Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6388847 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Ben de eski açıl tablaları neden çekmemiş acaba önü filan mı kapandı diyordum  :lol:
teknik arıza diğelim :alala: :halay:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Eve gideyim su fotolara bakayim isler bugun cok iyiydi son tablalar bi kac gune hazir
Şampiyon Beşiktaş JK

Eve gideyim su fotolara bakayim isler bugun cok iyiydi son tablalar bi kac gune hazir

Aynen, Mustafanın sabah cektigi mehmetin de akşam paylaştıgı fotolara baktım sabah eskı acıkda demir örülmemiş ama akaşm fotolarında baya demir örülmüş baya iş yapılmış.. Yarında bu hızla çalışırsalar eskı acık köşe biter betona hazır olur ve son tablaya gecerler inş..

Çevrimdışı Volkan Başaran

şubat 15 bi geçsede çatı işleri başlasa bıktım şu kaba inşattan 13 aydır aralıksız takip ediyorum pc ve telefon yoruldu ben yorulmadım ama bıktım  :D

Martı görürsün efe o işler için  :D :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Efe

Martı görürsün efe o işler için  :D :D
martta hiz kazanir subatta ufaktan baslanir cati kolonlari falan konur tabi nasil bi is plani var bilmiyoruz ona gore gideceklerdir martta baslanacaksa martta baslanir mesela
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@Mehmet ve Yasaklı Link[/member] fotografla ricin cok tesekkurler. Bu yagmurda cidden cekmesi cok zor.
@rubi_tobin hic kosmadan cekiyorum oysaki nerden cikardin. Ama bugun biraz hizli hareket ettim. Bir yanda semsiye bir yanda cep telefonu zor oldu valla.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 18:46:45
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
arkadaşlar bundan sonra tek engelimiz hava durumu inş. sıcak para sorunumuz vardı hatta beş kuruşsuz girdik stad inşaatına amam şimdi paramız var çok şüğkür Allahın izniyle havalar iyi giderse en kısa sürede bitecek inş. :halay: :ok:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

@Mehmet ve Yasaklı Link[/member] fotografla ricin cok tesekkurler. Bu yagmurda cidden cekmesi cok zor.
@rubi_tobin hic kosmadan cekiyorum oysaki nerden cikardin. Ama bugun biraz hizli hareket ettim. Bir yanda semsiye bir yanda cep telefonu zor oldu valla.
Zaten koştum desen inanmazdım @ZEKI  :D

Çevrimdışı ALBATROS

bugün kaç tane çatı kolonu geldi acep :ishock:

Çevrimdışı Türkay

Bu sabah gelen vinç benzeri şey neydi? Çatı için miydi? Peki çatı için gelen kolon ne oldu? Dershane de olduğum için kaçırdım hep
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

Bu sabah gelen vinç benzeri şey neydi? Çatı için miydi? Peki çatı için gelen kolon ne oldu? Dershane de olduğum için kaçırdım hep

çatı için olduğu kesin de çatının parçalarından mı yoksa iskelemi vinç parçasımı çözemedik :)
kolonlarda kapalı alt prekast üzerlerine kondu canlı yayın görüş alanına girmiyor
en az 1 tanesi de en tepeye konuldu yeni inönü fotosunda görünüyor yada mehmet in fotolarında görebilirsin

Çevrimdışı Türkay

çatı için olduğu kesin de çatının parçalarından mı yoksa iskelemi vinç parçasımı çözemedik :)
kolonlarda kapalı alt prekast üzerlerine kondu canlı yayın görüş alanına girmiyor
en az 1 tanesi de en tepeye konuldu yeni inönü fotosunda görünüyor yada mehmet in fotolarında görebilirsin

Teşekkürler Faruk abi bugün baya bi hareketli geçti İnşallah aynı tempo da devam eder
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

onlar aynı bursadaki çatı iskelelerine benziyor prekast alt tarafta bitmek üzere numaralı haricinde çatı iskeleleri alt kata konulacak prekastlar biraz daha ilerledimi yerlerine konurlar numaralıyı bekleyecekler biraz daha çatı orta yuvarlağının başlaması lazım herlade şubat ortasında işler başlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mikartal

numaralı çatı kirişinde yani açıktan gelecek olan çatı krişine baglanması filiz bırakmamışlar banamı öyle geliyor.

Çevrimdışı FARUK

numaralı çatı kirişinde yani açıktan gelecek olan çatı krişine baglanması filiz bırakmamışlar banamı öyle geliyor.

çatı sütunu için konulan çelik ankraj parçası o hocam

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:06:11
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
tribünler birbirinden bağımsız yapılar olarak inşa ediliyor.  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

orası numaralı olduğı için son yeni açık için bir sütun daha çıkacak tam bitişiğinden o yüzden eni kirişlerde demir filizi bırakılmadı bu arada çatı ankrajları yeni açıktaki sütunda mı olur yoksa numaralıdaki sütunda mı olur diye soranlar vardı ankarajlar karşılıklı numaralı ve kapalının her iki tarafındaki son sütunlarda olacak  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:13:19

Çevrimdışı Efe

eski açıkta ateş yanıyor perdeli sütunlar kalıplandı bugün onları betonlayacaklar büyük ihtimal bu aydan 21 gün var şu testere kirişlerde hafta başından itibaren hızlansalar artık  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mikartal

orası numaralı olduğı için son yeni açık için bir sütun daha çıkacak tam bitişiğinden o yüzden eni kirişlerde demir filizi bırakılmadı bu arada çatı ankrajları yeni açıktaki sütunda mı olur yoksa numaralıdaki sütunda mı olur diye soranlar vardı ankarajlar karşılıklı numaralı ve kapalının her iki tarafındaki son sütunlarda olacak  :ok:
evet,dogru başka resimlerde bakınca o kolonun bitişiginde altta son bir kolon var.yani can emre arkadaşın dedigi gibi trübünler birbirlerinden bagımsız oluyor o zaman
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2015, 20:20:05 mikartal ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 20:35:36
bu hafta hava durumu iyi gösteriyor benim tahminim önümüzdeki pazara kadar eski açık bütün tablalar biter 2 tane de üst kiriş bekliyorum yeni açıkta da bütün kolonlar biter,  kiriş sayısı 3  tane artar :ishock: inş. tabi

Çevrimdışı Efe

bu hafta hava durumu iyi gösteriyor benim tahminim önümüzdeki pazara kadar eski açık bütün tablalar biter 2 tane de üst kiriş bekliyorum yeni açıkta da bütün kolonlar biter,  kiriş sayısı 3  tane artar :ishock: inş. tabi

salı yada çarşamba günü tribün tablalarının sonuncusu olan eski açık 2.kat loca tablası betonlanır ve tüm tribün tablaları bitmiş olur testere kirişlere artık hız verilmeli yeni açık ve numaralıda 3-4 iskele yatırılmalı bu hafta içi :)
Şampiyon Beşiktaş JK