Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392691 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 16:33:05
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Şu eski acik 1.loca katindaki tabla betonlandimi bi öğrenemedim  :D
@Efe Atılmış  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

Hava kötüleşti daha çalışma olmaz büyük ihtimalle :)
iş güvenliği yüksekte çalışmayı yasaklamış diye bir bilgi geldi ne derece doğru bilemem

@SDemirsoy hazırlan 23 nisanda seni süzere çıkaracağız :tabe:

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

iş güvenliği yüksekte çalışmayı yasaklamış diye bir bilgi geldi ne derece doğru bilemem

:D şimdi çıkıyorum hava kararmadan yetişirsem foto çekeyim düşmezsem kırmaz isem bi tarafımı abi :D @Necmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

:D şimdi çıkıyorum hava kararmadan yetişirsem foto çekeyim düşmezsem kırmaz isem bi tarafımı abi :D @Necmi
otur oturduğun yerde ne resmi bu havada stadda çalışma durdu. kıracaksın bu sefer çanağı @SDemirsoy

Çevrimdışı yash26

numaralıdaki işler içerisinde daha son (basın) kat işleri var falan denmiştide çok büyük bir alan değilmiş kalan alan.. betona hazır gibi duruyor son eklenen resimlerde..
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Efe

Mustafanin fotolari inceledim karkis demeden calisan tum emekcileri muhendisleri kutluyorum numarali 3.tabla an itibariyle bitti eski acik 2.tablanin son bolumu icin kolonlar dikildi yeni acikta sutunlar ve tablalarda calisma bugunde iyi duzeydeydi  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Uzun süredir takip ettiğim foruma üye olmak bugüne kısmetmiş. Takımımız hakkında bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Benim merak ettiğim kısım stad sıra sayıları ile alakalı, bizim stadda köşelerde alçalma olduğu için ortalama olarak her tribündeki sıra sayıları ne olmaktadır?

Hoşgeldin @Akil Emre

Çevrimiçi Akil Emre

:hosgeldin on numara bir uzmanlık sorusu bu daha şu ana kadar cevabını verebilen çıkmadı yani çok bilinmeyenli bir denklem

Cevap için teşekkür ederim, soruyu sormamdaki amaç daha önce fb ve gs stadı ile yapılan sıra sayısı karşılaştırması vardı ve bizim stad fb ile aynı sıra sayısına yakındı fakat bu tablo sadece her tribündeki en yüksek sıra sayısına göremi baz alındı?

Çevrimdışı Deniz

Sağolun arkadaşlar @SDemirsoy gibi bir ilham olduğu sürece bize caps yapmak düşüyor  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@SDemirsoy  :kop: :kop: :kop: :kop:

@SDemirsoy süzer e çıkacağı güne kadar ben
Bende alıntılayıyım bari boşa geçmesin  :kop: :kop: en son alcılı kol bitirdi
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 17:06:41 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Efe

Eski acik numarali arasi kapandi son tabla icin hafta sonunu bekleyecegiz inanamiyorum tribunlerdeki tablalar bitti  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Yeni açıkta hazır olan testereler betonlanıyor.. Artık orta bölümde olan tek testere kaldı ondan sonrakiler direk arka kolonlara bağlanacagı için daha hızlı olacak demiş gökhan türkmen hadi hayırlısı..

Çevrimiçi Necmi

samet Demirsoy dan akşam fotoları ...
süzere dikkat çekerim  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

süzerin kabası bitmiş ince işçiliği başlamış  :kop: :kop:

Çevrimdışı rubi_tobin

Yuh artık bu iş güvenliğe de ne oluyorsa.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

En doğrusu tahtalar karda felaket kayar  allah muhafaza kayma riski fazla...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eski acik numarali arasi kapandi son tabla icin hafta sonunu bekleyecegiz inanamiyorum tribunlerdeki tablalar bitti  :halay:
Otopark?  :bandit:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türken

samet Demirsoy dan akşam fotoları ...
süzere dikkat çekerim  :D
Samet hayallerinin fotoğraflarını çekmiş. Vodafone ve süzer plaza. Şu an için görüpte kavuşamadıkları :lol:

Çevrimdışı Deniz

Samet hayallerinin fotoğraflarını çekmiş. Vodafone ve süzer plaza. Şu an için görüpte kavuşamadıkları :lol:
:kop: :kop: :kop: