Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391985 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

YD federasyonu madem böyle yapıyor bizim başkan niye kirli çamaşırlarını koymuyor ortaya. ha işin içinde iş varsa ve herşeyi bir bir açıklayacağım deyip açıklamıyorsa bizde bırakalım bu işleri, saf duygularımızla taraftarlık yapmayı falan bırakalım, sabaha kadar burda forum takip edip prekast saymayalım o zaman, işimize gücümüze bakalım hiç değilse.
her şeyi ortaya seremezsin bu işin zararı bir YD ye dokunmaz bu adam Beşiktaşın başkanıydı ne olursa olsun 8 yıl başkanlık yaptı her şey o kadar basit değil mutlaka bir çok konuda kendini garanti altına almıştır. biz boş konuşuyoruz bu gün seçim olsa katılsa gene kazanır YD nin izleri bu kulüpten uzun yıllar silinmez kaç seçim kazanmış birine savaş açmak hiçte kolay değil hemde menfaatleri için kollayan bir sürü insanda varken sırtını bir yerlere dayamışken şike sürecinde bizi yakarlarken onun adı en ufak bir şekilde ima bile edilmedi neden acaba Beşiktaşa çamur atabildilerde o nasıl sıyırdı bu işten o kadar kolaymı hesap sormak yıllarca sürer mahkeme ve bunun Beşiktaşa bir sürü zararı olur elinde gecikmiş senetler var bütün hesaplara el koyarlar ne yani gidip hesap soracaksın oda hemen hesapmı verecek ortaya neler dökülür bazı şeyler kapalı kapıların ardında halledilmeli

Çevrimdışı Efe

En geç Şubat 10 gibi Eski Açık ve Numaralı kirişler ve yatay kirişler dahil biter o zaman :bandit:

ay başı biter bana sorarsan belki 2-3 gün sarkar  kirişleri hızla yapacaklardır yeni açık tarafı şubat 15 e kalacak o kesin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjknuri

her şeyi ortaya seremezsin bu işin zararı bir YD ye dokunmaz bu adam Beşiktaşın başkanıydı ne olursa olsun 8 yıl başkanlık yaptı her şey o kadar basit değil mutlaka bir çok konuda kendini garanti altına almıştır. biz boş konuşuyoruz bu gün seçim olsa katılsa gene kazanır YD nin izleri bu kulüpten uzun yıllar silinmez kaç seçim kazanmış birine savaş açmak hiçte kolay değil hemde menfaatleri için kollayan bir sürü insanda varken sırtını bir yerlere dayamışken şike sürecinde bizi yakarlarken onun adı en ufak bir şekilde ima bile edilmedi neden acaba Beşiktaşa çamur atabildilerde o nasıl sıyırdı bu işten o kadar kolaymı hesap sormak yıllarca sürer mahkeme ve bunun Beşiktaşa bir sürü zararı olur elinde gecikmiş senetler var bütün hesaplara el koyarlar ne yani gidip hesap soracaksın oda hemen hesapmı verecek ortaya neler dökülür bazı şeyler kapalı kapıların ardında halledilmeli
ayrıca adama 100 milyon borcumuz var o kadar kolay değil hesap sormak

Çevrimdışı Sedat_BJK

:D gerek yok biz artık orda oynamayacağız belki birilerine lazım olur kış geldi kar başladı bozmayalım şimdi :tabe:
Liverpool maçı ? :alala: :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Karabay

abi seni hiç yormak istemem. bunları kabul ediyorum zaten. kızdığım ne YD ne de fikret orman. her şey bu kadar netken ve gerçekler ortadayken ben niye şampiyon olalım diye hayal kurayımki. birileri zaten şampiyon olacaksın dediyse olurum. hani "beşiktaş bu sene çok iyi kadro kurdu, çok para harcadı veya harika top oynadı" diye değil de göbekli veya sakallı yada takım elbiseli adamlar istedi diye şampiyon oluyorsa niye bu heyecan. konuyu dağıtmak istemezdim kusura bakmayın.

Çevrimiçi Necmi

ay başı biter bana sorarsan belki 2-3 gün sarkar  kirişleri hızla yapacaklardır yeni açık tarafı şubat 15 e kalacak o kesin :)
ayın onbeşinden önce yeni açık tarafındaki vinç gider diye tahmin ediyorum ay sonu tribünlerde iş kalmaz ve diğer vinçde sökülür sadece arkada biraz iş ve rampa kalır. şubatın onuna kadarda o işler rahat rahat biter çiçekler en geç şubat ortasında şantiyeyi terkeder

Çevrimdışı Efe

ayın onbeşinden önce yeni açık tarafındaki vinç gider diye tahmin ediyorum ay sonu tribünlerde iş kalmaz ve diğer vinçde sökülür sadece arkada biraz iş ve rampa kalır. şubatın onuna kadarda o işler rahat rahat biter çiçekler en geç şubat ortasında şantiyeyi terkeder

katılıyorum  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

abi seni hiç yormak istemem. bunları kabul ediyorum zaten. kızdığım ne YD ne de fikret orman. her şey bu kadar netken ve gerçekler ortadayken ben niye şampiyon olalım diye hayal kurayımki. birileri zaten şampiyon olacaksın dediyse olurum. hani "beşiktaş bu sene çok iyi kadro kurdu, çok para harcadı veya harika top oynadı" diye değil de göbekli veya sakallı yada takım elbiseli adamlar istedi diye şampiyon oluyorsa niye bu heyecan. konuyu dağıtmak istemezdim kusura bakmayın.
havuz kurulduğundan beri bu ligde hiç bir şampiyonluğun adil geldiğine inanmıyorum bizim iyi olduğumuz yerde iki rakipte çok kötüyken taraftarları bile gelecek şampiyonluğa inanmazken hala puanlar eşitse rekabeti seneye taşımak için bu sene Beşiktaşı şampiyon yapacaklar deniyorsa bu ülkede yaşayan her kes TFF nin şike yaptığını söylüyor demektir demekki şampiyonluğu birileri tayin ediyor yoksa hakemler bu kadar bariz bir şekilde hatalar yapıp birde üstüne ödüllendirilmez Federasyon adil olsa Türkiyedeki hakemlerin 3/2 sinin lisansı yırtılır. Bu yapılmadığına göre bu hakemlerin patronu TFF ve onun sözünden çıkmıyorlar demektir. O zaman bu yaptıklarına hata diyip geçemezsin demekki hata yapmıyorlar kendilerine verilen emirleri tatbik ediyorlar. ama biz bu kurtlar sofrasında Beşiktaşı yanlız bırakacak değiliz.biz şampiyon olsun diye tutmuyoruzki bu takımı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 23:50:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hybrid kesin değil mi en azından bu kesin diyin  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Caner

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 23:51:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi rampa yapılırken yine şantiyeye giriş kapatılacak mı ?

Çevrimdışı TØLGA

güzel kar yağıyorda sahanın ortası iyice çamur oldu heeee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

güzel kar yağıyorda sahanın ortası iyice çamur oldu heeee

valla ben çıktım yürüdüm şimdi her yer bembeyaz hasret kalmışız valla herşey zamanında güzel stadımızda ağustosta açıldığında herşey dahada güzel olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

@Efe soğuk hava koşulları hızımızı çok azalttı, ne olacak halimiz?  :D

Çevrimdışı Deniz

Hybrid kesin değil mi en azından bu kesin diyin  :)
bunu da yapmazlarsa fena sayarım...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@Efe soğuk hava koşulları hızımızı çok azalttı, ne olacak halimiz?  :D

abi sıkıntı yok artık 15 gün geç bitsin bize bişey kaybettirmez tahminlerimiz 15 ocak-31 ocak arsıydı hemen hemen tutacak gibi görünüyor çatı işleride başlayacak yavaştan çatı nisan ayı sonu gibi havaya kalkmaya başlayacak gibi görünüyor mabetin açıklamalarından sıkıntımız yok artık ince işler çim ve koltuk işlerinde sıkıntı olmasın yeterli  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

bunu da yapmazlarsa fena sayarım...
Ne olacak @Deniz belediyeden 20 30 torba cim tohumu alırız mis gibi ucuz da bol bol serper @bjk_mabet :kop:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi rampa yapılırken yine şantiyeye giriş kapatılacak mı ?
evet @anilt 4 gün kapalı kalacakmış

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı umit

Alacali prekast isinde hizlanmak icin yeni vinc getirir mi?

Çevrimdışı ALI RIZA

evet yeni vinçler gelecek eli kulagındadır  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

ben bu akşam koltuklara takıldım yaaa keşke tüm stad tek renk olsaydı koltuklarda  :bawling:
ayrıca san mames in koltuk düzenini kim yaptıysa onlar gelsin bizimkilere kaldıysa işimiz iş
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 01:42:57 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK