Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387250 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@bjk_mabet ilkerin taktığı baret bana hiç yabancı gelmiyor  :bandit: eskitme baretimizi oralarda daha imzada göremedim üzerinde Dostlar o baret forumdan şanslı bir kişinin olacak imza için göndermiştik baret Başkanın @Fatih e hediyesidir çekilişle bir kişiye hediye edeceğiz  :D
:halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı izorlu85

:) Hep resımlerden bakıosun ne kadar buyuk bir alan oldugu yakından bakınca anlaşılıyor ve şok oluyorsun :) Ben stada yakınım ama cok gidemiyorum bu akşam ordaydım dehşet bir alan hele kapalı acaip görülüyor :)

Şubat ilk haftası gidecegim tekrar bakalım ozaman üst yuvarlak sütunlar tüm stadı cevrelemiş olur inşallah..

Disardanda anlasilmiyo icerisi bambaska kardesim. Fotoda lego gibi ama gercekde cok farkli yaaa anlatmak guc. Prekast yavas diyenler o takilanlar lego degil 8 tonluk devasa beton kutle ve o kadar ince ayarla yerlestiliyor ki tahmin edemezsiniz...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Karabay

vay arkadaş. adam stada adını bile yazmış. yalnız dikkat et fikret başkan görmesin parasını alır.

Çevrimdışı izorlu85

vay arkadaş. adam stada adını bile yazmış. yalnız dikkat et fikret başkan görmesin parasını alır.
Vallaha yapar :kop: :kop: Başkanın adı Fikret Orman sa yapar :kop: :kop:

Çevrimdışı izorlu85

Annammm silin onu baskan gormedennn  :biggrinking:

Disardanda anlasilmiyo icerisi bambaska kardesim. Fotoda lego gibi ama gercekde cok farkli yaaa anlatmak guc. Prekast yavas diyenler o takilanlar lego degil 8 tonluk devasa beton kutle ve o kadar ince ayarla yerlestiliyor ki tahmin edemezsiniz...

Bakalım ilk fırsatta bende içerden görmek istiyorum.. Sen daha ne kadar burlardasın semte inersen tanışalım

Başkan Beleştepeye Portatif Tribün koyup İnşaatı izleyenlerden bile Para alır Vallaha :kop: :kop:

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

10 numere bence ben bittim bittim bugun
Resimler harika eline sağlık kardeşim, üst kat tribün harika görünüyor muhteşem hatta, maçlarda rakip takımlar için boğucu bir durum olacaktır :) yanlız dik olmsından dolayı sağlam koruyucu gerekecek :)   

Çevrimdışı izorlu85

Bakalım ilk fırsatta bende içerden görmek istiyorum.. Sen daha ne kadar burlardasın semte inersen tanışalım

Persembe de dahil migros genel mudurlukde yoneticilik egetimim var cuma sabaha kadar burdayim. Necmi abiler felan bulusalim dedik sali aksami musaitim bulusalim.

Çevrimdışı izorlu85

Resimler harika eline sağlık kardeşim, üst kat tribün harika görünüyor muhteşem hatta, maçlarda rakip takımlar için boğucu bir durum olacaktır :) yanlız dik olmsından dolayı sağlam koruyucu gerekecek :)   

Abi ust kat anlatilmaz yasanir

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

Eski İnönüde en son 20 sene önce psv avrupa  kupası maçına gitmiştim. İnşallah tekrar gelme imkanı olur.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 23:03:26 İlhan SÜVARİOĞLU ]

Persembe de dahil migros genel mudurlukde yoneticilik egetimim var cuma sabaha kadar burdayim. Necmi abiler felan bulusalim dedik sali aksami musaitim bulusalim.

Tamam olur program yaparsanız bende katılırım.. Haberleşiriz.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Bugun fotograf ceken @Mehmet Yasaklı Link[/member] @izorlu85 mehmet ile ilkerin fotograflairni buraya yukleyen @necmi abiye tesekkurler.
Guzel claismalar olmus @Yunus   :photo:  :naughty: :fkr: anladin sen :D
Hayret bugun @Efe yok ortalarda.

Bende İlk Çıktıgımda Korktum , Yukseklik korkum yok ama 2.ci katn En ustu Gerçekten Çok ürkütücü :bandit: Bizim gibi Sakatı Bol olan Bi Taraftara Pek uygun değil Her maç 500 Kişi Telef olur  Korkuluk olmasa :kop: :kop: Gerçekten Acaip dik 2.ci katlar

Çevrimdışı Necmi

Abi eskitmedim basim ustunde tasidim  :biggrinking:
@izorlu85 yok sana demedim laf sahibine gider :D belkide baret sana çıkar :tabe:

Bugun fotograf ceken @Mehmet Yasaklı Link[/member] @izorlu85 mehmet ile ilkerin fotograflairni buraya yukleyen @Necmi abiye tesekkurler.
Heh Adını andın @ZEKI abi Şimdi Damlar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Bugun fotograf ceken @Mehmet Yasaklı Link[/member] @izorlu85 mehmet ile ilkerin fotograflairni buraya yukleyen @Necmi abiye tesekkurler.
çok yoruldum  :D hehe çekenlerin emeğine sağlık biz oturduğumuz yerden kes yapıştır iki dakikada bitiyor tabi parmaklarımız yoruluyor o başka :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Stad içi fotoğraflar harika geldi.

Her zaman derim, fotolardan ziyade gidip görmek lazım stadı. Fotoğraflar çok aldatıcı oluyor. Biraz olsun yansıtabilmiş güzelliğini.

Çekenin ellerine sağlık.

@izorlu85 yok sana demedim laf sahibine gider :D belkide baret sana çıkar :tabe:
@Necmi abi Bana çıksın yaaa :bandit: Bu aralar Çok Şanssızm :bawling: 4 Ocak Benim için Kara Bir Gün Oldu, Aynı Gün Hem Direksiyon sınavını Kaybettim hemde Cancona yenildik :bawling: :bawling: Bari Acım hafiflesin :D
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 23:12:41 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Necmi

:alala: bende anladım galiba :naughty: ama @Yunus  bir daha fotoğraf çekmeye gitmedi bu dikkatimden kaçmadı

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi Bana çıksın yaaa :bandit: Bu aralar Çok Şanssızm :bawling: 4 Ocak Benim için Kara Bir Gün Oldu, Aynı Gün Hem Direksiyon sınavını Kaybettim hemde Cancona yenildik :bawling: :bawling: Bari Acım hafiflesin :D
yanlış yaptın bak bu saatten sonra sana çıkarsa milleti adil bir kura olduğuna nasıl inandıracağız sen iptal oldun artık :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

:alala: bende anladım galiba :naughty: ama @Yunus  bir daha fotoğraf çekmeye gitmedi bu dikkatimden kaçmadı
gidecek hal kalmadiki moralmen
Heh Adını andın @ZEKI abi Şimdi Damlar :evillol: :evillol:
valla nerde saklaniyıorsa ciksin.. ozledik betonlama basladi fiskirtici eski acikta 15. kirisi betonluyor diye yazmasini