Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392910 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

bloklar arasındaki boşluk diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum

Çevrimdışı Balasagun

böyle birşey var ama açı dar

Burada çok az yer kaplıyorlarmış gibi görünüyor umarım bizim stadta da böyle görünür.

Çevrimdışı ilhan

İstanbul'da kar yok, beton işi hala devam. Ankara bembeyaz.

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmetx @AhmetY ya siz birbirinize paralel misiniz, dik açıyla mı duruyorsunuz  :alala:  :lol: :lol: :lol:
Çok beğendiğim nickler var burada, @fore_kazık , @eski inönü aklıma gelenler sadece nickleriyle bile yüzümüzü güldürenlere selam olsun
hanım sopamı getir ve halveti faraziyi saymamışsın. :lol:  :lol:

Çevrimdışı Fatih

Soyle bisey cekmistim..Tam istediginiz gibi mi bilmem...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

İstanbul'da kar yok, beton işi hala devam. Ankara bembeyaz.
burada da başladı ilhan kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

yeri ve blok sayısı aynı gibi geldi bana.3 blok ve basın tribününün sol tarafı.

Çevrimdışı izorlu85

Denizlidede durum çok ağır kar yağışı otobus hatlarını iptal ettirdi işten eve yürüdük akrda 1 bucuk saat. Hazırlıksız yakaladı denizliyi bu akdar kar yağmıyordu.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Balasagun

Aynen. Çok yer kaplamıyor gibi ama bizde köşeler alçalıyor öyle bir durum var. Biz de biraz daha yer kaplayacak gibi.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı nuri seksigüzel

Herkese selam, şu an Beylikdüzü'nde kar yağışı var.

Çevrimdışı bjk_mabet

kozyatağında yağıp yağmama arasında kararsız biraz yağdı ama gelir köprüde trafik var sanırım birazdan burada olur o kar yağışı...

Çevrimdışı selçukaras

:aman:

Iyi geceler dostum. Ben mac gunu guney tribunun oraya gidip oralarda aramisim sasirmisim tribunleri 😞😞😞. Dolas dolas basim dondu. Baska zamana artik gene gorusemedik mac gunu olimpiyatta.

Çevrimdışı Altuğ

Çekmeköy'de hafif yağış vardı şuan Fatih / Çapa temiz.

:aman:

Mabet selam, bu prekastları takan arkadaşlardali rahatlığın sebebi ne olabilir acaba. Prekast yok desen değil, hergün 1'5 saat montaj yapıp duruyorlar

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin kardeşim niçkin çok sesiymiş . :kop:  :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

Iyi geceler dostum. Ben mac gunu guney tribunun oraya gidip oralarda aramisim sasirmisim tribunleri 😞😞😞. Dolas dolas basim dondu. Baska zamana artik gene gorusemedik mac gunu olimpiyatta.

birsonraki sefere artık kısmet..

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet selam, bu prekastları takan arkadaşlardali rahatlığın sebebi ne olabilir acaba. Prekast yok desen değil, hergün 1'5 saat montaj yapıp duruyorlar
gecende cevap verdim buna 8 tonluk bir kütleyi 4 tane vida ile 50 metre yüksekten yerine yerleştirmek o kadar kolay değil ...montajının birgün videosunu cekiceğim o zaman daha net anlaşılır olucak...

Çevrimdışı ahmet türker

gecende cevap verdim buna 8 tonluk bir kütleyi 4 tane vida ile 50 metre yüksekten yerine yerleştirmek o kadar kolay değil ...montajının birgün videosunu cekiceğim o zaman daha net anlaşılır olucak...
tamam da alacalının küçük vinci 10 gündür yatıyor neden prekast takmıyor acaba ,bir bilgin varmı .

Çevrimdışı bjk_mabet

tamam da alacalının küçük vinci 10 gündür yatıyor neden prekast takmıyor acaba ,bir bilgin varmı .
zemin ıslak o vinç toplamda 250 ton kadar ağırlığı var ve yer düzgün değil şu an bir paleti kayarsa bile ucunda 8 tonluk yük ile devrilebilir.hem alacalı firması o vince günde 2,500tl kira bedeli ödüyor onlarda istemez vinçler yatsın ...

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet yılbaşından sonra küfeki başlıcaktı galiba abi daha başlamadı neden  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Cevabını okumuştum, elbetteki kolay iş değil fakat benim merakım montajın neden gün boyu sürmediği. Bu arada bütün taraftarlar olarak verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz. Fakat mesela bir konuyu daha merak ediyorum. Lafım elbetteki sana değil.  :ok:Mesela çatının kaplama malzemesi nedir neye benzer, şeffaflık durumu var mı varsa ne kadar neden bu tür şeyler taraftara aciklanmaz. Devlet sırrı muamelesi görmesi biraz tuhaf değil mi. Teşekkürler

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet yılbaşından sonra küfeki başlıcaktı galiba abi daha başlamadı neden  :iblush:
iskele kurulumu bitmedi iskeleler kurulsun sonra ekipler gelicek örüm başlayacak ...

Çevrimdışı bjk_mabet

Cevabını okumuştum, elbetteki kolay iş değil fakat benim merakım montajın neden gün boyu sürmediği. Bu arada bütün taraftarlar olarak verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz. Fakat mesela bir konuyu daha merak ediyorum. Lafım elbetteki sana değil.  :ok:Mesela çatının kaplama malzemesi nedir neye benzer, şeffaflık durumu var mı varsa ne kadar neden bu tür şeyler taraftara aciklanmaz. Devlet sırrı muamelesi görmesi biraz tuhaf değil mi. Teşekkürler
gün boyu montaj yapılıyor...sadece haftasonu biraz yavaşlıyor...
çatının kaplama malzemesi sertleştirilmiş ptfe,,, ön paneller saydam arka taraftakiler değil membran gibi değil sert bir malzeme...ve kendini temizlesin diye tio2 ile kaplanacak çatı kaplama malzemesi...