Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397495 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

2004 yasasından once yayına girdikleri içindi o yalnız abi:D  ama hallolursa bomba olur
o gs için geçerli fener için değil fener aziz yıldırım üzerinden yayın yapıyor

Çevrimdışı Oktay

benim anlamadığım konu , açılış günü misafirden paramı alınır kombinem var diye demiyorum kesinlikle kombineden para alınmaması lazım hatta parayla bile satmaması lazım kombine hariç kalan yerler için promasyon yapıp öyle bilet verse daha hoş olur :ok:

Çevrimdışı Deniz

Sözleşmesi yenilenmesi düşünülen futbolcularımızı,gidecek-kalacak oyuncuları ve transferleri konuşuyoruz bekleriz :)

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/transfer-nobetindeyiz-bekliyoruz/12425/
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

benim anlamadığım konu , açılış günü misafirden paramı alınır kombinem var diye demiyorum kesinlikle kombineden para alınmaması lazım hatta parayla bile satmaması lazım kombine hariç kalan yerler için promasyon yapıp öyle bilet verse daha hoş olur :ok:
Kombinelilerden para alınmasın ama kombinesi olmayan kesinlikle satılmalı yapılırken destek olma birde bedava girsin olmaz olamaz.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Anıl

Kombinelilerden para alınmasın ama kombinesi olmayan kesinlikle satılmalı yapılırken destek olma birde bedava girsin olmaz olamaz.
Bedava giriş asla olmaz, baksanıza inşallah kombinelilerden para istemezler diyoruz :evillol:

Çevrimdışı Efe

neyse maçın  parası o alınsın normal bi maç günü gibi kale arkası 50 ise 75 olsun kapalı 100 ise 150 olsun çok sıkıntı değil daha çok bilet satılacak çok maçlar oynanacak tarftarı küstürmeyip bu süper stada herkesin gelmeside önemli o yüzden normal bi günmüş gibi bilet işi yapılmalı ama oraya ilk kez gelenler ambiansı görünce şok olacak o ayrı  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bedava giriş asla olmaz, baksanıza inşallah kombinelilerden para istemezler diyoruz :evillol:

eğer isterlerse çok ayıp olur başkan belki şöyle bişey ister ilk maçta kombine kartı olanlardan mega kartal yuvasından alışveriş yapmasını isteyebilir o kadar  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

bence herkese açılış ücretli olmalı yada kartal yuvası alışverişi karşılığında sonuçta gelir lazım.

demir konusunda bi röportajda başkan demiri ANC gönderiyor zaten demişti.

bide bu basın tribünü konusunu açabilecek birisi varmı. son 3D renderda numaralı ust orta beyaz kısım komple basın trıbunumu olacak bıraz fazla geldı bana.

Çevrimdışı Oktay

eğer isterlerse çok ayıp olur başkan belki şöyle bişey ister ilk maçta kombine kartı olanlardan mega kartal yuvasından alışveriş yapmasını isteyebilir o kadar  :D
zaten kombineden almıcak eğer alırsa loca ve vip tribündende alması lazım ozamanda adama yuh derler aylar önceden bi ton para verecekler bide açılış günü para... yönetim bu çiğligi kesinlikle yapmaz

Çevrimdışı Anıl

Açılış maçında dokunmasın da sonraki maçlarda ne isterse kabulüm @Efe abi :D

Çevrimdışı Akif Çakıcı

neyse maçın  parası o alınsın normal bi maç günü gibi kale arkası 50 ise 75 olsun kapalı 100 ise 150 olsun çok sıkıntı değil daha çok bilet satılacak çok maçlar oynanacak tarftarı küstürmeyip bu süper stada herkesin gelmeside önemli o yüzden normal bi günmüş gibi bilet işi yapılmalı ama oraya ilk kez gelenler ambiansı görünce şok olacak o ayrı  :D
Abi ambiyans için çok iddialı konuşuyosun inşallah inönü stadımızdaki ambiyansı yakalayabiliriz pek umudum yok ama  :)
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı Necmi

açılış özel bir durum bunun kombineyle bir alakası yok kombinen maçlar için geçerli ben bilet için öncelik tanımalarına bile razıyım ama açılış resmi maça denk gelirse o zaman mecbur kombinelileri alacaklar :D

Çevrimdışı Necmi

Abi ambiyans için çok iddialı konuşuyosun inşallah inönü stadımızdaki ambiyansı yakalayabiliriz pek umudum yok ama  :)
neden yok anlamadım her tarafı açık bir stadla kutu gibi bir stadın artı onbin taraftarın farkının sende nasıl bir olumsuz etki bıraktığını çözemedim :alala: ne kadar dramatik insanlarsınız kendinizi depresyona sokmak için elinizden geleni yapıyorsunuz :D yok gerçi çaba göstermenizede gerek oturup olumsuz düşünmeniz yeterli :evillol:

Çevrimdışı Anıl

açılış özel bir durum bunun kombineyle bir alakası yok kombinen maçlar için geçerli ben bilet için öncelik tanımalarına bile razıyım ama açılış resmi maça denk gelirse o zaman mecbur kombinelileri alacaklar :D
Eğer açılış maçı özel bir durum diyip kombine alanlar da açılış için bilet alacak derlerse bir daha da taraftarın vefasızlığından, ilgisizliğinden yakınamazlar @Necmi abi. Stad yapıyoruz taraftar destek olsun, forma alsın, atkı alsın, tişört alsın, daha hafriyat bitmeden kombine alsın. Birde üstüne açılış maçı için bilet alsın derlerse yüzsüzlük olur artık bu.

Çevrimdışı Oktay

necmi abi ne alakası var adam 2 sene önce bi cuval para verip vip koltuk almış hadi ondan ücret almadı 4750 tl verip kombine alandanmı para alacak yani bu işin çözümü  tüm  kombineden para almamak

Çevrimdışı Akif Çakıcı

neden yok anlamadım her tarafı açık bir stadla kutu gibi bir stadın artı onbin taraftarın farkının sende nasıl bir olumsuz etki bıraktığını çözemedim :alala: ne kadar dramatik insanlarsınız kendinizi depresyona sokmak için elinizden geleni yapıyorsunuz :D yok gerçi çaba göstermenizede gerek oturup olumsuz düşünmeniz yeterli :evillol:
Stat açılınca belli olur abi ama ben yeni stadların hiçbirinde inönü ambiyansı göremedim o yüzden bu elem ve kederim  :)
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Necmi

necmi abi ne alakası var adam 2 sene önce bi cuval para verip vip koltuk almış hadi ondan ücret almadı 4750 tl verip kombine alandanmı para alacak yani bu işin çözümü  tüm  kombineden para almamak
700 M borcu çiçek dağıtarak ödeyemeyiz her operasyon paraya dönmeli acı gerçekler  :D

Çevrimdışı Necmi

Stat açılınca belli olur abi ama ben yeni stadların hiçbirinde inönü ambiyansı göremedim o yüzden bu elem ve kederim  :)
yeni stadların hiç birinde Beşiktaş taraftarı yok ve yeni stadların hiç birini Beşiktaş yapmadı :D

Çevrimdışı Kemal

Saat 02:13 te stat hakkında konuşalım. .

Çevrimdışı dropoon

700 M borcu çiçek dağıtarak ödeyemeyiz her operasyon paraya dönmeli acı gerçekler  :D

aynen böyle olmalı herşey nakite dönüşmeli :)
geçen sezon gereksiz puan kayıplarından 2nciliği cincona kaptırdık. kaçırdığımız şampiyonlar ligine katılım parası bile halen içimi acıtır.

Çevrimdışı Oktay

seneye seni numaralı tribünden kombine almaya davet ediyorum .. :evillol: malüm 700 m borç var :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Konya stadıda ülkeye fazla bir stad bu arada. Az önce stadlara bakıyordum da, cidden şaşılacak bir iş yapmış konya belediyesi.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ONUR KOLCU