Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6394647 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Sinemada oturuyoruz ya

Istersen son dakika gir

Saracoglunda da var bu sanirim biraz

Bilet alirkrn cunku surekli su koltuk bu koltuk diyorlar kaldiriyorlar abi gelip diyen cok
içkinin ve insan psikolojisinin çok etkili olduğunu düşünüyorum abi ben burda
yanlış anlamayın bak istanbuldan bandırmaya banvit maçına geldi çarşı orda bile içeri girerken
itiş kakış ki içerde'de herkes ayakta olduğu için ayakta izledik tezahürat yaptık zaten oturmucaktım orası ayrı
 bizim biraz taraftar profilinde var bu diyelim , sinemaya ben daha içkili geleni görmedim :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sinemada oturuyoruz ya

Istersen son dakika gir

Saracoglunda da var bu sanirim biraz

Bilet alirkrn cunku surekli su koltuk bu koltuk diyorlar kaldiriyorlar abi gelip diyen cok
vodafone arena da beklentim her yıl  30.000 kombine. kombine alanların çoğu eşiyle dostuyla yanyana alıyor. kimse yerini bırakmaz diye tahmin ediyorum. zaten eskisi gibi taraftar grupları da organize olamaz tribünlerde.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu arada yarın basketbol takımımızın liderlik maçı var. ilk yarıyı lider bitirebilmek için son 2 maç. Futbolda olmadı, inşallah basketbolda yüzümüz gülsün. İnşallah salonumuz dolar..

Çevrimdışı TØLGA

vodafone arena da beklentim her yıl  30.000 kombine. kombine alanların çoğu eşiyle dostuyla yanyana alıyor. kimse yerini bırakmaz diye tahmin ediyorum. zaten eskisi gibi taraftar grupları da organize olamaz tribünlerde.
şöyle söyliyim konyada oynadığımız maçta malum konyalılarda gitmiş maça eşiyle flen giden olmuş
bilet aldıkları yere oturamamışlar içkili taraftarlarımız varmış flen
kombine olması şart konya maçlarının özetlerine bakın karşı tribüne hepsi oturuyor onların
çoğu kombineli ama bağırmayan taraftar ben bizde bağıran taraftar olduğuna inanıyorum 7den 70e
birisi otursa yerinde diğeri ayağa kalkcak oturarak tezahürat yapanıda görmedim daha
biraz işin içinden çıkması zor açıkcası  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Aykutt

Ahmet abi hiç takla falan atma etkilenmemesi mümkün değil ne yapsan boş .. (kendimden biliyorum)
Ahmet abi ben de yarın finallere gireceğim 9da kalkmam gerekiyor ; ayriyetten maçı da izlemedim ama bir şey fark etmiyor.
Stad bitecek vize öncesi final öncesi demeden stada gelmeye kararlıyız taraftarlar olarak yeter ki çabucak bitsin şu stad.

Çevrimdışı Sedat_BJK

şöyle söyliyim konyada oynadığımız maçta malum konyalılarda gitmiş maça eşiyle flen giden olmuş
bilet aldıkları yere oturamamışlar içkili taraftarlarımız varmış flen
kombine olması şart konya maçlarının özetlerine bakın karşı tribüne hepsi oturuyor onların
çoğu kombineli ama bağırmayan taraftar ben bizde bağıran taraftar olduğuna inanıyorum 7den 70e
birisi otursa yerinde diğeri ayağa kalkcak oturarak tezahürat yapanıda görmedim daha
biraz işin içinden çıkması zor açıkcası  :)
konya maçında tribünün orta kısımları haricinde herkes geldi yerini buldu başkası varsa kaldırdı. tamam yine kimse koltukta oturmasın  ama en azından para verdiği yer ve açıdan maçını izleyebilsin. zaten bizde kimse oturmayı sevmiyor. tiyatro mu bu, maç izlenirken nasıl oturulur ki zaten. :alala:

Çevrimdışı TØLGA

konya maçında tribünün orta kısımları haricinde herkes geldi yerini buldu başkası varsa kaldırdı. tamam yine kimse koltukta oturmasın  ama en azından para verdiği yer ve açıdan maçını izleyebilsin. zaten bizde kimse oturmayı sevmiyor. tiyatro mu bu, maç izlenirken nasıl oturulur ki zaten. :alala:
o kişiden kişiye değişiyor zaten işte sıkıntı herkez kendi yerinde durmuyor öyle diyelim biz  :iblush:
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 03:09:51 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Benim tek korkum var çatı yanmaya karşı mı acaba ? yanmaz bir çatımı acaba ? korkuyorum numaraı tarafından dışardan meşale atsınlar ki yola da yakın atmazlar demeyin alasını atarlar o zaman anlarız ki çatı yanmaz ptfe dir  nede olsa bizde sakat çokkkk

Çevrimdışı TØLGA

Benim tek korkum var çatı yanmaya karşı mı acaba ? yanmaz bir çatımı acaba ? korkuyorum numaraı tarafından dışardan meşale atsınlar ki yola da yakın atmazlar demeyin alasını atarlar o zaman anlarız ki çatı yanmaz ptfe dir
evet bu çok önemli çukurda olmamızın bir dezavantajıda bu malesef
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

Su rezil cagdisi staddan kurtulmaliyiz artik ayrica bu macta moral bozmaya gerek yok ortada gecen bir macti bu stadda iki takim da debelendi durdu insallsh ikinci devre sabit oynayacak bi stad buluruz

Çevrimdışı TØLGA

Su rezil cagdisi staddan kurtulmaliyiz artik ayrica bu macta moral bozmaya gerek yok ortada gecen bir macti bu stadda iki takim da debelendi durdu insallsh ikinci devre sabit oynayacak bi stad buluruz
daha liverpool maçı var yaaaaaa aklıma geldi bak şimdi efkarlandım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

daha liverpool maçı var yaaaaaa aklıma geldi bak şimdi efkarlandım
hem de subatta en agir kis ortaminda deplasmanda isi bitirmeliyiz burdaki mac bugun ki mac gibi kordovusu olur ancak karambolden gelirse gelir gol ya da yantoptan

Çevrimdışı Haldun

Bizim 2 macta da madara ettigimiz tothneam chelseya 5 salladi bugunku maca bakip da karalar baglamaya gerek yok onlar bizi evimizde yeniyorsa biz de onlari kendi sahalarinda yeneriz  :steamed:

Çevrimdışı aşığımsana

Konu dışı: Saatlerdir bize yapilan haksızlıkları düşünüyorum, kahroluyorum. Kendi gücümüzü gösteremediğimız, hep haksızlıklara uğradığımız, yenilince yine ağlıyorlar demelerinden bıktım. Allah var yukarda bunlar yanlarına kar kalmaz elbet ama şu dünyada adaleti görmek istiyorum. Adaleti biz getireceğiz ama... Her maç dolu tribünlere oynayarak takımın yönetiminin arkasında durarak arenayı inşa ettirip aydınlığa çıkacağız. Bugün ağzı kapanmayanların ağzına mühür vuracağız. Beşiktaşın ne olduğunu öğreteceğiz. Allah hepimize sabır versin. Hayırlı geceler.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Haldun

Bizim 2 macta da madara ettigimiz tothneam chelseya 5 salladi bugunku maca bakip da karalar baglamaya gerek yok onlar bizi evimizde yeniyorsa biz de onlari kendi sahalarinda yeneriz  :steamed:
tabi evimizse ev demeye bin sahit bizde deplasman takimiyiz burda  :halay:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Konu dışı: Saatlerdir bize yapilan haksızlıkları düşünüyorum, kahroluyorum. Kendi gücümüzü gösteremediğimız, hep haksızlıklara uğradığımız, yenilince yine ağlıyorlar demelerinden bıktım. Allah var yukarda bunlar yanlarına kar kalmaz elbet ama şu dünyada adaleti görmek istiyorum. Adaleti biz getireceğiz ama... Her maç dolu tribünlere oynayarak takımın yönetiminin arkasında durarak arenayı inşa ettirip aydınlığa çıkacağız. Bugün ağzı kapanmayanların ağzına mühür vuracağız. Beşiktaşın ne olduğunu öğreteceğiz. Allah hepimize sabır versin. Hayırlı geceler.
Kardeşim biz stadsız, göçebe, haksızlıklara rağmen şampiyonluk yarışının içindeyiz. neden karalar bağlayalım. ligin ilk haftasında liderliği geri alacağız inşallah. şampiyon olacağız, şampiyonlar liginde Vodafone arenada tarih yazacağız. güzel günler, güneşli günler çok yakın... :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı maestro333

1.Bölüm - 15 Ocak
2. ve 3.Bölüm 15 Şubat olarak tahmin ediyorum. :iscrewy:

Çevrimdışı Oktay

1.Bölüm - 15 Ocak
2. ve 3.Bölüm 15 Şubat olarak tahmin ediyorum. :iscrewy:
herkese günaydın
Dünkü maç benim olimpiyat Stadı'ndaki son derbi maçımdı bundan sonra derbileri yeni stat açılana kadar canlı seyretmicem :D :D :evillol:
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 09:03:46 Oktay ]

Çevrimdışı Melekcik

herkese günaydın
Dünkü maç benim olimpiyat Stadı'ndaki son derbi maçımdı bundan sonra derbileri yeni stat açılana kadar canlı seyretmicem :D :D :evillol:
Günaydin .zaten normalde son derbimiz bu sene içeride seneye star acilir. Yanlız Liverpool maçı için çimin bozuk olduğuna dair UEFA ya bildirimde bulunulursa veya başka nedenler stad değişimine izin veriliyormus her ne keadar olimpiyat ile vodafone arena ismi verilerde zaten UEFA da ister tüzel zemin güzel ambians da oynanmasini TFF değil
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dün eve döndüğümde ayaklarımı hissetmiyordum ve dize kadar her tarafım çamur içindeydi. Bize bu eziyeti reva gören herkesi (yönetim, federasyon v.b) allaha havale ediyorum. Ayrıca salak futbolculardan bıktım artık. Hırslı olmakla aptal olmak arasındaki farkı kavrayamayan adamlara milyon eurolar ödüyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türken

herkese günaydın
günaydın @Oktay mandıra filozofunda vardı bilmem izledinmi. Adam kızıyor basıyor kalayı. Bende bu stad için o adamla aynı düşüncelere sahibim 'olimpiyat stadınıda s...yim, o stadı oraya yapanıda s..yim, bizi orada oynatanlarıda s....yim , bizi misafir etmeyenleride s....yim, derbi oynadığımız bütün rakipleride s...yim

Çevrimdışı ahmet türken

bizden uzak olsunlar da nerede oynarsa oynasınlar ,bu stadın bir çimini bile vermeye değmez ,bizi bunları bile söyletecek hale getirdiler.
@ahmet türker abi tamamdır arkadaşlar :lol: en sonunda o bile çileden çıktı :lol:

Çevrimdışı Oktay

@ahmet türker abi tamamdır arkadaşlar :lol: en sonunda o bile çileden çıktı :lol:
arkadaşlar çok şükür  olipiyatda bir derbi çilesininde sonuna geldik yapım ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlara şahsım ve forumum adıma teşekkür etmiyorum ...birdahaki derbide vodafone arenada buluşmak üzere esenliklerle ve hoşcakalın kalın :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ilhan

Günaydin .zaten normalde son derbimiz bu sene içeride seneye star acilir. Yanlız Liverpool maçı için çimin bozuk olduğuna dair UEFA ya bildirimde bulunulursa veya başka nedenler stad değişimine izin veriliyormus her ne keadar olimpiyat ile vodafone arena ismi verilerde zaten UEFA da ister tüzel zemin güzel ambians da oynanmasini TFF değil
Evet aynı şeyi düşünmüşüz. Zeminin futbolcu sağlığı açısından uygun olmadığı UEFA yetkililerine  anlatılsa inanıyorum ki duyarsız kalmazlar.