Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396492 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

böyle düz biyere başlasalardı iki şirket6-7 ayda inşaat kabasını  bitirirdi :ok:
çimi bile sererdik bir taraftan stadı yapar diğer taraftan maçımızı oynardık :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

2013 haziran - 2015 ocak. geçen süre 1,5 yıl. 1,5 yılda kaba bile bitmedi. benim hedefim 2015 şubat ayıydı. çok yavaş ilerliyorlar. korkarım ki gelecek sezonun ilk yarsına da yetişmeyecek. hedef reviyzonu 2016 ocak.
harfiyat işi baya 6 ay aldı ondan sonrası 1 yıl... temel 2014 atıldı 1 yıldır diyelim daha iyi olur

Çevrimiçi Necmi

işin obitaş-çicekleri biyanada bu iki firma deseler; kardeşim prekastcılar eli cebinde günde 4-5 tane prekastı zor takıyo herhalde bitmez deseler ,haklılar ağa :steamed: :steamed:
ha gayret orta yolda buluşacağız @Oktay

Çevrimdışı Efe

Yikim + hafriyat + kaba insaatin 1.5 sene de bitmesi zaten mucize (burada okuduklarima gore).. suan mucizeyi izliyorsun farkinda degilsin hocam...

500 milyon borçla stadı 1.5 senede bu hale getirmek başkanın ve yönetimin başarısı şirketlerde gayet özverili  çalıştılar hepsini tebrik etmek gerek şu 1 ayıda kazasız belasız geçirelim şubat başında prekast ve çatı işleriyle ilgilenmeye başlayacağız mabet projeyi paylaştımı parçaların adlarını öğrenmeye başlarız ben biliyorum bi çoğunu ama farkılı parçalarda olabilir öğreniriz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

ha gayret orta yolda buluşacağız @Oktay
@Necmi abi bazen trafik sıkışınca yan yoldan gidecen :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

500 milyon borçla stadı 1.5 senede bu hale getirmek başkanın ve yönetimin başarısı şirketlerde gayet özverili  çalıştılar hepsini tebrik etmek gerek şu 1 ayıda kazasız belasız geçirelim şubat başında prekast ve çatı işleriyle ilgilenmeye başlayacağız mabet projeyi paylaştımı parçaların adlarını öğrenmeye başlarız ben biliyorum bi çoğunu ama farkılı parçalarda olabilir öğreniriz :icool:
paranın en az 20 milyon tl sini harfiyat ve fore kazık yedi ..zemin sağlam ve düz olsaydı bu para harcanırmıydı :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Efe

paranın en az 20 milyon tl sini harfiyat ve fore kazık yedi ..zemin sağlam ve düz olsaydı bu para harcanırmıydı :akuma: :akuma:

zaten 6 ayını o yüzden kaybettik tabi parayıda olsun en zor bölümler bitti artık sırada çatı var  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yok birde düz araziye hertarafı boş bütün gün çalışma imkanı olan satadlarla mukayese ediliyor  ya onu anlamıyorum bırak onu bunu birbuçuk yıldır vampir gibi geceleri çalışıyoruz gündüz beton dökeme hafriyat kaldırama malzeme getireme sonra kalk dağ başındaki stadla mukayese edil :bandit:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Hafriyatıydı, çevre şartlarıydı, bürokratik engellerdi, ekonomiydi, tatillerdi hepsini bir kenara bırakırsak bizim stadın donatı işi bile diğer statlara göre daha fazla zaman aldı. 1 günde donatıyı hazırlayıp kalıplayıp akşam betona almak var bir de iki gün sonra betona almak var. Taktir taraftarımızın.
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 22:55:18 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Oktay

Hafriyatıydı, çevre şartlarıydı, bürokratik engellerdi, ekonomiydi hepsini bir kenara bırakırsak bizim stadın donatı işi bile diğer statlara göre daha fazla zaman aldı. 1 günde donatıyı hazırlayıp kalıplayıp akşam betona almak var bir de iki gün sonra betona almak var. Taktir taraftarımızın.
taktir yüce türk milletinindir desek daha iyi :icool:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

taktir yüce türk milletinindir desek daha iyi :icool:

Farketmez öyle de diyebiliriz. :)

Çevrimdışı Oktay

Farketmez öyle de diyebiliriz. :)
sonuçta stad üst kullanımı bizim olduğu kadar gerçek  sahibi türk milleti :)

Çevrimdışı dropoon

çimi bile sererdik bir taraftan stadı yapar diğer taraftan maçımızı oynardık :bandit:

hafriyat vs. ile bukadar zaman kaybedileceğini bilseydi yönetim bence yeni açık tam hazır olmadan çatısız açma planı ile eski açık-numaralı-kapalıya yüklenirdi. sezon sonundada çatı ve sonrasında hibrit çime geçilirdi. birde düşünmeden edemiyor insan ya hafriyatı karşıdan gemiye falan yükleyebilseydik kamyonlarla götürmek yerine??

Çevrimdışı FARUK

Vodafonearena da gece...

Görüş ve önerileriniz için 3D modelleme konumuza bu linkten ulaşabilirsiniz -----> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

hafriyat vs. ile bukadar zaman kaybedileceğini bilseydi yönetim bence yeni açık tam hazır olmadan çatısız açma planı ile eski açık-numaralı-kapalıya yüklenirdi. sezon sonundada çatı ve sonrasında hibrit çime geçilirdi. birde düşünmeden edemiyor insan ya hafriyatı karşıdan gemiye falan yükleyebilseydik kamyonlarla götürmek yerine??
bizim şansımız yenikapı miting alanı doldurulurken biz sonlara doğru hafriyata başladık şayet eş zamanlı yenikapı ile başlasaydık en az 3 ay erken biterdi... evin penceresinden yenikapı dolgu çalışması
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 23:14:34 Oktay ]

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Vodafonearena da gece...

Görüş ve önerileriniz için 3D modelleme konumuza bu linkten ulaşabilirsiniz -----> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Güzel olmuş eline yüreğine sağlık. Çatının iç yuvarlağına led ekran yerleştirme çalışması da yapabilir misin bir de o şekilde görelim stadı. :ok:

Çevrimdışı idil

şuan bir mucizenin gerçekliştiğini hepimiz biliyoruz... ama cidden kimin sarsılması gerekiyorsa sarsılmalı hem de hemen :( fikret orman ın işi ne kadar ciddiye aldıgını ve taraftarlar gibi heyecanla bekledigini biliyoruz.. umarım bu yavaşlamanın sebebi sadece hava koşullarıdır...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Sedat_BJK

İnşaattan anlamam ki tabla kiriş sayayım., İstanbulda değilim ki fotoğraf çekeyim, bilgisayardan anlamam ki 3d modelleme yapayım, param yok ki para vereyim.. ürün alırım destek veririm denk gelirse bir iki maça giderim. geri kalan zamanda otutur 2 yılda katettiğimiz mesafenin keyfini sürerim. tüpcüden, borç bataklarından, kayyumlardan kurtulduğuma yatar kalkar dua ederim.  anıtlar kurulu, bürokrasi gibi engellerden atlamışım, gecelerce kamyonlarla hafriyat taşımışım. şimdi geleceğe umutla bakıyorum. Vodafone Arena benim gibi bir çok Beşiktaşlının hayallerini tekrar yeşertti.  iyiki Beşiktaşlıyım diyorum. iyiki 5 yaşındaki oğlum Beşiktaşlı diyorum. iyiki doğacak oğlum inşallah Beşiktaşlı olacak diyorum.
Lütfen kimse gelip yok o yavaş bu yavaş, yok bu sezon yetişmez 2016 olur 2017 olur yazıpta emek veren, gecelerini gündüzlerini burada harcayan, bu soğukta inşaatımızda çalışan insanların moralini bozmasın... Lütfen.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 23:22:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Vodafonearena da gece...

@FARUK STadın tüm çatısı böyle mi olur sence? Yoksa dış kısımları böyle ama  3 te 1 lik iç kısım tam saydama yakın mı olur?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

şuan bir mucizenin gerçekliştiğini hepimiz biliyoruz... ama cidden kimin sarsılması gerekiyorsa sarsılmalı hem de hemen :( fikret orman ın işi ne kadar ciddiye aldıgını ve taraftarlar gibi heyecanla bekledigini biliyoruz.. umarım bu yavaşlamanın sebebi sadece hava koşullarıdır...

gelecek pazara kadar izleyeceğim bakalım neler olacak şu 9-10 günde neler yapacaklar ona göre belli olacak ne zaman biteceği  :money:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@FARUK STadın tüm çatısı böyle mi olur sence? Yoksa dış kısımları böyle ama  3 te 1 lik iç kısım tam saydama yakın mı olur?

elimizde tam olarak bilgi yok ama
M.Saatchi görselleri bu şekildeydi
Bir de mabetin paylaştığı kesit projesi var renkli olan
onda da buna yakın görünüyor
bu görsellere göre 3 te 1 çok fazla 12-15m arası yapar

Çevrimdışı Efe

1 şubatı da dahil edersem bu pazardan sonra tam 4 pazar var yani 4x7 gün 28 gün yapıyor 2 şirket her hafta 2 testere kiriş yapsa 2x4 8 eder iki şirket 8x2 16 eder 23 testere var 16 sı bitmiş oluyor çok  yavaş davransalar bile normal bi tempoda testerelerin bitmesi lazım ay sonuna ama çalışacaklar mı o var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

1 şubatı da dahil edersem bu pazardan sonra tam 4 pazar var yani 4x7 gün 28 gün yapıyor 2 şirket her hafta 2 testere kiriş yapsa 2x4 8 eder iki şirket 8x2 16 eder 23 testere var 16 sı bitmiş oluyor çok  yavaş davransalar bile normal bi tempoda testerelerin bitmesi lazım ay sonuna ama çalışacaklar mı o var :)
Kabanın bitişinin Şubat 20'yi bulacağını uzun zamandır düşünüyordum ve maalesef böyle olacak gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay