Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393408 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

kim diyormuş sokmuyorlar diye :D polis soruyor çakmak varmı yok diyorsun geçiyorsun cebimde iki paket sigara iki çakmak bir sürü bozuk para bir avuç dolusu anahtar vardı geçtim pardon cepte bir tane puro vardı ona taktı bu ne diyor gözlük dedim :evillol: iyi geç o zaman dedi
Benim kol alçıda ya abi kimse aramıyor faydaları da var bu işin :D @Necmi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türker

:kop: :kop: Ben Meşaleyle bile girdim @Necmi abi :halay:
meşhur dinamo kiev maçına ( 3 sene önceydi galiba )  minyatür şişe votkayla girdim ben de. :lol:  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

bizim deplasman tribünü bundan daha geniş olacak değil mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

san mameste yüzde 5 bu kadarsa bizde daha az olması lazım değil mi.

Çevrimdışı MERTG

san mameste yüzde 5 bu kadarsa bizde daha az olması lazım değil mi.
San Mames'te oran %5 mi acaba?
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmet türker

San Mames'te oran %5 mi acaba?
aslında burda bir tuhaflık var bu resimde ama neyse anlayamadım. oran a gelince her yerde %5 diye biliyorum ama yanlışsa kesin bilgisi olan düzeltsin.

Çevrimdışı MERTG

aslında burda bir tuhaflık var bu resimde ama neyse anlayamadım. oran a gelince her yerde %5 diye biliyorum ama yanlışsa kesin bilgisi olan düzeltsin.

About the number of away fans, San Mames has three possible configurations in function of the number of away fans (Minimum: 344 seats, Medium: 1.262 seats and Maximum: 2.664 seats).

San Mames'te rakip takım taraftarları için 3 ayrı şekilde kurgu yapılabiliyormuş; en az : 334 koltuk, orta düzeyde:1262 koltuk ve en kalabalık senaryoda : 2664 koltuk

Ama bu sınırlandırmayı fiiliyata nasıl geçiriyorlar henüz anlayabilmiş değilim... Her maç öncesi satılan rakip taraftar biletine göre bölmeleri mi kaydırıyorlar?!

[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 17:02:49 MERTG ]

Çevrimdışı ahmet türker

About the number of away fans, San Mames has three possible configurations in function of the number of away fans (Minimum: 344 seats, Medium: 1.262 seats and Maximum: 2.664 seats).

San Mames'te rakip takım taraftarları için 3 ayrı şekilde kurgu yapılabiliyormuş; en az : 334 koltuk, orta düzeyde:1262 koltuk ve en kalabalık senaryoda : 2664 koltuk
bir tuhaflık olduğunu sezdim ve yazdım zaten kardeşim ama bunu nasıl böyle değişken hake getirebiliyorlar şartları neymiş öğrenebilirmisin değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmet türker

bu konuyu bilen yada öğrenebilecek arkadaşlara soruyorum . deplasman tribünündeki %5 i uygulamasak ne gibi bir yaptırımla karşılaşırız .mesela %2 verdik .(onlarda bize %2 verirlerse razıyım ). :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Ama bu sınırlandırmayı fiiliyata nasıl geçiriyorlar henüz anlayabilmiş değilim... Her maç öncesi satılan rakip taraftar biletine göre bölmeleri mi kaydırıyorlar?.

bilgilendirme için teşekkürler @MERTG  bu çok iyi oldu demek ki maça göre ayarlama yapabiliyorlar,Fikret Ormanın dikkatini çeker umarım bu bilgi önemli bence ,kaynak neresi hocam?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bu konuyu bilen yada öğrenebilecek arkadaşlara soruyorum . deplasman tribünündeki %5 i uygulamasak ne gibi bir yaptırımla karşılaşırız .mesela %2 verdik .(onlarda bize %2 verirlerse razıyım ). :alala:
modüler sistem kullanırlarsa talebe göre ayarlanabilir aslında

Çevrimdışı MERTG

bilgilendirme için teşekkürler @MERTG  bu çok iyi oldu demek ki maça göre ayarlama yapabiliyorlar,Fikret Ormanın dikkatini çeker umarım bu bilgi önemli bence ,kaynak neresi hocam?

@ahmetx
skyscrappercity forumundaki San Mames inşaat başlığında bir Bilbao taraftarının verdiği bilgidir. Hatta başka bir yabancı yazarın, rakip taraftar bölümünün kamera açısında olmaması gerektiği, bu yerleşimin yanlış olduğu şeklindeki yorumuna, mevcut alan gereği izole olarak giriş çıkış yapılabilinecek en uygun alan orasıdır şeklinde ön bilgi vererek daha sonra benim alıntıladığım sayı bilgilerini ve görselleri paylaşmış. Resmi Bilbao kaynaklarından(web sitesi) bu bilgiyi doğrulamaya çalışacağım.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx
skyscrappercity forumundaki San Mames inşaat başlığında bir Bilbao taraftarının verdiği bilgidir. Hatta başka bir yabancı yazarın, rakip taraftar bölümünün kamera açısında olmaması gerektiği, bu yerleşimin yanlış olduğu şeklindeki yorumuna, mevcut alan gereği izole olarak giriş çıkış yapılabilinecek en uygun alan orasıdır şeklinde ön bilgi vererek daha sonra benim alıntıladığım sayı bilgilerini ve görselleri paylaşmış. Resmi Bilbao kaynaklarından(web sitesi) bu bilgiyi doğrulamaya çalışacağım.
teşekkürler @MERTG ,senin bu forumda daha aktif olman lazım.

Çevrimdışı Türkay

Koltukların takılması ne kadar zaman alır?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

San mamesde deplasman tribünü buyken bizde nasıl 3 blok oluyor aklım almıyor.Sonra tepki gösterince tepki gösterdi oluyoruz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Buyrun san mamesin deplasman tribünü  bizimkiler de hala 3 blok versin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

kim diyormuş sokmuyorlar diye :D polis soruyor çakmak varmı yok diyorsun geçiyorsun cebimde iki paket sigara iki çakmak bir sürü bozuk para bir avuç dolusu anahtar vardı geçtim pardon cepte bir tane puro vardı ona taktı bu ne diyor gözlük dedim :evillol: iyi geç o zaman dedi
işte abi demek istediğimiz bu bu ülkede diğer ülkeler gibi kural beklemeyelim :) o anahtarı nereye bırakacaksın  :ishock:

Çevrimdışı siyah-1903

@Deniz  bizimkiler dediğin kim?
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı MERTG

San mamesde deplasman tribünü buyken bizde nasıl 3 blok oluyor aklım almıyor.Sonra tepki gösterince tepki gösterdi oluyoruz..

@Deniz

San Mames'te en kalabalık senaryoda 2664 koltuktan bahsediliyor ki bizim %5 oran 2095 koltuğa tekabül ediyor ( kapasiteyi 41.903 alırsak ;) ) Dolayısı ile alıntıladığım görsellerin sonuncusundan küçük olacak bizimkisi...
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 17:44:21 MERTG ]

Çevrimdışı ahmet türker

tepki göstermek her insanın en doğal hakkıdır biraz rahat ol .biz de zaten o 3 bloğun peşindeyiz buna itiraz etmeyen varmıdır ki . :)

Çevrimdışı ahmet türker

@Deniz

an Mames'te en kalabalık senaryoda 2664 koltuktan bahsediliyor ki bizim %5 oran 2095 koltuğa tekabül ediyor ( kapasiteyi 41.903 alırsak ;) ) Dolayısı ile alıntıladığım görsellerin sonuncusundan küçük olacak bizimkisi...
tamam da benim anladığım deplasman seyircisinin aldığı bilete göre trübün ayarlaması yapıyorlar demek ki ,bariyerleri açıyor yada daraltıyorlar sanki. :)

Çevrimdışı ahmetx

@MERTG nin mesajını okumadın galiba @Deniz

Çevrimiçi Necmi

ne kaynağı soruyorsun San Mames diyor ya bizim ligleri ispanya futbol federasyonu yönettiğinde dediğin olur Fikret Ormanın dikkatini çekse ne olur.%5 ayarlamak zorundasın o biletler maç oynanana kadar satışta olacak ve o yer ayrılmış olacak sen kendi taraftarına satamazsın