Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398743 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BRK

iskeleleri kuruluyor
bir arkadas resim paylasmisti, onlar nerden geliyor? ( polonyadaki staddan bahsetmiyorum)

Çevrimdışı Deniz

bir arkadas resim paylasmisti, onlar nerden geliyor? ( polonyadaki staddan bahsetmiyorum)
deneme kolonlarından.2 tane kolonun bir kısmı kaplandı nasıl duruyor acaba diye.ona göre model seçildi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Uzun zamandır takip ettiğim foruma yeni üye olarak ,öncelikle tüm büyüklerime ve kardeşlerime sağlıklı yeni yıllar dilerim...

kolonların küfeki taşı ile kaplanmasına örnek olarak,nette bir örnek görmüştüm;

bu da Krasnodar stadı dış cephe kaplaması;

olduça iyi görünüyorlar...

edit: fotolar
hoş geldin

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Alt kat beyaz üst kat siyah kesinleştimi? Birde çatı Şeffaf olmayacak deniliyor buna Anıtlar kurulu ve devlet ne der? Sonuçta proje öyle onaylanmamıştı

Çevrimdışı TØLGA

Alt kat beyaz üst kat siyah kesinleştimi? Birde çatı Şeffaf olmayacak deniliyor buna Anıtlar kurulu ve devlet ne der? Sonuçta proje öyle onaylanmamıştı
ilk defa bir işe yararlar derim  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Yılbaşı tatili geldi ,stad tatile girdi transfer çalışmaları başladı bırakın stadı gelin futbol transfer falan konuşalım  :bandit: :bandit:   :evillol:

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/transfer-nobetindeyiz-bekliyoruz/msg132412/?boardseen#new
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı dropoon

çatı render müthiş. yemişim mohammed saatçiyi :D bilgisayarının ramine ekran kartına sağlık ustam. şu bizim olimpiyatta şöyle krasnodar gibi olaydıda çatısı bi işe yarasaydı keşke.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dışarıdan görünüm...

Görüş ve önerileriniz için 3D modelleme konumuza bu linkten ulaşabilirsiniz ---> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Harika :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fore_kazık

Merhaba arkadaşlar,

Mesajları okudum ve aktifbanktan alınan kredi ile ilgili birkaç şey yazma gereği duydum.

Kredi limiti 100 milyon TL ve haberlerde gördüğüm kadarı ile vodafonenun sponsorluk gelirlerinin temlik edilmesi ile alındı. Stad inşaatı için firma faturalarının  bankaya ibraz edilerek kredi kullandırımı yapılacak, vodafone sponsorluk gelirleri ile de geri ödeme yapılacak gibi görünüyor.

Neden Aktifbank konusuna gelirsek; Beşiktaşın şuandaki mali durumu, özkaynak yetersizliği, yüksek borçlanma ve likidite yetersizliği gibi nedenlerden ötürü büyük bankalardan kredi kullanma olasılığı ne yazıkki çok düşük görünüyor. Çünkü büyük bankalarda kredi tahsislerinde bu gibi faktörlere çok fazla önem verilmekte...

Yani Samet arkadaşımızın dediği gibi diğerleri yüksek oran verdiği için Aktifbank tercih edildiğini düşünmüyorum. Aksine  yukarıda belirttiğim faktörlerden dolayı Aktifbank tarafından verilen limitlerdeki kredi oranlarının da diğer bankalara veya müşterilerine oranla daha yüksek olacağını düşünüyorum. İşin tek güzel yanı, kredi limitinin TL üzerinden verilmesi. Eğer kredi dövize endeksli kullandırılmaz ise vodafone'dan döviz üzerinden sponsorluk geliri olduğundan, kurların da uzun vadede sürekli yükseldiğini düşünürsek yüksek faiz giderlerinin tölare edilme şansı olacaktır.

Ayrıca eğer kredi belirtildiği gibi tamamen stad yapımında kullanılacaksa, kredinin kullanılmaması nedeniyle stadın açılışının uzamasına ve gelir kaybına neden olacağını düşünürsek gayet güzel bir durum olduğunu düşünüyorum. :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Bizim Yeni Açığın yüksekliği Veltins Arena Kale arkası kadar varmıdır?

Çevrimdışı ALI RIZA

Böyle kolay olursa belli işçi sayısı çalısılırsa 2-3 ay içerisinde biter

Çevrimdışı ahmetx

Muazzam süper ötesi  :sevinc
Şeffaf iç halka çok dar en az 12 m olmalı,Bükreş ve commerzbankta 15 m.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Bizim Yeni Açığın yüksekliği Veltins Arena Kale arkası kadar varmıdır?

veltins arenanın üst kat çıkış kapılarını bizim üst katlara koysalardı bünyamin dermanı vururlardı heralde :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Şeffaf iç halka çok dar en az 12 m olmalı,Bükreş ve commerzbankta 15 m.
bana kalsa çatıyı kople beton yap sonra her yıl boya süper 17 M € dan kurtulmuş olursun  :kop: masrafın sadece fırca usta ve boya en fazla 150 -200 bin tl mal olur  :ishock:

Çevrimdışı Anıl

veltins arenanın üst kat çıkış kapılarını bizim üst katlara koysalardı bünyamin dermanı vururlardı heralde :lol:
Aynen @Efe abi :kop::kop::kop:

Islak Odunla Döverdik @Efe Abi :bandit: :bandit:

Bütün Beşiktaş Arena Ailesinin Yeni Yılı Kutlu olsun :halay: :halay:

Çevrimdışı tayfun

Merhaba arkadaşlar,

Mesajları okudum ve aktifbanktan alınan kredi ile ilgili birkaç şey yazma gereği duydum.

Kredi limiti 100 milyon TL ve haberlerde gördüğüm kadarı ile vodafonenun sponsorluk gelirlerinin temlik edilmesi ile alındı. Stad inşaatı için firma faturalarının  bankaya ibraz edilerek kredi kullandırımı yapılacak, vodafone sponsorluk gelirleri ile de geri ödeme yapılacak gibi görünüyor.

Neden Aktifbank konusuna gelirsek; Beşiktaşın şuandaki mali durumu, özkaynak yetersizliği, yüksek borçlanma ve likidite yetersizliği gibi nedenlerden ötürü büyük bankalardan kredi kullanma olasılığı ne yazıkki çok düşük görünüyor. Çünkü büyük bankalarda kredi tahsislerinde bu gibi faktörlere çok fazla önem verilmekte...

Yani Samet arkadaşımızın dediği gibi diğerleri yüksek oran verdiği için Aktifbank tercih edildiğini düşünmüyorum. Aksine  yukarıda belirttiğim faktörlerden dolayı Aktifbank tarafından verilen limitlerdeki kredi oranlarının da diğer bankalara veya müşterilerine oranla daha yüksek olacağını düşünüyorum. İşin tek güzel yanı, kredi limitinin TL üzerinden verilmesi. Eğer kredi dövize endeksli kullandırılmaz ise vodafone'dan döviz üzerinden sponsorluk geliri olduğundan, kurların da uzun vadede sürekli yükseldiğini düşünürsek yüksek faiz giderlerinin tölare edilme şansı olacaktır.

Ayrıca eğer kredi belirtildiği gibi tamamen stad yapımında kullanılacaksa, kredinin kullanılmaması nedeniyle stadın açılışının uzamasına ve gelir kaybına neden olacağını düşünürsek gayet güzel bir durum olduğunu düşünüyorum. :ok:
+1903
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Evt 2013 ve 2014 yıllarının ardından vodafone arena acılış yılı olan 2015 yılına giriyoruz 8 ay sonra acılıs icin vodafone arenanin sutunlarinin onune gelecegiz tahminim 30 ağustos 2015
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yilbasi eglencesinde de stad takip ediyoz... Ooooohh sefamiz olsun.. kiskananlar catlasin amaaaaan.. yandaaaann... Nice nice yeni iyi saglikli mutlu neseli bol betonlu prekastli kufekili catili yillara.. seviyorum sizi sevgili besiktas ailem...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Caner

Ya arkadaş saçma sapan gürültü bir barın içindeyim ama bunu atmasam olmazdı twitter'dan görünce, herkese mutlu yıllar, bu sene bu stad bitecek! Yeniinönü'den!  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

yeni açık sütunların arkasında su dolmuş şimdi kafama takıldı
orda kot farkı var 1 karış flen ondan öyle oldu galibada
stadyum bittiğinde'de çok yağmur yağıcak bir gider flen birşey yaparlar umarım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK