Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395759 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

en başta soracaktım aklım yeni açığa gitti onu sordum, şimdi de mabet abi çıktı herhalde, bu sorunun cevabını öğrenmeliyiz napıp edip :)
çıkmadım buralardayım yemek yapıyordum acıktım:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Caner

çatının gerilmesi biter bitmez kaplamalar beklenmeden çimlere başlanacak...

Tamam ağustos'a yetişiyoruz galiba.  :D Sağol abi cevap için.

Çevrimdışı bjk_mabet

prekast vincinden büyük vinçler kapıdan sığar inş  :halay:
demonte halinde yine tırların üzerinde gelicek o vinçlerde...

Çevrimdışı Efe

çatı kaplaması dışarıdan vinçlerlede üste çıkarılabilir ille içeriden çıkarılmalarına gerek yok vinçler mayısta çıkar o zaman sahanın içinden :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alperen1903

Merhaba arkadaşlar.
Passolig ile ilgili 10 puanlık bir uzman sorum var. Konuya hakim arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Yarınki maça Galatasaraylı nişanlımla gitmek istiyorum.
Benim Passoligim var, onun henüz yok. Galatasaray passolig'i alırsa yarınki maça girebilir mi?
Soru budur. Yeri burası değil ama acil cevaba ihtiyacım olduğu için buraya yazdım.

Çevrimdışı Efe

yetiştik yetiştik 30 ağustos zafer bayramında kutlayacağız :D
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2015, 00:02:31 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

seneye ilk maç deplasman olmaz ise oynıyacaz deplasman olur ise 2. maca statdayız...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Merhaba arkadaşlar.
Passolig ile ilgili 10 puanlık bir uzman sorum var. Konuya hakim arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Benim Passoligim var, onun henüz yok. Galatasaray passolig'i alırsa yarınki maça girebilir mi?
Soru budur. Yeri burası değil ama acil cevaba ihtiyacım olduğu için buraya yazdım.
sistem gs passo lara bilet satışı yapmayacak...almaya çalışsanızda bilet hata alırsınız...ama şu olabilir siz iki bilet alırsınız birini gs passo karta aktarırsınız bunu kabul eder diye düşünüyorum:)sistemin mutlaka bir acığı vardır yani:)

Çevrimdışı Caner

Tamam ya, şubatın başı gibi de yeni açık tribün bitse yeterli herhalde. Saha da başlayabiliyomuş çatı kaplamalarından önce, tek sorun prekast kalıyor. Onlar da hızlansa artık oldu bu iş.

Çevrimdışı Efe

seneye ilk maç deplasman olmaz ise oynıyacaz deplasman olur ise 2. maca statdayız...
:guitar: :guitar: :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon: :mj: bundan daha açık bi mesaj olamaz yetişmez diyenlere gelsin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

abi çatı kolonları beyaza boyanacak mı ?@bjk_mabet
hayır ...paslanmaz manyetik boya var üzerinde şu an o direklerin...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:sevinc :sevinc İşte bu yaa :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Merhaba arkadaşlar.

TFF passo alsın her maça girebilir net çözüm :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Merhaba arkadaşlar.

Deplasmn yasağı nedeni ile Gs Passoligi ile stada giriş yapamaz

Çevrimdışı Efe

boya olamayabilir kaplama olamaz mı mabet ?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

ama projede beyaz bütünlüğü bozmasın :iblush:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

seneye maç oyniyacak duruma gelir ama stat %100 biter mi ?bitmeye bilir ufak tefek ama zaman alan bazı işler olur tabiki bi stadın tam bitmiş sisteminin oturmuş olması 36 ay alıyor biz daha yeni 12 ayı devirdik diyelim...

sistem gs passo lara bilet satışı yapmayacak...almaya çalışsanızda bilet hata alırsınız...ama şu olabilir siz iki bilet alırsınız birini gs passo karta aktarırsınız bunu kabul eder diye düşünüyorum:)sistemin mutlaka bir acığı vardır yani:)
Sistem açık verse bile Güvenlik ve Polis Açık vermez Mabet abi :iscrewy: Deplasman yasağı nedeniyle Gs passolig sahibi birisi Gs Passolihine bilet yükleyemez Gs Passoligi ile stada giriş yapamaz....

Çevrimdışı alperseyhanli

çıkmadım buralardayım yemek yapıyordum acıktım:)
Afiyet olsun sayın mühendisim:))
--

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çatı örtüsü şimdi tam kapalıımı olacak hiç Şeffaflık olmayacakmış?

Çevrimdışı Alperen1903

Teşekkürler arkadaşlar hızlı cevaplar için.
TFF Paso daha garanti göründü gözüme. TFF Paso alabilmek için tuttuğu takım kısmında "takım tutmuyorum/diğer" seçeneğini işaretlemek gerekiyor sanırım. Pekiyi bu kartı alan kişi her maça sorunsuz girebilir mi, bu konuda emin olabilir miyiz?

Bu Durumda Tff Passosu alan Gs liler maça girebilir Ozaman @Efe abi :akuma: :akuma: Girerler ve Açık verirlerse Sonu Felaket olur zaten adamları Bi Kaşık suda bogacaz Okadar bilenmişiz , büyük sıkıntı ozaman !! Hani Passoligle güvenli maç izlenecekti :alala: :alala: Bu Şekilde Tff Passosu sahibi Rakip takım taraftarları Birbirlerine Truva yapabilir

Çevrimdışı Efe

Teşekkürler arkadaşlar hızlı cevaplar için.
TFF Paso daha garanti göründü gözüme. TFF Paso alabilmek için tuttuğu takım kısmında "takım tutmuyorum/diğer" seçeneğini işaretlemek gerekiyor sanırım. Pekiyi bu kartı alan kişi her maça sorunsuz girebilir mi, bu konuda emin olabilir miyiz?

deplasman yasağı tff kartta olamaz takım tutmuyorsun çünkü nasıl yasak koyacak  :lol: :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu Durumda Tff Passosu alan Gs liler maça girebilir Ozaman @Efe abi :akuma: :akuma: Girerler ve Açık verirlerse Sonu Felaket olur zaten adamları Bi Kaşık suda bogacaz Okadar bilenmişiz , büyük sıkıntı ozaman .. Hani Passoligle güvenli maç izlenecekti :alala: :alala: Bu Şekilde Tff Passosu sahibi Rakip takım taraftarları Birbirlerine Truva yapabilir

yapsınlar :D hemen kartları iptal oluyor ve maçlara o tc kimlik noları kapatılıyor ömür boyu maça giremezler varsa göze alacak olan bjk passosuylada girer ve taşkınlık yapar bunu yapanlar bi daha maç izlememeyi göze alması lazım bence çok caydırıcı bi ceza o yüzden kimse bunu göze alamaz alırlarsada kendileri bilir  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK