Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398498 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Dahi adam Fikret Orman ile 2015 Beşiktaş'ın yılı olacak

Çevrimdışı sedat krty

:serefe:yeni yıl bütün BEŞİKTAŞ yılı olsun  :serefe: uzun mutlu sonsuz yıllar  BEŞİKTAŞ  :santa2:

Çevrimdışı edursan07

görünen o ki.. çiçekler obitaşın çok çooook önünde..    :dont: :duman:

Çevrimdışı ahmetx

Tüm beşiktaşarena camiasına mutlu ve yeni yuvamızın kazasız belasız yeni sezonda  açıldığı bir yıl diliyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Tüm beşiktaşarena camiasına mutlu ve yeni yuvamızın kazasız belasız yeni sezonda  açıldığı bir yıl diliyorum.
Amin Tüm herkese yeni yıl sağlık mutluluk gönüllerine göre hayırlı iş ve Eş

Çevrimdışı Deniz

Alfabetik sıraya göre doğru  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaşlar kötü olan herşeyi geçmişte bırakmayı diliyorum sizler için, herkes için.

Mutlu yarınlar, şampiyonluklar, aşklar evlilikler evlat sevinci diliyorum.

Yeni, süper bir stadımız oluyor, muhtemel herkes hemen hemen aynı yerden kombinesinide aldı, tribünlerde olmak için sabırsızlanıyorum.

Çiçeklerin hayalleri Obitaş'ın imza attıkları.

2015 yılında özellikle çiçekler inşaata başarılar diliyorum. İnşallah Obitaş gibi uluslararası büyüklükte bir inşaat firması olurlar. Nice mutlu yıllara arkadaşlar :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

2015 yılında özellikle çiçekler inşaata başarılar diliyorum. İnşallah Obitaş gibi uluslararası büyüklükte bir inşaat firması olurlar. Nice mutlu yıllara arkadaşlar :)
Sağolasın abi sana da mutlu yıllar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZORBEY

Lalegül tv de şuanda Cübbeli ahmet hoca, Demba ba gol attıktan sonra yaptığı SECDE sevincini tartışıyor:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ALI RIZA

Nice Mutlu yıllara Beşiktaşlı dostlarımız ve Zİyaretciler  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

Mutlu yıllar arkadaşlar hepimiz için sağlıklı mutlu ve huzurlu yıl olmasını temenni ederim  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

bizim yılımız başladı.önce şampiyonluk sonra stat.hazır olun ....mutlu yıllar...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ilhan mansız

Camia olarak birlik beraberliğimizin daha da kuvvetlendiği ve inşallah şampiyonluğa yürüdüğümüz yıl olur.

Çevrimdışı Türkay

Yeni yılda hep beraber stadın bitimini görürüz İnşallah  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Yeni yıl hepimize sağlık ve mutluluk getirir umarım. :)

Ayrıca Beşiktaş'ımızın bu sezondan itibaren şampiyonluklarını ve yeni stadımızın ilk maçını görmek dileğiyle herkesin yeni yılını kutlarım :) :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

forum başta olmak üzere tüm Beşiktaş camiasına muylu yıllar dilerim. Bu sene bizim senemiz olacak. Bundan 50 sene sonra ..... 2015 tarihinde açılan stadın diyecekler. Biz o maçta olacağız 😃😃😃😃
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı ilhan mansız

amazing. Herkesi pazar günü olimpiyata bekliyoruz. Takımı sahipsiz bırakmayalım.

Çevrimdışı Deniz

amazing. Herkesi pazar günü olimpiyata bekliyoruz. Takımı sahipsiz bırakmayalım.

+1903 yeni yıl diskoda barda değil Beşiktaşın galibiyetinde kutlanır  :halay:

Çevrimdışı Anıl

Bu sene bizim senemiz şampiyonluk ve stad :super: