Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397843 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

der belki öncelik olur sadece :evillol: kulübün paraya ihtiyacı var satsın bilet yeterki öncelik tanısın
abi açılışda satacağı bilet açılış için yapacagı gösteri ve show a yetmez bile o stat dillere destan bi açılış görmezsse mundar olur

Çevrimdışı Efe

Açılış maçında kombinelilere öncelik tanınsın, bedava olsun beklentim yok. 40sa 40 70se 70 verip girelim. Sonuçta sokağa atılmayacak o para, kulube katkı.

Ama kimseye öncelik yok alabilen alsın modu olursa, yanlış olur.

zaten 25-30 bin kombine olacak çıkacak 10 bin bilette passo olursa hızlı davranan taraftarlar tarafından tüketilir ayrıcalık yapılacak bi hal olmaz o gün çok ayrı bir gün olacak beşiktaş kulüp tarihinin en önemli günü olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Yunus abi, gs stad acilisi yaparken bilet satmamisti... Kombine sahipleri, kongre uyeleri, devlet protokolu, eski sporcular ve kulubun davet ettigi insanlar girebilmisti acilisa... O gun 40.000 kisi filan vardi..

Bizim yonetimde aynisini yapar mi bilmiyorum...
bizim başkan satar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

biliyorsunuz dernekler ulusal kanal açamıyorlar fener bunu aziz yıldırım üzerinden çözdü yayın yapma izni aldı bizde Fikret Orman üzerinden yayın hakkını alacağız
Anlıyorum nasıl olursa olsun bu çok iyi bir haber bu bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim @Necmi abi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

@Necmi abi emin olmak icin simdi Google'dan baktim da gs yonetimi sinirli sayida bileti gs store'dan 200TL ve uzeri alisveris yapan insanlara vermis...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

abi açılışda satacağı bilet açılış için yapacagı gösteri ve show a yetmez bile o stat dillere destan bi açılış görmezsse mundar olur
yeter yeter merak etme zaten açılışı vodafone organize eder çalışan araçlara benzin satan Başkan açılış için para harcarmı sence :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi emin olmak icin simdi Google'dan baktim da gs yonetimi sinirli sayida bileti gs store'dan 200TL ve uzeri alisveris yapan insanlara vermis...
o bilet için kartal yuvasını satın alırım :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

der belki öncelik olur sadece :evillol: kulübün paraya ihtiyacı var satsın bilet yeterki öncelik tanısın
Ne demek öncelik olur ? Kombinelisin Sen den fazla para veren olacak senin yerini başkasına mı verecekler  :alala: @Necmi abi

ysariusta

• Ziyaretçi

Öncelik meselesi değil abi, biz o kombineleri aldığımızda hafriyat bitmemişti, yeni açığın yarısına temel atılmamıştı. Bu güvene ve desteğe ihanet olur.
@Oktay sen merak etme açılış için ne yapılırsa yapılsın birilerine yaptırmayı bilir Başkan. Mesele zaten gösteriler falan değil, biz zaten bayram yerine çeviririz.

Çevrimdışı Deniz

Bu ney?Doğruluk payı var mı ?

Hakan Selim Aydemir @91Elturco  ·  1 sa. 1 saat önce
VODAFONE ARENA | Besiktas Kulübüne talimat üzerine hic bir sirket Demir satmadi.detaylarina giremem.araya ANC girdi krizi cözdü.Iyi aksamlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

VODAFONE ARENA | Besiktas Kulübüne talimat üzerine hic bir sirket Demir satmadi.detaylarina giremem.araya ANC girdi krizi cözdü.Iyi aksamlar
Bu adam kim
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

biliyorsunuz dernekler ulusal kanal açamıyorlar fener bunu aziz yıldırım üzerinden çözdü yayın yapma izni aldı bizde Fikret Orman üzerinden yayın hakkını alacağız

2004 yasasından once yayına girdikleri içindi o yalnız abi:D  ama hallolursa bomba olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Tamam kulübün paraya ihtiyacı var onu bilmeyen yokta, topraktan girip kombine aldık. Kombinesi olana bile açılış için bilet satacaklarsa eğer şimdi maçlara gelmediği için vefasızlıkla suçladığı taraftarlardan bir farkları kalmaz benim gözümde.

Çevrimdışı Deniz

Bu adam kim
Tesadüfen gördüm bir dönem ciddi demir bulma sıkıntısı yaşadığımız için doğruluk payı olabilir diye paylaştım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Yeni açığın arkasındaki bölümde su birikintisi var. MErak ediyorum buradaki tablaya betonu eğimli mi attılar ? yoksa üstüne bununla ilgili çalışma olacak mı? Bu tip yerlerde hep su birikir yoksa.
üstü açık bölgeler çevresine göre düşük döşeme yapılıyor  bu yüzden orada su birikti
orasının drenajı nasıl sağlanacak bilmiyorum ama tahliyesi için plan vardır

Çevrimdışı Oktay

tam bir asparagas yahu demir bu feragat edilecek en son malzeme demir olmazssa inşaat ilerlemez bunun için başkan tabiri caizse çalar çırpar yine para bulur

Çevrimdışı Türkay

Ben yatıyorum herkese iyi geceler buralar tartışmayla dolsun da sabahleyin onları zevkle okuyayım tabi Ali abi silmezse  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Oktay

Ben yatıyorum herkese iyi geceler buralar tartışmayla dolsun da sabahleyin onları zevkle okuyayım tabi Ali abi silmezse  :lol:
erkencisin bugün :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Tamam kulübün paraya ihtiyacı var onu bilmeyen yokta, topraktan girip kombine aldık. Kombinesi olana bile açılış için bilet satacaklarsa eğer şimdi maçlara gelmediği için vefasızlıkla suçladığı taraftarlardan bir farkları kalmaz benim gözümde.

yok öyle bişey olmaz olamaz o 30 bin kombineliye ihanet olur bu adamlar belkide kombineyi sadece o gün için aldı o yüzden öyle bişey olmaz vodafone arenadaki ilk maç hangisi olursa açılış maçıda o olacak daha sonra resmi açılış töreni falan yaparlar çok mühim değil :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

Zaten ANÇ demir tüccarı değil mi?
Neden başkasından demir arasınlar ki
pek inandırıcı gelmedi bana  :alala:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

@silici abisi silme mesajları bak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

yok öyle bişey olmaz olamaz o 30 bin kombineliye ihanet olur bu adamlar belkide kombineyi sadece o gün için aldı o yüzden öyle bişey olmaz vodafone arenadaki ilk maç hangisi olursa açılış maçıda o olacak daha sonra resmi açılış töreni falan yaparlar çok mühim değil :)
Kesinlikle @Efe abi resmen ihanet etmiş olurlar :akuma:

Çevrimdışı Efe

Tesadüfen gördüm bir dönem ciddi demir bulma sıkıntısı yaşadığımız için doğruluk payı olabilir diye paylaştım

geçmişe mazi derler tüm demiri bulduk arıtık demirle beton işimiz yok yeni sıkıntımız çatı hayırlı uğurlu olsun  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

:by2: :by2: :by2: :by2:  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA