Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6394014 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

mabet bitecek dedi ona inanmayacağımda ,öylesine efkardan bu stad bitmez diyeni niye kaale alayım ki. :)
kaale alıp almama meselesi değil ahmet abi baskı mekanizması olarak düşünelim.padişahım çok yaşa zihniyetide bir yere götürmez.aramızda böyle kişilerinde olması en güzeli aslında.bende ağustos sonu maç oynanacak seviyeye geleceğine inanıyorum orası ayrı.

Çevrimdışı ahmet türker

Şöyle ki,  rakiplerimizin kalecileri ile   bizim kalecimizi mukayese ettiğimizde  ortaya maalesef böyle bir sonuç çıkıyor...İyi kaleci  en az 4-5 maç kurtarması gerek. İyi insan=iyi kaleci  bazen olunamıyor..
iyi de yanlız kaleci dememişsin ki takımın yarısına transfer istemişsin ,klübü batma noktasına sürüklüyorsun . :kop:   :kop:

Çevrimdışı ozan062

İyi de mis gibi transfer nobet basligi var orda neden tartismiyoruz da burada tartisiyoruz :alala:

bu kadar insan simdiye kadar oraya ugramadıgına gore sanmam :)) hem burda ilgi daha fazla  bende ilk zamanlar boyle ypaıyordum :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

kaale alıp almama meselesi değil ahmet abi baskı mekanizması olarak düşünelim.padişahım çok yaşa zihniyetide bir yere götürmez.aramızda böyle kişilerinde olması en güzeli aslında.bende ağustos sonu maç oynanacak seviyeye geleceğine inanıyorum orası ayrı.
tamam murat kardeşim anlıyorum seni .benim demek istediğim biz mabet kardeşimden şimdiye kadar en ufak yanlış bir bilgi almadık ağustosta bitecek dediyse ben onu dikkate alırım .  :)

Çevrimdışı ahmet türker

mehmet ve necmi kardeşim fotolar için teşekkürler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyi yazmışsın da bazı işler birlikte yürüyecek ,sıra ile yapılmayacak . 100milyon kullanılabilir parayı da boşuna bulmamışlardır diye düşünüyorum ,bu stadı ağustosta açmak zorundalar , satılmayan loca kalmadı neredeyse ,kombinelerde o zamana kadar kesin bitecek ,bir daha söylüyorum bu stadı ağustosta açmak zorundalar ve açacaklar değerli kardeşim,bu stad önümüzdeki sezonun ikinci yarısında açılacak demenin hiç bir faydası olmadığı gibi kombine alacakların kafasını karıştırmaktan başka hiç bir işe yaramaz.
Birbiriyle alakalı olan kısımlar zaten daha çok canımı sıkıyor abi.
Kaba inşaat>Çatı>Çim ve koltuklar

kaba inşaat için mabet dahil herkes 2 ay diyor.Çatı için kimsenin net bi tahmini yok, kurulması, kaldırılması, gerilmesi, örtünün kaplanması minimum 3-4 ay bi süre alacak. 2 ay da çim için. Toplam 8 ay ediyor o da hiç bir aksilik olmazsa. O arada içerideki ve dışarıdaki işçilikler de bitirilir gözüyle bakıyorum. yani bizim şu an 10-15 gün bile sarkma lüksümüz yok bu programdan. Mevcut hızla ve tempoyla çok açık ve net söylüyorum bu stat 2016 başına ancak yetişir. Bir an önce hızlanmamız gerekiyor her noktada. Madem kredi alındı hızlanılsın o zaman halen kabayı ne zaman bitireceğimizi konuşuyoruz burada 1 sene geçti. Ağustosa kesin yetişir diyen Efe bile artık acaba moduna girdiyse sorun var demektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi murat

tamam murat kardeşim anlıyorum seni .benim demek istediğim biz mabet kardeşimden şimdiye kadar en ufak yanlış bir bilgi almadık ağustosta bitecek dediyse ben onu dikkate alırım .  :)
tamam abi bende onu dikkate alıyorum ama farklı düşünenede saaygı duyuyorum.normal şartlar altında ağustosta çok zor bir hedef aslında yapılacak çok iş var.kaba inşaatta 2-3 ay sarkma oldu.diğer işlerdede umarız olmaz ve alınan kredi bu işleri hızlandırmada etkili olur.

Çevrimdışı buratti

Resimler harika! Tesekkurler @Necmi. Yeni acik ilerlemiyor gibi bayadir. Catiyi yavaslatmaz umarim.

Ya ne kalecisi?!! 5+3'e ve transfer butcesine ve ayrica "UEFA financial fairplay"e gore mumkun degil kaleci falan. Yabanci kaleci gelse Motta, Ba, Sosa, Atiba, Pedro'dan hangisi kesilse oraya konan turk futbolcuya laf edilecek. bi de ustune 5 tane daha transfer ihtiyaci var denmis. 20 senede 2 sampiyonluk yasamis, her sene 10dan fazla futbolcu transfer etmis bi takimdan bahsediyoruz. transferle olmuyo bu is, istikrarla oluyo. En azindan Besiktas icin boyle bu is.

Biraz sahip cikin su takima su cocuklara ya. insaf! harcamaya amma meyillisiniz futbolculari. diger taraftar profillerinden farkimiz olsun biraz. statsiz, parasiz kafaya oynuyoruz. insaf!

Çevrimdışı halvetifarazi

beni olumsuz biri olarak görebilirsiniz. hakkınızdır. sürekli muhalif tavırlarım var. fakat gerçekleri görmezden gelemem. ben de isterdim stad ağustosda bitecek, hatta şampiyonluk turumuzu stadda atacağız deyip umut dağıtmayı. geçen zamana bakıyorum, yapılan işlere bakıyorum ve bir hız çıkıyor ortaya. bu hızı göz önüne alıp kalan işlere bakıyorum ve önümüzdeki 8 ayın yeteceğini düşünmüyorum. daha kaba inşaat bitmedi. şunu da unutmayın önümüzde ağır kış şartları var. mesela bu hafta içi çok bir ilerme olacağını sanmıyorum. önümüzdeki 3 gün  yoğun kar var.
yanlış bilmiyorsam sadece çimin oturması için 1 ay süre gerekiyor.  vs vs süre bu şekilde uzayacaktır.
inanın yanılmış olmayı çok isterim. çünkü bıktım artık staddsızlıktan.

Çevrimdışı Deniz

bu kadar insan simdiye kadar oraya ugramadıgına gore sanmam :)) hem burda ilgi daha fazla  bende ilk zamanlar boyle ypaıyordum :))
Biz iraya degil buraya yazarsak hic ugramazlar ki :D.onemli olan onlari da oraya getirebilmek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Birbiriyle alakalı olan kısımlar zaten daha çok canımı sıkıyor abi.
Kaba inşaat>Çatı>Çim ve koltuklar

kaba inşaat için mabet dahil herkes 2 ay diyor.Çatı için kimsenin net bi tahmini yok, kurulması, kaldırılması, gerilmesi, örtünün kaplanması minimum 3-4 ay bi süre alacak. 2 ay da çim için. Toplam 8 ay ediyor o da hiç bir aksilik olmazsa. O arada içerideki ve dışarıdaki işçilikler de bitirilir gözüyle bakıyorum. yani bizim şu an 10-15 gün bile sarkma lüksümüz yok bu programdan. Mevcut hızla ve tempoyla çok açık ve net söylüyorum bu stat 2016 başına ancak yetişir. Bir an önce hızlanmamız gerekiyor her noktada. Madem kredi alındı hızlanılsın o zaman halen kabayı ne zaman bitireceğimizi konuşuyoruz burada 1 sene geçti. Ağustosa kesin yetişir diyen Efe bile artık acaba moduna girdiyse sorun var demektir.
benim tavsiyem mabetin yazılarını daha dikkatli okuman serhat kardeşim, kaba için de çatı içinde aşağı yukarı bir tahmin verdi zaten ,hatta firmaların ne zaman toparlanıp gideceği tahmini de söyledi . dikkatli okumuyorsunuz yada aklınızda yanlış kalıyor. :)

Çevrimdışı Tolga

Mabet her ne kadar Ağustos'ta biteceğini söylese de benim de buna olan inancım pek yok açıkçası.Stadın açılışı Ekim'i bulacaktır maalesef Ağustos olursa bence büyük bir başarıdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

iyi de yanlız kaleci dememişsin ki takımın yarısına transfer istemişsin ,klübü batma noktasına sürüklüyorsun . :kop:   :kop:

Ahmet abi  naçizane düşüncem bu... düşünebiliyormusunuz  stoper alıyoruz kim beğeniyorsa artık adam kafa topu alamıyor..Kalecimiz 18'e hakim değil..İstatistikleri hatırlamıyorum ama  defans oyuncularımızın gol attığını hatırlamıyorum.. Bu kadro ile  fener ve gs'ye (futbol oynamışlar anlar) rakiplere psikolojik üstünlük sağlamak mümkün görünmüyor..İşimiz çok zor.. Ama desteğe devam...

Çevrimdışı ahmet türker

tamam abi bende onu dikkate alıyorum ama farklı düşünenede saaygı duyuyorum.normal şartlar altında ağustosta çok zor bir hedef aslında yapılacak çok iş var.kaba inşaatta 2-3 ay sarkma oldu.diğer işlerdede umarız olmaz ve alınan kredi bu işleri hızlandırmada etkili olur.
farklı düşünene tabiki saygı duyuyorum zaten en ufak bir saygısızlık yapmam da , ama akşam yenilmişiz milletin morali zaten bozuk uzerine tuz biber ekmemek lazım ,herkese moral vermek lazım . :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Ben 5-6 ay once 29 ekimde acariz stadi dedim hala da dusuncemin arkasindayim.
balik hafizali olmayalim bundan 4 ay once ben ve bi kac kisi haric herkes kasimda kabayi bitiriyordu.ben subat sonundan once imkansiz dedim hatta gerisayim yaptim sen bu isten anlamiyorsun dediler,kucuk bir lince kurban gittim :) .gel gelelim malesef ki ben hakli ciktim.

Burada mutluluk tablolari cizmeye,aksini dusunenleri linc etmeye gerek yok.sartlar ortada maddi durumumuz sinirli ,kis sartlari geldi.bu maddi duruma bu yapilan is hine buyuk bir basaridir orasi ayri.

Belirleyici faktor cati olacaktir.onlarin performansini da gormek lazim.kaba insaat firmalari gecer not alamadi,prekastcilar zaten slow motion ,belki caticilar iyi calisir cabucak biter performanslarini gorup konusmakta fayda var :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Mabet her ne kadar Ağustos'ta biteceğini söylese de benim de buna olan inancım pek yok açıkçası.Stadın açılışı Ekim'i bulacaktır maalesef Ağustos olursa bence büyük bir başarıdır.
mabetin söylediklerini özetleyeyim .stad ağustosta maç yapılacak hale gelecek ama stadın tam anlamıyla bitmesi 36 ay .işi yapan profesyonele inanmayayım da kime inanayım tolga kardeşim ,bu gün herkes biraz karamsar ,moralinizi düzeltip dimdik ayakta olmanın en çok itiyaç duyulduğu günlerden geçiyoruz ,kendinizi toparlayıp canlanın değerli arkadaşlarım ,bu gün sesimizin en çok çıkması gereken gündür. :)

Çevrimdışı Oktay

beni olumsuz biri olarak görebilirsiniz. hakkınızdır. sürekli muhalif tavırlarım var. fakat gerçekleri görmezden gelemem. ben de isterdim stad ağustosda bitecek, hatta şampiyonluk turumuzu stadda atacağız deyip umut dağıtmayı. geçen zamana bakıyorum, yapılan işlere bakıyorum ve bir hız çıkıyor ortaya. bu hızı göz önüne alıp kalan işlere bakıyorum ve önümüzdeki 8 ayın yeteceğini düşünmüyorum. daha kaba inşaat bitmedi. şunu da unutmayın önümüzde ağır kış şartları var. mesela bu hafta içi çok bir ilerme olacağını sanmıyorum. önümüzdeki 3 gün  yoğun kar var.
yanlış bilmiyorsam sadece çimin oturması için 1 ay süre gerekiyor.  vs vs süre bu şekilde uzayacaktır.
inanın yanılmış olmayı çok isterim. çünkü bıktım artık staddsızlıktan.
seni olumsuz görmüyorum muhalif olandada bi sıkıntı yok  fakat stat inşaatı hakkında bilgisiz görüyorum...saygılarımla

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Resimler harika. Tesekkurler @Necmi. Yeni acik ilerlemiyor gibi bayadir. Catiyi yavaslatmaz umarim.

Ya ne kalecisi?.. 5+3'e ve transfer butcesine ve ayrica "UEFA financial fairplay"e gore mumkun degil kaleci falan. Yabanci kaleci gelse Motta, Ba, Sosa, Atiba, Pedro'dan hangisi kesilse oraya konan turk futbolcuya laf edilecek. bi de ustune 5 tane daha transfer ihtiyaci var denmis. 20 senede 2 sampiyonluk yasamis, her sene 10dan fazla futbolcu transfer etmis bi takimdan bahsediyoruz. transferle olmuyo bu is, istikrarla oluyo. En azindan Besiktas icin boyle bu is.

Biraz sahip cikin su takima su cocuklara ya. insaf. harcamaya amma meyillisiniz futbolculari. diger taraftar profillerinden farkimiz olsun biraz. statsiz, parasiz kafaya oynuyoruz. insaf.

Aksine harcama taraftarı değilim  transfer yapıldığı vakit iyi futbolcu alınması taraftarıyım.. Bana kimse tolga ile cenk arasındaki farkı anlatamaz. ibrahim toraman ile pedro arasındaki farkı anlatamaz.. veli ile  jarmine jones arasında farkı anlatamaz ..... Buyrun Sosa  her tarafından futbolculuk akıyor bunlar gibisini alacaksın yada almayacaksın olay budur..Allah rızası için dün son golden önce kerime pas veren futbolcumuza bir bakın  ve topu kerime verdikten sonra  yaptığı harekete bakın  ve ondan sonra düşüncelerinizi yazın...Bu takım bu kadar para verip bunlara mahkum olmamalı... Ya furkan gibi,  atınç gibi karaal gibilerini oynat  kazanalım yada bir defada para ver sosa gibi lerini alalım...

Çevrimdışı Tolga

mabetin söylediklerini özetleyeyim .stad ağustosta maç yapılacak hale gelecek ama stadın tam anlamıyla bitmesi 36 ay .işi yapan profesyonele inanmayayım da kime inanayım tolga kardeşim ,bu gün herkes biraz karamsar ,moralinizi düzeltip dimdik ayakta olmanın en çok itiyaç duyulduğu günlerden geçiyoruz ,kendinizi toparlayıp canlanın değerli arkadaşlarım ,bu gün sesimizin en çok çıkması gereken gündür. :)
Yok abi ben bayadır böyle düşünüyorum umarım ben yanılırım neyse bir şekilde stadımız bitecek önemli olan bu tabi :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

balik hafizali olmayalim bundan 4 ay once ben ve bi kac kisi haric herkes kasimda kabayi bitiriyordu.ben subat sonundan once imkansiz dedim hatta gerisayim yaptim sen bu isten anlamiyorsun dediler,kucuk bir lince kurban gittim :) .gel gelelim malesef ki ben hakli ciktim.

Burada mutluluk tablolari cizmeye,aksini dusunenleri linc etmeye gerek yok.sartlar ortada maddi durumumuz sinirli ,kis sartlari geldi.bu maddi duruma bu yapilan is hine buyuk bir basaridir orasi ayri.

Belirleyici faktor cati olacaktir.onlarin performansini da gormek lazim.kaba insaat firmalari gecer not alamadi,prekastcilar zaten slow motion ,belki caticilar iyi calisir cabucak biter performanslarini gorup konusmakta fayda var :)
Stadın en zor kısmının çatı olduğunu hepimiz unutuyoruz. Tam bir bilinmezlik ve bu ortadayken halen ısrarla Ağustos'ta kesin açılacak demek biraz umut tacirliği gibi geliyor benim de gözüme. Her zaman dediğim gibi iyimser olmak ayrı bir şey gerçekçi olmak ayrı bir şey..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız bir itirazım olacak bunu da dikkate alırsanız sevinirim.Forumun diğer bölümlerine belli başlı kişiler dışında kimse yazmıyor ve dikkat ediyorum sabahtan beri burada futbol konuşuluyor.O bölümler zaten bu yüzden açılmadı mı neden kimse oraya yazma gereği duymuyor anlamıyorum :alala: Eğer transferlerle ilgili ya da takımımızla ilgili olumlu ya da olumsuz düşünceleriniz varsa bu bölümlerde yazmanızı rica ediyorum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu hızlarla ağustosa bitmesi mümkün değil. En iyi ihtimal gelecek sezon ikinci devre.
arkadasim bu yorumlari bilincli mi yapiyosun sen allah askina. Biter ,bitmez. ne anlami var bunu yazmanin insanlarin sinirlerinin alt ust oldugu bir gunun sabahinda.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Oktay

@Deniz bu konuda kilit cevabı mabet vermiş

Alıntı yapılan: anilt - 03 Ocak 2015, 23:20:16
Açılışı direkt etkileyecek soruyu sorayım o zaman abi, çatı gerildikten sonra zemin çalışmalark başlayacak mı ? Yoksa çatı kaplamasının bitmesi mi beklenecek ? @bjk_mabet
çatının gerilmesi biter bitmez kaplamalar beklenmeden çimlere başlanacak...

Çevrimiçi murat

yada bir defada para ver sosa gibi lerini alalım...
işte asıl sorun bu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Daha önce yazmıştım bir daha yazayım...

Kaleci-sağ bek  2 stoper bir orta saha ve sol açık alınmadan şampiyon OLAMAYIZ..

Ayrıca Biliç bizim teknik direktörümüz olamaz..Biliç mi  Y.Vural mı tercihi olsa Yılmaz hoca derim..

8 MAÇTIR TAKIMA VE BİLİC E SALLAMAK İÇİN TETİKTE BEKLEYEN ARKADASLARA GÜN DOĞMUŞ ANLAŞILAN.