Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387862 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Karabay

@izorlu85 dostum öyle bir anlattın ki kalkıp istanbula gidesim geldi. senin adına çok sevindim.

Çevrimdışı ahmet türker

Bu gun ruyalar aleminde gibi bir gun yasadim bugun 23 nisan cocuklari gibi gun yasadim. Bu gunu yasamama yardimi olan bjk_mabet  e minettarim. Kabatas vapur iskelesine yaklasirken aradi beni stada uzak diyarlardan gelen biri yaklasiyormus gaziler bufeye gel dedi. Ama vardigimda boyle candan cana yakin biri ile karsilacagimi bilmiyordum. Ama her sey icin bjk_mabet e sonsuz tesekkurler. Bazi seyler anlatilmaz yasanir derler ya. Aynen oyle bi gundu benim icin ama yinede anlatmaya calisayim. Bi stad yapilmiyor bi dev icin sato yapiliyor resmen o kolonlarin kalinligi o kirislerin kalinligi dev gibi prekastlar hele hele o kapalinin 2.katindan asagi bakmak yurek ister yukseklik korkum yoktur ama tirstim resmen asagi duseriz diye bjk_mabet e saka bile yaptim. Arkadaslar fotolarda ki gibi degil gidip gorunce buyulendim kolonlari 2 tane ilker elele tutusarak saramayiz. Lego gibi yerlestirin denilen prekastlarin yerlestirilmesine bizzattanik oldum. En basindanberi bildigim stadin sadece kapali bolumunde bile:kaubolabilirim size o kadarini soyleyebilirim. Ornek  locadan ornek korkuluktan ornek koltukdan ornek yer dosemesine ornek cama kadar o kadar cok sey gordum ki cogunu hairlamak bile zor suan. Neyse birazdan bi kac foto yuklemeye caliscam. Stadin icinden amaaaa 😀😀😀
senin adına çok sevindim muradına ermişsin kardeşim. :)

Çevrimdışı izorlu85

@izorlu85 dostum öyle bir anlattın ki kalkıp istanbula gidesim geldi. senin adına çok sevindim.

Gelmeye gezmeye o anlari yasamaya deger.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Necmi

Ben Gökhan Türkmen ne dedi bilmiyorum ama burada, eskiden akalan artık kullanılmayan tüneller dendiğini ve kapatılacağını okudum. Kim yazdı hatırlamıyorum.  :alala: :alala:
bildiğim kadarıyla o tünel yaya geçiti ve gene kullanılacak hatta bir kaç tane daha yapmak gerekiyor alt geçit üst geçit dolmabahçe tarafınada alt geçit şart 42000 kişiye takacaklarına ulaşımı onlara uygun hale getirsinler sınır koymak saçmalığıyla uğraşacaklarına garanti varmı orda maç günleri 100000 kişinin toplanmayacağının sen önlemini baştan al

Çevrimdışı izorlu85

senin adına çok sevindim muradına ermişsin kardeşim. :)

Evet ahmet abi mukemmel bi yapi anlatamadigim o kadar cok sey var ya.

Çevrimdışı Necmi

Bu gun ruyalar aleminde gibi bir gun yasadim bugun 23 nisan cocuklari gibi gun yasadim. Bu gunu yasamama yardimi olan bjk_mabet  e minettarim. Kabatas vapur iskelesine yaklasirken aradi beni stada uzak diyarlardan gelen biri yaklasiyormus gaziler bufeye gel dedi. Ama vardigimda boyle candan cana yakin biri ile karsilacagimi bilmiyordum. Ama her sey icin bjk_mabet e sonsuz tesekkurler. Bazi seyler anlatilmaz yasanir derler ya. Aynen oyle bi gundu benim icin ama yinede anlatmaya calisayim. Bi stad yapilmiyor bi dev icin sato yapiliyor resmen o kolonlarin kalinligi o kirislerin kalinligi dev gibi prekastlar hele hele o kapalinin 2.katindan asagi bakmak yurek ister yukseklik korkum yoktur ama tirstim resmen asagi duseriz diye bjk_mabet e saka bile yaptim. Arkadaslar fotolarda ki gibi degil gidip gorunce buyulendim kolonlari 2 tane ilker elele tutusarak saramayiz. Lego gibi yerlestirin denilen prekastlarin yerlestirilmesine bizzattanik oldum. En basindanberi bildigim stadin sadece kapali bolumunde bile:kaubolabilirim size o kadarini soyleyebilirim. Ornek  locadan ornek korkuluktan ornek koltukdan ornek yer dosemesine ornek cama kadar o kadar cok sey gordum ki cogunu hairlamak bile zor suan. Neyse birazdan bi kac foto yuklemeye caliscam. Stadin icinden amaaaa 😀😀😀
tarifim işe yaradımı :D @izorlu85

Çevrimdışı megiddo

@izorlu85 çok güzel anlar yaşamışsın, Salı günü bende gidiyorum istanbula perşembeye kadar kalacam biraz yoğun olacam stada uğrayabilirsem bende gezmek isterdim senin gibi

Çevrimdışı ALI RIZA

ohh ohh süper
@bjk_mabet  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı izorlu85

Evet necmi abi. Yunus emre de yardim etti onu unutuyorum az daha cok tesekurler yunus katdesim. Agacli yoldan yuruduk srmte gittik

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet ahmet abi mukemmel bi yapi anlatamadigim o kadar cok sey var ya.
Ben Demiştim Abi Sana Mabet Çok sıcakkanlı Bşr İnsan diye sana @izorlu85  :bandit:
Dışarıdan ve Fotolardan Kuçucuk gozuken şeyler içeriden Baknca Dev Gibi Gerçekten buna bende Canlı Şahit olanlardanım, Heleki O prekastların bir tanesinin 8 Ton olduğunu öğrendiğimde Kısa Süreli Şok yaşamıştım , Senin adına sevindim :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı izorlu85

Necmi abi telefondan fotolari yukleyemiyorum whatsapdan sana atsam yukleyebilirnisin

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Stadın maliyeti 200 milyon lirayı bulurmu?

Çevrimdışı izorlu85

Ben Demiştim Abi Sana Mabet Çok sıcakkanlı Bşr İnsan diye sana @izorlu85  :bandit:
Dışarıdan ve Fotolardan Kuçucuk gozuken şeyler içeriden Baknca Dev Gibi Gerçekten buna bende Canlı Şahit olanlardanım, Heleki O prekastların bir tanesinin 8 Ton olduğunu öğrendiğimde Kısa Süreli Şok yaşamıştım , Senin adına sevindim :ok:

Kardesim yardimlarin icin cok tesekkurlerr. Acilisa isimden oturu gelemezdim ama insatina isimden oturu geldim.  :halay:

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi telefondan fotolari yukleyemiyorum whatsapdan sana atsam yukleyebilirnisin
olur yüklerim

Çevrimdışı Necmi

numaram varmı sende @izorlu85

Çevrimdışı Deniz

Çatı böyle olacak büyük ihtimalle.Bari şöyle güzel bir aydınlatma koysalar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Evet necmi abi. Yunus emre de yardim etti onu unutuyorum az daha cok tesekurler yunus katdesim. Agacli yoldan yuruduk srmte gittik
Ne demek Abi , Yardımımız olduysa Ne mutlu :ok: Semti gezmeni Ve Agaçlı yoldan yuruyup Semtin kokusunu içine Çekmene çok sevindim ozellikle :ok: Oraya kadar gidipte Semti gezmemek , Agaçlı yoldan yürümemek Çok buyuk eksiklik olurdu Senin Açından :ok: bunları yazarken İnan gozlerim doluyor :bawling: Okadar Ozlemişimki o yoldan Marşlarla , Pankartlarla , Tezahuratlarla , Meşalelerle yurumeyi okadar ozledimki Anlatamam , O Yoldan , Yolu trafiğe kapatarak Omuz omuza yürümek tarif edilemez bir duygu :bawling: Artık sona Geldik Seneye Yine Omuz omuza Marşalarla Tezahuratlarla Agaçlı yoldan yürüyecegiz Hep beraber İnş :ok:
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 21:34:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çatı böyle olacak büyük ihtimalle.Bari şöyle güzel bir aydınlatma koysalar..
Bi ara Çok konuşuldu bu @Deniz :ok: Hatta Desibel rekoru kırılınca Çatı Kırmızı yanacak falan dendi ama Dedikodu çıktı :s20: Ben dahil bir çok kişi inanmıştı buna , Ama yinede Geç değil , Yapılamayacak birşeyde değil , İnş Böyle Bir Işıkşandırma sistemi duşunulur :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Bi ara Çok konuşuldu bu @Deniz :ok: Hatta Desibel rekoru kırılınca Çatı Kırmızı yanacak falan dendi ama Dedikodu çıktı :s20: Ben dahil bir çok kişi inanmıştı buna , Ama yinede Geç değil , Yapılamayacak birşeyde değil , İnş Böyle Bir Işıkşandırma sistemi duşunulur :bandit: :bandit:
Ses seviyesi yükselirse çatının rengi kırmızıya dönmesi işi çok kolay biliyor musun.Işıklandırmayı yapsınlar o sistemi kurmak sadece 1 gün.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Stadın maliyeti 200 milyon lirayı bulurmu?
230 + zaten 103 000 000 $ gibi bir hesap vardı

ysariusta

• Ziyaretçi

heee, disko topu mu yapılacak sandıydın sen  :kop: :kop: :kop:

heee, disko topu mu yapılacak sandıydın sen  :kop: :kop: :kop:
Neden olmasın @Yunus Abi :alala: :alala: maç öncesi Çatıda Şoyle bir ışıklandırma Görsel şov olsa Fena mı olur :iscrewy: Ses seviyesi yukseldiginde Veya Desibel rekoru kırıldıgında Çatı Kıpkırmızı yansa kotumu olur :iscrewy: Ne alakası var diskoyla , Bu Sistemin Dünyada bir çok ornegi var , Allianz arena gibi , Spartak Moskova stadı gibi , Denizin az önce Paylaştığı Stad gibi....
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 21:45:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Ses seviyesi yükselirse çatının rengi kırmızıya dönmesi işi çok kolay biliyor musun.Işıklandırmayı yapsınlar o sistemi kurmak sadece 1 gün.
Eğer bu kadar Kolaysa ve Maliyeti Yüksek Degilse , Bence Kesinlikle duşunlmeli bu Sistem @Deniz :ok:

Çevrimdışı Deniz

Olay basit çatının etrafına led sistemini kuracaksın.Bu ledlerin hepsi birine bağlı olacak.Diyelim ki stadyum boş,beyaz yanacak ledler.Dolmaya başladı ve ses seviyesi yükseldi 3 ledden biri kırmızı yanacak.Sonra 2 taneden biri kırmızı,en son da tamamı kırmızı yanacak.Kumandayla da kontrol edersin bilgisayardan da basit bir yazılımla kontrol edersin birçok yolu var ve maliyeti de oldukça düşük..Şöyle kabataslak anlattım paint terk :)