Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392852 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cisse557

Bi ara numaralı ve kapalı çatı kaplaması içerden yapılsın eski ve yeni açık dışardan yapılsın dediğimde oldu olacak helikopterle yapılsın ve bunlar film etkisi diyenler kimlerdi :D

Çevrimdışı ZEKI

Verilecek yer, stadyuma giriş, bulunduğu bölge(loca,restoran olmaması) gibi nedenlerle en mantıklı tercih yeni açık @ZEKI abi :)
kesinlikle en mantiklisi @anilt yeni acikta olmasi ama senin gosterdigin kadar buyuk bir alan olmayacaktir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kesinlikle en mantiklisi @anilt yeni acikta olmasi ama senin gosterdigin kadar buyuk bir alan olmayacaktir.
Yeni açıkta 3 Blok yer kaplıyor @ZEKI abi , Anıl orayı doğru yapmış , ama Eski açığı yanlış yapmış :D Eski Açıkta 4 Değil 5 Blok alan kaplıyor Deplasman tribünü buda Eski açıgın tam yarısı demek :money: Yani Köşede kalmaları ve Kamera açısına girmemeleri ve az yer kaplamaları nedeni ile en mantıklı yer Yeni açık
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Yeni açıkta 3 Blok yer kaplıyor @ZEKI abi , Anıl orayı doğru yapmış , ama Eski açığı yanlış yapmış :D Eski Açıkta 4 Değil 5 Blok alan kaplıyor Deplasman tribünü buda Eski açıgın tam yarısı demek :money: Yani Köşede kalmaları ve Kamera açısına girmemeleri ve az yer kaplamaları nedeni ile en mantıklı yer Yeni açık
:ok: :ok: benimde anlatmaya calistigim buydu @Yunus Emre Dökmeci

ysariusta

• Ziyaretçi

Bi ara numaralı ve kapalı çatı kaplaması içerden yapılsın eski ve yeni açık dışardan yapılsın dediğimde oldu olacak helikopterle yapılsın ve bunlar film etkisi diyenler kimlerdi :D
germe işleminde söylediğin imkansız. O işi yapacak vinçler şu an içerideki koca oğlandan daha büyük. Kaplamaları yukarı kaldıracak vinçler küçük olabilir. Muhtemelen Obitaşın demirleri taşıyan kamyona bağı vinç kadar falan. Ya da ne bileyim gece yüklersin yolda bir şerit kapatılıp falan halledebilirsin. İzin almaya bağlıdır. Daha önce sordum ama yanıt gelmemişti; eğer konteyner kent kalkarsa zaten kapalı tarafında yeterli alan olacak. Halledilebilir şeyler bana kalırsa.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu uçan kamerayla çekim yapan arkadaşı foruma davet etmiştim (Korhan Çelik) şimdi üye oluyorum diye mesaj yazmış. Belki yenilerini çeker bizim için.

Çevrimdışı Balasagun

Aslında geçen Konya ile oynadığımız maçta bize ayrılan yeri gösteren foto bulabilsek çok güzel fikir verecek. Ben bulamadım. Ya da Konya-Gs maçından bir foto bulabilsek.

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

şimdi bursanın son fotolarını inceledim timsah arenada kullanılan koltuklar bizimkilere baya benziyor gayet güzel duruyorlar yaz aylarına kadar timsah arena hazır olacak artık bizde şu çatıya bi geçebilsek tam süper olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bu uçan kamerayla çekim yapan arkadaşı foruma davet etmiştim (Korhan Çelik) şimdi üye oluyorum diye mesaj yazmış. Belki yenilerini çeker bizim için.
Bekleriz kendisini :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

germe işleminde söylediğin imkansız. O işi yapacak vinçler şu an içerideki koca oğlandan daha büyük. Kaplamaları yukarı kaldıracak vinçler küçük olabilir. Muhtemelen Obitaşın demirleri taşıyan kamyona bağı vinç kadar falan. Ya da ne bileyim gece yüklersin yolda bir şerit kapatılıp falan halledebilirsin. İzin almaya bağlıdır. Daha önce sordum ama yanıt gelmemişti; eğer konteyner kent kalkarsa zaten kapalı tarafında yeterli alan olacak. Halledilebilir şeyler bana kalırsa.

mabette söyledi abi çatı havaya kalkıp parçaları yerine konduktan sonra 4 büuük vinç içeriden çıkacak ve saha yapımı başlayacak kaplama dışarıdan takviyeyle yapılır bursada vinçler kaplamayla uğraşmıyor şuan demirleri yerlerine koyuyorlar çatı kaplaması insanlar tarafından vinç olmadan yapılıyor fotolar çok net
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

şimdi bursanın son fotolarını inceledim timsah arenada kullanılan koltuklar bizimkilere baya benziyor gayet güzel duruyorlar yaz aylarına kadar timsah arena hazır olacak artık bizde şu çatıya bi geçebilsek tam süper olacak :)
Bursalılar hiç öyle demiyor @Efe abi :D Hala ince işlerde ilerleme yok daha koltuklardan sadece 7.000 tane üretilmiş. Bence biz önce açarız :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Bursalılar hiç öyle demiyor @Efe abi :D Hala ince işlerde ilerleme yok daha koltuklardan sadece 7.000 tane üretilmiş. Bence biz önce açarız :)
37 000 i ayakta izlesin  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

ysariusta

• Ziyaretçi

http://www.tribundergi.com/video/besiktas-vodafone-arena-besiktasarena-com?utm_source=tribunn.com&utm_medium=urlshort

Tribün dergi videoyu paylaşmış :)
@ahmetx @AhmetY ya siz birbirinize paralel misiniz, dik açıyla mı duruyorsunuz  :alala:  :lol: :lol: :lol:
Çok beğendiğim nickler var burada, @fore_kazık , @eski inönü aklıma gelenler sadece nickleriyle bile yüzümüzü güldürenlere selam olsun

Çevrimdışı Efe

3 haziran açılış tarihi 7 bin koltuk üretildide daha 7 ay var  :D bu kadar beklediler sabır etsinler hergün stadın önünden 2 kere geçiyorum çalışıyorlar az çok onlardan daha fazla şey biliyorum ve takip ediyorum belediye parayı veriği an 3 ay sonrasına stad hazır ama zamana yayıp parasal konuları iyi düzeyde tutmaya çalışıyor belediye yoksa herşey hazır çimleri bile :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Aslında geçen Konya ile oynadığımız maçta bize ayrılan yeri gösteren foto bulabilsek çok güzel fikir verecek. Ben bulamadım. Ya da Konya-Gs maçından bir foto bulabilsek.
böyle birşey var ama açı dar
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 00:30:03 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı AhmetY

@ahmetx @AhmetY ya siz birbirinize paralel misiniz, dik açıyla mı duruyorsunuz  :alala:  :lol: :lol: :lol:
Çok beğendiğim nickler var burada, @fore_kazık , @eski inönü aklıma gelenler sadece nickleriyle bile yüzümüzü güldürenlere selam olsun
Tamamen tesadüf abi ismim Ahmet Yavuz o yüzden AhmetY yazmıştım ama hoş bi tesadüf olmuş :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese selamlar, dün gece maçtan sonra vedalaşamadık kusura bakmayın. Donuma kadar su geçmiş valla. Eve gelip yarım saat sıcak suyun altında kalıp anca ısındım.

Bugünlerde geçer... yağmurlu havalarda eski açığın restoranlarında sıcak sıcak yer içerken, lcdlerden sahaya bakarak anarız bugünleri.  :D

Otoban yosmaları ile gecekonducular düşünsün gari...
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

haydaaaa konya stadı

en üst kata sonradan konan prefabrik tribün o galiba beton değil yani :D nasıl kırmışlarsa artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

haydaaaa konya stadı
Prekast degil beton konyaninki.nasil coker akil almiyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Prekast degil beton konyaninki.nasil coker akil almiyor
en üstte sonradan çeliklerin üstüne 3 sıra tribün yaptılar orası olabilir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK