Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397482 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu hibrit çimi hangi firma yapıyorsa yahut firmalar varsa ihale usulü, anlaşır TFF, Ligdeki 18 kulubun de 1.kalite hibrit yada yakın kalite herhangi bir sistem ile çimi değişir.. Hatta ptt 1.ligde de en iyi firma ile anlaşırlar, ve yaparlar. Federasyonun bütçesi dehşet. Biraz da Devlet katkısı alırlarsa, 2 sezon da tüm stadlar 1.kalite çime kavuşur. Buda Futbolun gelişimi için iyidir.

Çok absürd birşey değil bu, iyi futbol için güzel stad yapmakla olmuyor, patates tarlasında oynayınca anlamı kalmıyor. Bakın mersine, bizim maçtan sonra yeni stadlarına ayak basamadı adamlar.
Türkiyede futbol gelişimi istemezler rant kapısı kapanır...! 1 sınıf çim yaparsan iyi oyuncular çıkar ve bu pazarı kullananlar saf dışı kalır cepleri boşa düzer...! yoksa 1 yaz dönemimde yapılır bu işler ekibi oluştur 36 takımı bir kerede çimlerini düzeltirsin yeterki istenilsin...!

Çevrimdışı Necmi

Bu hibrit çimi hangi firma yapıyorsa yahut firmalar varsa ihale usulü, anlaşır TFF, Ligdeki 18 kulubun de 1.kalite hibrit yada yakın kalite herhangi bir sistem ile çimi değişir.. Hatta ptt 1.ligde de en iyi firma ile anlaşırlar, ve yaparlar. Federasyonun bütçesi dehşet. Biraz da Devlet katkısı alırlarsa, 2 sezon da tüm stadlar 1.kalite çime kavuşur. Buda Futbolun gelişimi için iyidir.

Çok absürd birşey değil bu, iyi futbol için güzel stad yapmakla olmuyor, patates tarlasında oynayınca anlamı kalmıyor. Bakın mersine, bizim maçtan sonra yeni stadlarına ayak basamadı adamlar.
onuda devletmi yapsın bizim ne günahımız varda her şeyi cebimizden ödüyoruz diğer takımlar devlet desteği alıyor. hepsi kendi gelirleri olan kuruluşlar oturup yapsınlar federasyon şart koşar nasıl passoya şart koştu bunuda pek ala mecbur bırakabilir. süperligde oynamanın koşulu olarak koyar mesela saha kötülüğünden bir maçın tatil edilmesi hükmen malubiyet dersin kimse sahasını kötü tutarmı o zaman ama hibrit zorunluluğu getiremezsin tekelci zihniyet olur yapan tek firma var bütün takımları kucağa oturtursun.

Çevrimdışı Hamza

Çevrimdışı TØLGA

Fifada yapilmis mabedimiz  :) :icool:
2.fotoda eski açığın tam ortasına koymuşlar deplasman tribünü galba adamlar bile yeni açıkta istemiyorlar  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hamza

2.fotoda eski açığın tam ortasına koymuşlar deplasman tribünü galba adamlar bile yeni açıkta istemiyorlar  :steamed:

adamlar zaten mabedemizi gs taraftariyla doldurmus ev sahibi gsyi yapmis. Nasil kiskandiysalar artik  :D :evillol: :ebebe:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Abdullah

bunu yapan gsli zaten  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

boş mezar bulsalar girecekler :D
çatı arasını 7 metre yapmışlar girişleri büyük yapmışlar yeni açık balkonuda kenarlara çok taşırmışlar bizim stadın havasını vermiyor :D hele içine o tuhaf renkler hiç yakışmıyor ne o palyaçolar doldurmuş gibi duruyor :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

adamlar zaten mabedemizi gs taraftariyla doldurmus ev sahibi gsyi yapmis. Nasil kiskandiysalar artik  :D :evillol: :ebebe:
baya oluyor yapılalı zaten  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

L'pool maci 45-50.000 en fazla... 50.001 olursa bikini giyicem... ahmet cakar styla... :lol: :lol:
kartal yuvasında bikini satılıyormu acaba bir takım alıp geleyim @Fatih

Çevrimdışı Abdullah

çatı arasını 7 metre yapmışlar girişleri büyük yapmışlar yeni açık balkonuda kenarlara çok taşırmışlar bizim stadın havasını vermiyor :D hele içine o tuhaf renkler hiç yakışmıyor ne o palyaçolar doldurmuş gibi duruyor :evillol:
abi fifanin yaptığı bir şey degil zaten
ama 2016 için yaparlar mi bir şeyler acaba :alala:

Çevrimdışı Abdullah

baya oluyor yapılalı zaten  :iblush:
donanimda tartışma çıkmıştı bunun yüzünden :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

kartal yuvasında bikini satılıyormu acaba bir takım alıp geleyim @Fatih
:kop: :kop: abi ben çalışmalara başladım yanımda kimleri getirebilirim diye o maça
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

:kop: :kop: abi ben çalışmalara başladım yanımda kimleri getirebilirim diye o maça
sen 50000e tamamla 50001 ben olacam  :evillol:

Çevrimdışı F1RAt

Eğer açılış maçı özel bir durum diyip kombine alanlar da açılış için bilet alacak derlerse bir daha da taraftarın vefasızlığından, ilgisizliğinden yakınamazlar @Necmi abi. Stad yapıyoruz taraftar destek olsun, forma alsın, atkı alsın, tişört alsın, daha hafriyat bitmeden kombine alsın. Birde üstüne açılış maçı için bilet alsın derlerse yüzsüzlük olur artık bu.
Sen bunlari stad icin mi yapiyorsun? Taraftarsan zaten su soylediklerinin hepsini yapmak zorundasin. Kimseye kiyak olsun diye yapmiyoruz bunlari. Resmi mac degilse kombine gecerli olmaz ve bu da cok dogal. 1 senelik kombine parasina 2 senelik kombine verdiler.

Çevrimdışı yavvuzz

Liverpool Maçı 50000+ olsun bir sonra ki iç saha maçına benden bilet isteyene :D Günaydınlar...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Liverpool Maçı 50000+ olsun bir sonra ki iç saha maçına benden bilet isteyene :D Günaydınlar...
Feyenoord maçında 53.000 , Arsenal Maçında +60.000 oldugumuzu hatırlatırım @yavvuzz abi :iscrewy: He Diyeceksinki O zamanlar Hava güzeldi , Bende Diyorumki Rakip Liverpool diyorum İntikam diyorum :money: :steamed: :steamed: En Az 65.000-70.000 Garanti diyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yavvuzz

Feyenoord maçında 53.000 , Arsenal Maçında +60.000 oldugumuzu hatırlatırım @yavvuzz abi :iscrewy: He Diyeceksinki O zamanlar Hava güzeldi , Bende Diyorumki Rakip Liverpool diyorum İntikam diyorum :money: :steamed: :steamed: En Az 65.000-70.000 Garanti diyorum :bandit:
Ben her 10 bine artı bir bilet daha  diyorum , problem yok yeter ki o ambiansı rövanş maçında takımımıza yaşatalım . @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Efe

2 ocak itibariyle eski acikta tabla calismalari numarali tablada sutun dikim islemi numrali testere kiriste orme islemi var yeni acikta yine testere kirislerin ust tarafinda calisma suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İrfan

We are Electric..!

Çevrimdışı Türkay

Bugün tatil değil miydi?  :alala: Çalışma var  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Melekcik

Günaydın arena kartalları. Bazı arkadaşlar çok iddalı gördüm liverpool maçı için dolar stad haberiniz olsun bu maç için Anadolu dan akın olur çevre iller desen ben 60000 görürüz ondan sonra resimleri heber sitemizden ana başlık olarak girilmesini talep ediyorum  :kop: :sevinc    :ishock:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Türkay

Liverpool maçına ben bile gelebilirim yani o derece mahşer alanı gibi olacak ora Fatih abi çook yanlış düşünüyo  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Liverpool maçına ben bile gelebilirim yani o derece mahşer alanı gibi olacak ora Fatih abi çook yanlış düşünüyo  :lol:
Benimde bu sene ilk maçım olacak hemde yaklaşık 15 kişi geliyoruz  :kop: