Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395179 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Umut Güner: Türkiye'nin en modern stadı Vodafone Arena olacak http://m.fanatik.com.tr/2015/01/02/umut-guner-turkiyenin-en-modern-stadi-vodafone-arena-olacak-406677
bu haber bizim haber sitemizdede var burda neden fanatik gibi bir gazetenin linkini veriyorsun hitlerini yükseltiyorsun :alala: kaldıki haber resmi site haberi biz Beşiktaşlılar böyle şeylere dikkat etmeliyiz @Yusuf Tunaoğlu bize yönlendir hadi yapmıyorsun resmi siteye yönlendir :bandit: hiç olmazsa bize ait olan yerlerin hiti öncelikli olarak yükselsin ondan sonra her yerde neden geri kalıyoruz demeyelim biz kendimiz bile kendimize ait olan yerleri kullanmazsak kim kullanacak
http://haber.besiktasarena.com/umut-guner.html

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stada bi tuğla koyduk yerine stada 5 tane 28 lik demir bağladık yada 2.kat loca tablasının ilk kolonunun yarısını beni kombineyle betonladılar desek daha güzel olacak stadta tuğla yok denecek kadar az heryer demir ve beton :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

Yalnız stadta başkanımızdan sonra en büyük emeği umut güner beyefendi vermiştir helal olsun
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Necmi

stada bi tuğla koyduk yerine stada 5 tane 28 lik demir bağladık yada 2.kat loca tablasının ilk kolonunun yarısını beni kombineyle betonladılar desek daha güzel olacak stadta tuğla yok denecek kadar az heryer demir ve beton :lol:
hiç tuğla yok :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Yalnız stadta başkanımızdan sonra en büyük emeği umut güner beyefendi vermiştir helal olsun
aslında @Geovani en büyük emek onun :D Başkan bu konuda ikinci planda kalır. Bütün izinleri bildiğim kadarıyla o aldı o stadın gizli kahramanlarından Sayın Güler Sayın Çebi ve Başkan Fikret Orman a en büyük teşekkürler bu konuda ilk zamanlar transfer konusunda ve hala taraftar konusunda hatalar yapıyorlar bunun da üzerine parmak basalım artık taraftarla kucaklaşmaları gerekiyor bu şekilde taraftarı art niyetli kişilerin kucağına itiyorlar. Ne yapmış olursa olsun taraftar desteğini arkasına alamayan bir yönetim güçlü olamaz bunun farkına varsınlar artık yanlış yapıyorlar. Bu işi çözecek olan gene kendileri sadece stadın yapılma sürecinde bu tavır içindeler diye umuyorum stad açıldıktan sonra bir çok şey farklı olacaktır diye umuyorum.

Çevrimdışı Efe

yeni açık ve numaralıda beton sürüyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi zorlu bri süreçten geçiyoruz stadın bitimiyle beraber büyük bir kucaklaşma olacağını düşünüyorum...Seninde her zaman belirttiğin gibi kii bende seninle aynı fikirdeyim önümüzdeki 10 sene renklileri renkli rüyalarından uyandırıcaz,iki büyük yaratma peşinde olanlar tek büyük BEŞİKTAŞ ın zaferlerini yazmak yayınlamak zorunda kalacaklar..ateş edicez onlara   :steamed: :steamed: :steamed:  :evillol: :evillol:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi zorlu bri süreçten geçiyoruz stadın bitimiyle beraber büyük bir kucaklaşma olacağını düşünüyorum...Seninde her zaman belirttiğin gibi kii bende seninle aynı fikirdeyim önümüzdeki 10 sene renklileri renkli rüyalarından uyandırıcaz,iki büyük yaratma peşinde olanlar tek büyük BEŞİKTAŞ ın zaferlerini yazmak yayınlamak zorunda kalacaklar..ateş edicez onlara   :steamed: :steamed: :steamed:  :evillol: :evillol:
Evet ama her şey stadla olmuyor komple bir haraketlenme gerekiyor tüm camia her cephede savaşmalı biz renkliler gibi birilerinin şişirdiği balon değiliz camiamız çok güçlü yeterki bu güç ortak haraket edebilsin aslında anti Beşiktaş olaylarına en fazla biz izin veriyoruz sessizlik efendiliktir diyoruz ama efendi olmak için sessiz olmak zorunda değilsin gerektiğinde can yakmayıda bilmek gerekiyor bunu kaba güç anlamında söylemedim yanlış anlaşılma olmasın olaylara ortak tepki geliştirme açısından söyledim

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı TØLGA

bu çatı gerçekmi yaw  :bandit:

tabi sonrasında böyle bir durumda olmuş  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2015, 06:07:41 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Derbi  sabahından herkese günaydınlar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Rasim

Günaydın Camia aksam sarıkızla gerdeğe gircez :steamed: :steamed: :steamed:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Anıl

Cevap için çok teşekkürler @bjk_mabet abi :) Bu demek oluyor ki Ağustosa yetişebiliriz. Artık merakla çatının halat gergisinin biteceği zamanı beklicez  :halay:

Çevrimdışı Anıl

@anilt yarın gelecekmisin
Malesef @Necmi abi :by2: Mersin maçıyla beraber tribünlere döneceğim inşallah :)

Çevrimdışı adnan

Arkadaslar konu dışı acil bisey sorcam passoya bilet yuklemem icin once ptt bankemetikten hesaba para atip sonra passo com dan girip mi bilet almam gerekli
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Arkadaslar konu dışı acil bisey sorcam passoya bilet yuklemem icin once ptt bankemetikten hesaba para atip sonra passo com dan girip mi bilet almam gerekli

Evet ptt matıkten tc ile para yatır.. Passo.com.tr üzerinden hemen biletini al..

Çevrimdışı Efe

Suan eski acik 1.loca tablada demirleme 2.loca katindaki tablada kaliplama suruyor numarali sutin isleri yine suruyor yeni aciktada calismalar suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

Herkese günaydın, olimpiyattayım hava çok soğuk ve rüzgarlı hazırlıklı gelin :)

Çevrimdışı Efe

maça gideceklere Allah kolaylik versin cok soguk ve yagisli bi havada oynanacak mac bu soguk havada iyi bi galibiyet olur insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alperen1903

Günaydın kardeş, biraz erken gitmişsin sanki  :evillol:
Dikkat et kendine, çok soğuk yeme...

Çevrimdışı Alperen1903

Bu ayki Beşiktaş dergisi tam hatıralık. İçinde saklamaya değer çok şey var.
Hala almayanlar varsa şiddetle tavsiye edilir.  :ok:

Çevrimdışı Burak

Günaydın kardeş, biraz erken gitmişsin sanki  :evillol:
Dikkat et kendine, çok soğuk yeme...

Günaydın abi, cuma akşamından beri buradayım ben :)

Çevrimdışı Efe

Günaydın abi, cuma akşamından beri buradayım ben :)
napiyon orda kurt ayi kovalar bak  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Oktay bir ses ver yarın ne yapıyorsun :D
@Necmi abi semtten gidicekler var onlarıda alıp gelicem statdda görüşürüz :ok: :ok: