Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387641 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Neden olmasın @Yunus Abi :alala: :alala: maç öncesi Çatıda Şoyle bir ışıklandırma Görsel şov olsa Fena mı olur :iscrewy: Ses seviyesi yukseldiginde Veya Desibel rekoru kırıldıgında Çatı Kıpkırmızı yansa kotumu olur :iscrewy: Ne alakası var diskoyla , Bu Sistemin Dünyada bir çok ornegi var , Allianz arena gibi Denizin az önce Paylaştığı Stad gibi....
Bak genç kardeşim (@ahmet türker efekti  :lol:) O senin beklentin hiç futbolla alakalı değil. Desibel rekoru kıracan ne olacak. İşiniz gücünüz cinconlarla sidik yarıştırmak. İşiniz gücünüz kendi gösterişiniz. Bak İngiltere'de desibel rekoru var mı? Dünyanın en çok izlenen ligi. En çok yayın haklarına para ödenen ligi. Chelse Liverpol MANU gibi takımları var. Senin dudağını uçuklatacak zeminleri var. Ne zaman niteliğin, nicelikten önemli olduğunu anlarsanız o zaman hayatınızdan bu sidik yarışını çıkaracaksınız. Yoksa bu ülkede ki kısır döngüde kaybolup gideceksiniz.
Işıklandırma elbette önemli olacak. İlla güzel olacağını düşünecekleri bir plan vardır. Ancak yok Kartal kafası yok timsah kafası desibel rekoru kırılması vb çocukça hevesler bana kalırsa

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

230 + zaten 103 000 000 $ gibi bir hesap vardı
120 milyon $ degilmiydi Maliyet :alala: :alala: @Yunus abi
Ben 120 milyon $ diye hatırlıyorum Oamanki Hesaba Gorede 230-250 milyon Tl diye hesap edilmişti :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

120 milyon $ degilmiydi Maliyet :alala: :alala: @Yunus abi
Ben 120 milyon $ diye hatırlıyorum Oamanki Hesaba Gorede 230-250 milyon Tl diye hesap edilmişti :iscrewy:
daha bitmedi ki nerden bilecez. 103 gibi bir tahmin vardı. Ayrıca Kur farkları var.

Çevrimdışı Necmi

yanlız @izorlu85  den güzel resimler geliyor :D emeğine sağlık

ysariusta

• Ziyaretçi

abi onlar bekliyoruz sabırsızlıkla. Birde açıklamalarını yaza mısın acaba. Neresinin neresi olduğunu bilmek için. İçeriden çekilen fotoğraflarda

Çevrimdışı ilhan

canemre abinin attığı videoda 10 günde kaldırmışlar çatıyı ayrıca bi bölüme prekast bile takılmamış ilginç
Askeri araçlar bile çalışıyor  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca yine naçizane fikrimi söyleyim bu stadın maliyeti 150 milyon doları aşar çok kaliteli malzeme kullanıyoruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bak genç kardeşim (@ahmet türker efekti  :lol:) O senin beklentin hiç futbolla alakalı değil. Desibel rekoru kıracan ne olacak. İşiniz gücünüz cinconlarla sidik yarıştırmak. İşiniz gücünüz kendi gösterişiniz. Bak İngiltere'de desibel rekoru var mı? Dünyanın en çok izlenen ligi. En çok yayın haklarına para ödenen ligi. Chelse Liverpol MANU gibi takımları var. Senin dudağını uçuklatacak zeminleri var. Ne zaman niteliğin, nicelikten önemli olduğunu anlarsanız o zaman hayatınızdan bu sidik yarışını çıkaracaksınız. Yoksa bu ülkede ki kısır döngüde kaybolup gideceksiniz.
Işıklandırma elbette önemli olacak. İlla güzel olacağını düşünecekleri bir plan vardır. Ancak yok Kartal kafası yok timsah kafası desibel rekoru kırılması vb çocukça hevesler bana kalırsa
Bende Sana Önder Ozen Efektiyle Cevap Vermek İstiyorum @Yunus Abi
KATILMIYORUM!!!! :bandit: :bandit:

Çevrimdışı izorlu85

Abi onlar gezimin duygu dolu anlari.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Deniz

Maliyetli birşey değil ki beklenti varsa neden yapılmasın?
Neden olaya "sidik yarışı" olarak bakılıyor ki?Farklıyı yapmanın nesi kötü?
Bizim taraftarımız avrupada ve o dediğin ingilterede desibel rekoruyla ünlüyken stadımızda böyle bir şeyin olması güzel yankı uyandırmaz mı?
Her şeyi "sidik yarışı" mantığına sokmanın alemi yok farklı ve güzel birşey yapılabilir bu da güzel bir seçenek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Necmi

abi onlar bekliyoruz sabırsızlıkla. Birde açıklamalarını yaza mısın acaba. Neresinin neresi olduğunu bilmek için. İçeriden çekilen fotoğraflarda
nerden bileyimde yazayım zaten bilsemde yazmak sabaha kadar sürer böyle daha iyi tahmin ederiz :D

Çevrimdışı Necmi

İlker kardeşimizden stad içi resimleri :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Volkan Başaran

desibel rekorlari felan bencede cocukca isler

ancak Vodafone Arena nin acilisinda insanlari etkileyecek bence hicbiseyi yok

tv karsisina gecince insanlar buyuk beklentiye girecekler ve bu yasatilmali

sadece daha modern bir stadyum buda tv karsisinda olan insan icin ttarenadan hic fark olmamasi gerek hatta ona gore kapasuteside dusuk

bu statta one cikan biseyler umarim yapilir..

mesela akilli stadyum ozelligide. soruyor insanlar nedir diye ? verdigimiz tek cevap wifi agi.. bu sonucta internet altyapisi ile cozulecek sorun..

acilir kapanir catilar
belki 360 derece skorbordlar
belki catinin renk degistirmesi
hibrit cimi
ozel olarak isiklandirma sekli

vs vs vs

biseyler olmasi lazim..

ilki olmadi, digerleri halen olabilir
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz desibel rekorunu aslında bilerek kırmadık
Sonrasında övgü meselesi oldu ayrı
Çok da önemli bir şey değil,şahsi fikrim
Ekstra görsellik katacak şeyler olabilirse statta maddiyat nispetinde,olsun
Ama Türkiyede bu tarz ince detaylara dair beklentiniz çok yüksek olmasın bence

Çevrimdışı Necmi

ysariusta

• Ziyaretçi

Bende Sana Önder Ozen Efektiyle Cevap Vermek İstiyorum @Yunus Abi
KATILMIYORUM.... :bandit: :bandit:
yok zaten katılmanı beklemiyorum, belki birgün anlarsın diyorum.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Necmi

ysariusta

• Ziyaretçi

Biz desibel rekorunu aslında bilerek kırmadık
Sonrasında övgü meselesi oldu ayrı
Çok da önemli bir şey değil,şahsi fikrim
Ekstra görsellik katacak şeyler olabilirse statta maddiyat nispetinde,olsun
Ama Türkiyede bu tarz ince detaylara dair beklentiniz çok yüksek olmasın bence
Yiğit tam da konu bu aslında. Biz rekor kırmak adına yapmadık. Biri ölçtü bu çıktı. Sonra öteki züppeler üstü kapalı stada geçince ilk iş bunu kırmak oldu. Çünkü onların rekabet anlayışı bu. Çocukça bir durum. Volkan'a hak vermemek elde değil. İlla bir sivriltilmiş ögesi olmalı. Ancak statvision hakkında net bilgi yok. Sadece orada 4G olacak. Bunu da internet alt yapısıyla çözemezsin. Çözersin de o yatırımı yapacak adam bulmak mesele.