Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396046 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

fotoğraf çeken arkadaşlara çok teşekkürler tarihi günlere geldik, bundan sonrası bitmesini beklemek açısından çok daha zor ve sabırsızlıkla geçecek herkese sabırlar diliyorum . her gün heyecanım daha da artıyor , stadın açılmasına bir gün kaldığını ve o zamanki kendi halimi hayal bile edemiyorum ,herhalde sakinleştirici filan almam gerekecek .

Çevrimdışı attila_metu

kufekı calısması da hıc haraket yokmu resım ceken arkadaslar nedıor bu konuda resmlerde hareket yokta
eski açıkta iskeleler coktu ama kufekiye baslanmamisti henüz.

Çevrimdışı Balasagun

o çakıllar paletli için getirildi onun dolaştığı yerlere seriliyor batmasın diye 8 tonluk prekastı kaldırırken batarsa ciddi tehlike yaratır @Balasagun bir aydır ne gibi sıkıntı var çok belli olan :D aralık gayet verimli bir çalışma oldu sadece son dönem yağmur soğuk olumsuz etkilemiş olabilir ama pekte sıkıntı görmedim ben

Ekteki fotoğrafta görünüyor @Necmi ağabey yığdıkları gibi duruyor eski açığın ordakiler öylece :) Bence diğer tüm araçlar için de sıkıntı bu çamur vıcık vıcık görünüyor. Beton mikserleri iyi saplanıp kalmıyor oralarda. Kapalının önünde yığılı duran taşları serseler keşke yollara.

Çevrimdışı Anıl

o çakıllar paletli için getirildi onun dolaştığı yerlere seriliyor batmasın diye 8 tonluk prekastı kaldırırken batarsa ciddi tehlike yaratır @Balasagun bir aydır ne gibi sıkıntı var çok belli olan :D aralık gayet verimli bir çalışma oldu sadece son dönem yağmur soğuk olumsuz etkilemiş olabilir ama pekte sıkıntı görmedim ben
8 ton mu  :o_o: :o_o:

Çevrimdışı sedat krty

sıkıntı ciçeklerde seyiyci kapılarda hala yanlış yapıyor  ölcülerde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Haydaaaaaa :D Daha Yeni mi Öğreniyorsun 1 Prekastın 8 Ton olduğunu :alala: @anilt  , Ben 3-4 Sefer yazmıştım 8 Ton olduğunu Hani Sen okuyordun Yazılanları :evillol: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bugün İşlerin Yoğunluğundan Dolayı Yazamadım ama Hepsini okudum :D Foto Çeken @Mehmet , @Altuğ , @Attila metu ve Yasaklı Link[/member] hepinizin ellerine saglık :claps: :claps:

Çevrimdışı Anıl

Haydaaaaaa :D Daha Yeni mi Öğreniyorsun 1 Prekastın 8 Ton olduğunu :alala: @anilt  , Ben 3-4 Sefer yazmıştım 8 Ton olduğunu Hani Sen okuyordun Yazılanları :evillol: :alala:
Hızlı hızlı okuduklarıma denk gelmiştir :D 8 ton iyiymiş :lol:

Çevrimdışı altan0348

bence kaba inşaatın bu kadar çok yavaşlamasının sebebi çatıyı imal edenlerin yavaşlığı. baktılar ki kaba inşaat yavaş ilerliyor daha zamanımız var diye çatıyı imal etmeye başlamadılar bile. ya da şöyle de diyebiliriz. çiçekler ve obitaş baktı ki çatıyı imal edenler yavaş davranıyor biz de yavaşlayalım dediler. ağustosa yetişsin de gerisi mühim değil. @bjk_mabet son zamanlarda hiç bilgi aktarmıyor :( :(

Çevrimdışı Anıl

bence kaba inşaatın bu kadar çok yavaşlamasının sebebi çatıyı imal edenlerin yavaşlığı. baktılar ki kaba inşaat yavaş ilerliyor daha zamanımız var diye çatıyı imal etmeye başlamadılar bile. ya da şöyle de diyebiliriz. çiçekler ve obitaş baktı ki çatıyı imal edenler yavaş davranıyor biz de yavaşlayalım dediler. ağustosa yetişsin de gerisi mühim değil. @bjk_mabet son zamanlarda hiç bilgi aktarmıyor :( :(
Çatıyla ne alakası olabilir ki ? Çatının imali ya tamamlanmıştır ya da tamamlanmak üzeredir. Ayrıca kaba inşaat firmalarına neden çatıyla ilgili bilgi verilsin ki ? Onların işi kabayı yapmak. Prekast yavaş gidiyor veya çatı gecikecek diye kabayı geç bitirmek onların karar verebileceği birşey değil. Ki firmalar için de kaba ne kadar çabuk biterse o kadar az zarara uğrarlar :)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Akyazı da c90 görüş açısı mı var?  :alala:

Çevrimdışı ozan062

@Necmi  abi ben unuttum  simdi bu kufekiyi yapacak ustalar farklı yani ne ciceklere baglı ne obitasa  dimi?? aynı o 15 kisilik ekip gibi bununda eğitimli ve farklı bir ekibi??  ve bunun sayısı suanki kurulan iskelelere gore kaç olmalı tahmini ve aynı sekilde  hava sartları nasıl zorlar bunun imalatını?? en can alıcı nokta bu kufekimizin ihale sonucunda kac paraya mal oldugunu unuttum aklımda 10milyon tl kalmıs ama sanki daha fazlaydı yada biz burda konusurken daha fazlasına mal olabilir diyorduk

sorular  :steamed: :steamed: nitelikli idare ediverin:d
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Akyazı da c90 görüş açısı mı var?  :alala:
Hayır @Türkay Akyazıda C90 görüş açısı yok :ok:
Vodafone Arena
Toki Arena
Timsah Arena
Türkiye'de Sadece Bu 3 Stadda C90 Görüş açısı var :bandit: :bandit:

Hızlı hızlı okuduklarıma denk gelmiştir :D 8 ton iyiymiş :lol:
Normal Üzerinde Binlerce Kişi Zıplayacak , 250 Kilo olacak hali yok :evillol: :evillol:
Bende İlk Duyduğumda Şok olmuştum ama duşununce Mantıklı Olduğunu anlıyorsun , Eğer 1 Ton olsa Mesela 1 Yıl sonra Çökerdi Binlerce insanın Ağırlığını nasıl kaldıracaktı başka türlü :iscrewy:

Çevrimdışı Türkay

Hayır @Türkay Akyazıda C90 görüş açısı yok :ok:
Vodafone Arena
Toki Arena
Timsah Arena
Türkiye'de Sadece Bu 3 Stadda C90 Görüş açısı var :bandit: :bandit:

O zaman bordomavinin bundan haberi yok c90 var diyo adamlar :kop:

Çevrimdışı Efe

Buralar da baya sessiz ya hu  :uyucam:

onlarca foto geldi herşey net olarak görülüyor ben yinede yazayım eski açık tabla 2 gün içinde betonlanacaktır gelecek hafta sonuna kadar eski açıkta 2.kat loca tablasıda bitecek hava izin verirse 3.kat loca tablasıda 1 hafta içinde bitecektir kolonları sütunları betonlandı soru işareti yeni açık neler olacak ay sonuna kadar bekleyip göreceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet 1. Ağızdan su is Programını citlatsan? Çiçekler ve obitas tribün kabasını ne zaman bitirmeyi hedefliyor? Öngörün nedir? @bjk_mabet
ocak ayı içersinde numaralı eski acık testere dahil biter şubat 15 gibi çiçekler gitmeye başlar obitaş da şubat sonu gider gibi şu an...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

O zaman bordomavinin bundan haberi yok c90 var diyo adamlar :kop:
:kop: :kop: Adamlar Okadar Bi haberler yani kendi stadlarından , Eeee Devlet dayadı proje bu , bu yapılacak dedi , itiraz etme şansın varmı ?? Yok . Onlar isterler miydi böyle saçma sapan bir Stad Ama Eldwki malzeme bu yapacak Birşeyleri yok En azından Avni Aker'den İyidir :iscrewy: @Necmi Abinin Dediği gibi bizim en büyük Avantajımız Stadımızı kendimiz yapıyor oluşumuz :ok: Heryerde istediğimiz Değişiklik leri yapabiliyoruz oynama yapabiliyoruz , Bunu begenmedik Deyip başka firmaya Tekrardan örnek iş yaptırabiliyoruz , Onların böyle bir şansı yok , o Proje dayatıldı mecburen kabul ettiler :ok: Biz Projemizi kendimiz Çizdik , malzemeleri , firmaları kısaca her şeyi kendimiz belirledik daha ne olsun :bandit: :bandit: @Türkay

Çevrimdışı bjk_mabet

çatıyla çok bir alakası yok bu işin aslında kaba inşaat biraz maddiyat birazdan konumdan istenilen tarihlerden sapma oldu diyelim...ama şu da bir gercek 12 ay gibi bir sürede kaba inşatı bu seviyeye istanbulun böyle merkezi biyerinde maddi ve manevi olumsuzluklara rağmen çok büyük başarıdır...çatı kaba inşaatı engellemiyor ama kaba inşaat çatıyı engelliyor çatı imalatı başlayalı çok oldu parçalarıda yolda yavaş yavaş geliyor...mart sonu gibi germe çalışmaları başlayabilir...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

çatıyla çok bir alakası yok bu işin aslında kaba inşaat biraz maddiyat birazdan konumdan istenilen tarihlerden sapma oldu diyelim...ama şu da bir gercek 12 ay gibi bir sürede kaba inşatı bu seviyeye istanbulun böyle merkezi biyerinde maddi ve manevi olumsuzluklara rağmen çok büyük başarıdır...çatı kaba inşaatı engellemiyor ama kaba inşaat çatıyı engelliyor çatı imalatı başlayalı çok oldu parçalarıda yolda yavaş yavaş geliyor...mart sonu gibi germe çalışmaları başlayabilir...
Mart Sonu Germe başlarsa Stad Ağustosa yetişmez :bawling: :bawling: @bjk_mabet abi
Eylül sonu Ekim Ortasını bulur açılış :s20: :s20:

Çevrimdışı Caner

Abi peki yeni açığın tribün kısmı ne zaman biter, yani şu son kalan üst kirişler? Bu ay içerisinde bitmesi mümkün mü?

Çevrimdışı Efe

Mart Sonu Germe başlarsa Stad Ağustosa yetişmez :bawling: :bawling: @bjk_mabet abi
Eylül sonu Ekim Ortasını bulur açılış :s20: :s20:

çatı mayıs ortasına kadar havaya kalkarsa sıkıntı yok 3 ay içinde sahada yapılır koltukta döşenir yeterki mayıs içinde çelik halatları gerdirsinler diğer işler vinç içerde olmadanda yapılabilir onun planlamasını yapacaklardır belkide yapmışlardır  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

En geç Nisan sonu çatı kaplamasına geçilir diyebilir miyiz @bjk_mabet abi :) Eğer en geç nisan sonu kaplamaya geçersek Haziran sonuna da kaplama biter. Eylül sonu Ekim başı ilk 3'lüyü çekeriz :ishock:

Çevrimdışı Sedat_BJK

@bjk_mabet catiyi gerecek liftlerde bir yandan kurulmaya baslanacakmi? O da cok ince ayar bi is gibi duruyor.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!