Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399327 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

bu smileyler sizede çok rahatsız edici gelmiyormu insanın okurken dikkati dağılıyor tamam kullanılır belli anlam ifade ediyor konuyu yumuşatıyar ama böylede panayıra dönmüş insanı konudan kopartıyor beni rahatsız etti ya az kullanın yada kaldıralım derim bu şekilde olmaz gibi geliyor birde unutmayın bunlar kota düşmanı ufak ufak ama bir sayfada kaç tane var
sadece bu sayfada 900 kb koto götürüyor günde on sayfa baksan 9 mb ayda 270 mb sadece smileylerden gidiyor birde sayfanın hızını yavaşlatması çabası bence sadece beğendiklerinizi söyleyin onları tutalım gerisini kaldıralım birde mesajlarınızda arka arkaya smiley kullanmayın telefonda girenlere yazık edersiniz

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydın arkadaşlar..Beşiktaş ailesine tüm sıkıntıların geride kaldığı bir yıl dilerim :ok:  :)

Çevrimdışı doctore

günaydın BeşiktaşArena. yılın son günü en güzel gününüz olur inşallah.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

Bugün iş var perşembe ve cuma resmi tatil ilan edildi.

cuma ne yazık ki resmi değil  :akuma: idari tatil yani biz çalışıyoruz doğal olarak cuma günü de  :akuma: :akuma: :akuma:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetemre

gece beton olmuş okuduğum kadarıyla :halay:
foto yok mu gözlerimiz şenlense :ishock:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydınlar halı saha fikri iyimiş ben hakem olurum :D iki ay sonra sol açık  :evillol: @Fatih @Tolga @Deniz

Çevrimdışı Türkay

Yoğun karlı bi günün sabahından herkese günaydınlar. Bugün yeni inönü foto atsa fena olmaz hani  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Smileylerin alayının kaldırılmasını talep ediyorum.

Hoşgeldin smiley başta olmak üzere.

Hoşgeldin yazmak kadar güzel ve kolay başka birşey yok.

ha bir de eskiden smiley mi varmış, bakın :) :( :/ :} ;) Yeterli bence. Hadi buna :D ekleyelim.

Saygılar. Kota önemli :)

Çevrimdışı ahmet türken

günaydınlar halı saha fikri iyimiş ben hakem olurum :D iki ay sonra sol açık  :evillol: @Fatih @Tolga @Deniz
Bu halı saha işini programa alalım @Samet

Çevrimdışı SDemirsoy

KONU DIŞI : SON DAKIKA BEŞİKTAŞ ISVEÇ'IN AIK STOCKHOLM TAKIMINDA OYNAYAN ALEXANDER MİLOSEVİC İLE 4 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI.(NTVSPOR)  http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/transfer-nobetindeyiz-bekliyoruz/
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 10:55:10 SDemirsoy ]

Çevrimdışı SDemirsoy

ysariusta

• Ziyaretçi

cuma ne yazık ki resmi değil  :akuma: idari tatil yani biz çalışıyoruz doğal olarak cuma günü de  :akuma: :akuma: :akuma:
Yakup sen de mi bankacıydın.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı mustafa.kuru

kimdir bu yeni transfer? mevkisi hakkında bilgisi olan var mı ? bu arada herkese mutlu, sağlıklı yıllar....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler