Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393413 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:
seyircininin sahaya girmesi için dememiştim,pet şişe,çakmak vs için demiştim ben bile kendimi tutamıyorum haksızlıklar karşısında.Tabii ki senin üzerinde durduğun top gelme meselesi daha önemli. :biggrinking:
pet şişe çakmak içeriye sokmuyorlar zaten (hesapta ),atılanlar nasıl giriyor diyeceksin şimdi . :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Çatıda ptfe kaplama numaralıdan başlarsa diğer 3 tribün dışardanda yapılabilir sanki bu arada çimde ekilir..
mabet öyle yapılacağını yazmıştı ,dışardan yapılabilirmiş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Varsın File olsun , ama Saraçoglu ve Tokideki gibi Uçları Sivri Yusek Demirler olmasın :ok: Hapishane gibi görünüyor , Bütün görselliği bozuyor , Renksiz File olursa Süper olur :ok: @SDemirsoy
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 15:53:13 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

mabet öyle yapılacağını yazmıştı ,dışardan yapılabilirmiş.
o zaman ağustosa yetiştiririz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Varsın File olsun , ama Saraçoglu ve Tokideki gibi Uçları Sivri Yusek Demirler olmasın :ok: Hapishane gibi görünüyor , Bütün görselliği bozuyor , Renksiz File olursa Süper olur :ok: @SDemirsoy
o da olmasın bence bişey olmaz ya :D

o da olmasın bence bişey olmaz ya :D
Konyada File yok galiba ama onlarda kale arkaları Uzak oyuzden yok , Başakşehirde neden var onu anlamadım onlardda kale arkaları uzak :iscrewy: Birde Mavi File çekmişler çok belli oluyor

Çevrimdışı idil

toki ve saraçoğlunda kale arkalarında yüksek demirler var ve berrrbat! umarım bizde olmaz
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

allianz arena da hem yüksek demir hem de file var kale arkasında
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aşığımsana

Konyada File yok galiba ama onlarda kale arkaları Uzak oyuzden yok , Başakşehirde neden var onu anlamadım onlardda kale arkaları uzak :iscrewy: Birde Mavi File çekmişler çok belli oluyor
Konyada da file var.Siyah fileydi galiba.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 16:04:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
konya da var
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmet türker

o zaman ağustosa yetiştiririz.
ben de öyle düşünüyorum ahmetx kardeşim. :ishock:

allianz arena da hem yüksek demir hem de file var kale arkasında
Toki ve Saraçoglundada var bu demirlerden @ahmetx abi , onlardaki denirlerin Ucu Sivri birde :bandit: Görselliği çok bozuyor , Bu yüksek Demirlerdense , Renksiz File yi Tercih ederim :ok: @ahmetx , @mactaupe , @SDemirsoy
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 16:09:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ahmet türker

Konyada da file var.Siyah fileydi galiba.
varmış ama hiç belli olmuyor, hiç farketmemiştim .

Çevrimdışı ahmetx

aslında en güzeli böyle filesiz ve demir parmaklıksız ama  ben kendime bile güvenmiyorum hem de sert şutlar tehlikeli olabilir,o nedenle file olmalı.Bu arada bizim kale arkaları bu staddan 45 cm daha uzak olacak. :super:
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 16:23:47 ahmetx ]

Çevrimdışı idil

demirlerden maç izlemek mümkün değil file de rahatsız edici... hiçbiri olmaz umarım sahanın içindeymişiz gibi maç izleriz
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

demirlerden maç izlemek mümkün değil file de rahatsız edici... hiçbiri olmaz umarım sahanın içindeymişiz gibi maç izleriz
Bende hiçbrinin olmamasından yanayım , ama ingiltereyi örnek alın , Yaya Tourenin Şutu 7-8 yaşlarındaki Çocugun kafasına isabet etti , Beyin kanaması bile geçirebilrsin Allah Muhafaza :iscrewy: Futbolcu hızını alamayıp tribüne girebilir bir çok etken var.... @mactaupe

Çevrimdışı ahmet türker

aslında en güzeli böyle filesiz ve demir parmaklıksız ama  ben kendime bile güvenmiyorum hem de sert şutlar tehlikeli olabilir,o nedenle file olmalı.Bu arada bizim kale arkaları bu staddan 45 cm daha uzak olacak. :super:
şimdi fark ettim bizim birinci kat san mamesten 1 sıra fazla.tek tek saydım bu resimde çok net.

Çevrimiçi Necmi

pet şişe çakmak içeriye sokmuyorlar zaten (hesapta ),atılanlar nasıl giriyor diyeceksin şimdi . :tabe:
kim diyormuş sokmuyorlar diye :D polis soruyor çakmak varmı yok diyorsun geçiyorsun cebimde iki paket sigara iki çakmak bir sürü bozuk para bir avuç dolusu anahtar vardı geçtim pardon cepte bir tane puro vardı ona taktı bu ne diyor gözlük dedim :evillol: iyi geç o zaman dedi

Çevrimdışı ahmet türker

kim diyormuş sokmuyorlar diye :D polis soruyor çakmak varmı yok diyorsun geçiyorsun cebimde iki paket sigara iki çakmak bir sürü bozuk para bir avuç dolusu anahtar vardı geçtim pardon cepte bir tane puro vardı ona taktı bu ne diyor gözlük dedim :evillol: iyi geç o zaman dedi
ben de hesapta diye parantez içine aldım zaten ,farketmedin herhalde  :lol:  :lol:

:kop: :kop: Ben Meşaleyle bile girdim @Necmi abi :halay:

Çevrimdışı ahmetx

:kop:

Çevrimdışı ahmetx

bizim çatının şeffalığı yabancılarında derdi olmuş,eleman şeffaflık umarım renderdaki gibi olur diyor.

Çevrimdışı ahmetx

şimdi fark ettim bizim birinci kat san mamesten 1 sıra fazla.tek tek saydım bu resimde çok net.
@ahmet türker abi 1 sırada engelli koltuğu atmışlar siyah renkli

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi 1 sırada engelli koltuğu atmışlar siyah renkli
ona bir sıra diyemeyiz çok aralıklarla serpiştirmişler kardeşim. :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

ona bir sıra diyemeyiz çok aralıklarla serpiştirmişler kardeşim. :tabe:
canın sağolsun seni mi kıracağız Ahmet abi :lol: