis ayarında bilgiye sahip oldun  :D
"Başkan, yönetici, hoca, oyuncu olabilirsiniz. Ancak önemli olan adam olmaktır."  Şenol Güneş (08/2015)

Çevrimdışı Dogan

Hazır rulo halinde geliyor onu sahaya seriyorsun
peki hangisi daha ii ekme mi serme mi ve suan örneği varmi sermenin premier ligten @ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

@Efe hastayım sana  :D hem vodafone arenayı hem de timsah arenayı bitireceksin yakında  :super: bu arada mühendis ayarında bilgiye sahip oldun  :D
:kop: :kop: evt matematik bilen birini  yanıma varsinler 100 bin kişil stadı yaparım  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

efe bu inşaat işinin uğur meleke si oldu :evillol: :evillol:
denizde rasim ozan kütahyalısı

Çevrimdışı yigitcan1903

yoo bu ölçekte bi inşaat 2.5 3 senede biterse normal sayılır biz çok çok iyi gidiyoruz 1.5 senede inanılmaz iş yapıldı bu söylediklerim şaka falan değil başkan ve bizler seviyeyi çok yüksek tuttuk o yüzden eyylülde açılsa gecikmeli açılacak diyoruz bu yanlış bi düşünce 2016 ocak ayında 2.5 sene doluyor yıkım başlangıcından itibaren asıl gerçekçi süre bu bu süreden ne kadar önce açılırsa ancak alkışlamak gerek inşaat öyle kolay bi iş değil biz pc başından sallıyoruz ama para vermezsen kimse iştahla iş yapmaz yapamaz biz büyük mali krizde bu stadı buralara getirdik 5 paramız yok diyebilirim eğer kredi olmasaydı stad çok gecikebilirdi nakit paramız yok bunları düşünüp o şekilde yorum yapalım benim ve diğer inşaatla ilgili kişilerin verdiği süreler sadece TAHMİNDİR stad ne zaman biter o zaman o gerçek tarih olur başkan mühendis biz dahil kişilerden verilen süreler sadece tahmindir bittiği tarih bitiş tarihidir bana göre  :ok:
Sarkmaya tahammülümüz yok
2 sezon dışarda oynadık daha da lüksümüz yok diyorum
Herkes sıkacak maçayı taraftarı da yönetimi de inşaatçısı da

Çevrimdışı pamirulu

matematikçi olarak ben varım olmaz mı?  :icool: tabi uludağ mat mezunu kabul edersen. @Oktay abi hem herkese bitiş tarihi için de moral veriyor. vodafone arena ile efe özdeşleşti benim için
"Başkan, yönetici, hoca, oyuncu olabilirsiniz. Ancak önemli olan adam olmaktır."  Şenol Güneş (08/2015)

Çevrimdışı Oktay

Sarkmaya tahammülümüz yok
2 sezon dışarda oynadık daha da lüksümüz yok diyorum
Herkes sıkacak maçayı taraftarı da yönetimi de inşaatçısı da
çok doğru diyosun  :ok:

Çevrimdışı Oktay

matematikçi olarak ben varım olmaz mı?  :icool: tabi uludağ mat mezunu kabul edersen. @Oktay abi hem herkese bitiş tarihi için de moral veriyor. vodafone arena ile efe özdeşleşti benim için
efenin hem oturduğu şehrin statdı hemde tuttuğu takımın stadı asma germe çatı sistemi türkiyede başka yok :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

o konuya bende takıldım....
iyide çimi ektikleri zaman göremeyeceksin görmen için büyümesi lazım büyüdüğündede oynanacak duruma gelmiş demektir. kaldıki ekilecekmi serilecekmi net değil daha :D yada üstünü kapatacaklar görünmeyecek etraftan resim çekilmesin diyede beyzbol sopalı güvenlik dikeceklermiş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İnsanların olumsuz konuşması normal başkanın 1 ay önce "bitirdik" dediği kabanın daha 2 aylık işi var.
Bugün A.N.Ç nin açıklamalarını dinleyen onun da stadla ilgili çelişkili açıklamalar verdiğini çok net bir şekilde görür.
Çimi sereriz 1 hafta sonra oynarız diyor bu nasıl mantık o çim serildikten sonra en az 2 hafta hibrit liflerin yerleştirilmesi var.Bir o kadar da o köklerin hibrit liflere tutunması var.Bunları dinleyince insanın iç karartması normal.
Konuşuyorlarsa gerçekleri söylesinler kimse hayal kırıklığına kapılmasın.
Ha amaç kombine sattırmak mı?Buyur taraftarı stada davet et ,kombine alın de çağrı yap.bu şekilde yanlış bilgiler vererek kombine falan satamazsın insanımız cahil değil bugün kombine loca alan adam bu stadın geçen ağustosa yetişmeyeceğini zaten biliyordu insanlar Beşiktaşa destek olmak için alıyor.
Eğer hala bu tip açıklamaları destekleyen varsa bu tarz açıklamalara inanmaya devam etsin ama inanmayana da neden inanmıyorsun demesin komik duruyor :)
"Başkan inşaat mühendisi sen ondan iyi mi bileceksin" lafını da bırakın daha önce ağustosta stadı açacaz,daha sonra ocakta açacaz,daha sonra kasımda kabayı bitirecez,daha sonra aralıkta kabayı "bitirdik" diyen de başkanın bizzat kendisi.Balık hafızalı değiliz.
Konuşmak yerine inşaatı yetiştirmeye çalışsınlar yeterli.Biz başarılarını takdir ederiz.ama böyle komik açıklamalar artık insanları kandıramıyor bile.
Yapılan iş büyük,zor,zahmetli.Bunu saçma sapan açıklamalarla küçültmesinler yeterli  :ok:

bence herkes her lafa cok takılıp kalıyor misal Abdullah Kıgılı 24 saat içinde CARDOZO imza Atacak dedi keza Aziz Yıldırım biz Avrupa kupalrına katılacagız hiç bir engel yok gibi 1 milyon söz bulabilirim.

bun lafları sadece bizim yöneticiler söyleyince her gün servis ediliyor.. çünkü biz çok cabuk gaza gelen bir taraftarız bu her konuda böyle.

Çevrimdışı pamirulu

millet çime geçti ama ben bir çatı videosu buldum. bizimki de bu olacak sanırım. aynı firma yapmış
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 23:41:12 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Forumu ilk gününden beri takip ediyorum , hep aynı şeyler.
Şimdi yine aynısı oluyor , inşaat 1 hafta yavaşlasın hemen 2 ay süre uzatıyorsunuz sonra 1hafta hızlansın 2 hafta sonra biter diyorsunuz , obitaş 1 hafta hızlansın göklere çıkarıyorsunuz 1 hafta yavaşlasın çiçekleri övüyosunuz , konuşucak birşey yok aynı şeyler dönüp duruyor .
Ama ben size olucak şeyleri söylüyorum , havalar 2 güne düzelince çiçekler hızlıca numaralı ve eski açık birleşimini bitiricek bu sırada çatı başlıycak ,  hazırlıkları yapılıcak ve bunlar olurken burda herkes şubat ortası kaba biter demeye başlıycak .
sonra şubata girerken hava bozucak stat 3 gün durucak burda herkes mart diyicek :D
abilerim yapmayın allah aşkına ya

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Öteki iş başlayınca diğeri bitti diye bir kural mı var? :alala:

çatı işleri başladı sonuçta , eski açık numaralı birleşimi yapılana kadar ve yeni açık numaralı birleşimindeki kısım yapılana kadar çatı da belli bir seviyeye gelmiş olmayacakmı.. tribünler bitmeden catıya da başlanıyor sonuçta..  otopark kısmı elbet bitecek ama öncelik tribünlerin tamamlanması.. 15 gun güzel hava oldugu takdirde tribün kabası %90 bitecektir mart ayında çatı işleri başlayıp hızlı bir şekilde  bitirilecektir. Yeni sezon a VODAFONE ARENA da başlanmasını yonetim senden benden ne kadar cok istiyordur bunu tahmin bile edemezsiniz ve bu ihtimal bile bana yetiyor yeni sezonda stadımızda olmamamız için hiç bir neden yok bence..

Çevrimdışı yigitcan1903

Maddi desteğe devam;kombine,vip,kartal yuvası herkes gücü nispetinde
Bugün mesaj geldi madem yarın alış veriş vaktidir yine

Çevrimdışı Efe

olur beşiktaş spor salonunu biz yapalım 20 bin kişik falan  :lol: ama başkan para vermiyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK