Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399484 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Daha düz yolda yürürken sakat veriyoruz maçta ne olur tahmin edebiliyor musun abi  :kop: :kop: :kop: .@SDemirsoy ve @bjk_mabet ilk maçta 2. dereceden yırtık garanti  :evillol: :evillol:
@bjk_mabet ne oldu ki   :money: @Deniz  :steamed:

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet ne oldu ki   :money: @Deniz  :steamed:
@bjk_mabet in beliyle ilgili bazı sıkıntıları var hiç rahat durmuyor.

-3.70 kotunda anlarsın  :naughty: :naughty: :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

önce bir mihrimah sultan hamamı yapalım :D yaza doğru kaplıca :tabe: halısaha ağır gelmesin fatih.
:kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet in beliyle ilgili bazı sıkıntıları var hiç rahat durmuyor.
-3.70 kotunda anlarsın  :naughty: :naughty: :naughty:
Keşke  :photo: çekseydiler  :money:  :ishock:

Çevrimdışı ahmet türker

beton tam gaz devam ediyor yarına karlı bi günde numaralıda tablalar bitmiş tüm stadta tribün tablaları olarak sadece eski açıkta 2 tabla kalmış şekilde uyanacağız bu günleride gördük yeni yılda kaba bitecek ve çatı işleri başlamış olacak arıtk :ishock:
ooooo efe 7000 iletiyi geçmiş. onun için böyle oynuyor. :ishock: yaklaşanı vururum  :steamed:  :steamed: diyorsun.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 01:04:19 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi murat

Offfffff... Banlanma sebebi...

Abi kaplica nereden cikti  :lol: :lol:
olimpiyat soğuğunu iyice bir ye bizim yaşa gelince anlarsın.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

istanbullu tayfanın yarısı ihtiyar yarısıda sakat ondandır bakınız @SDemirsoy   :evillol: :evillol:
yarısı ihtiyar derken.. :alala:vv :steamed:v :steamed:v :kop:v

Çevrimdışı TØLGA

yarısı ihtiyar derken.. :alala:vv :steamed:v :steamed:v :kop:v
takılıyorum abi yaaa ruhunuz genç diyelim :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

sen gençsin kardeşim benim  niye üstüne alınıyon  :biggrinking:
Efsane sağ bek oynarım, maç yaparsak Başkan'da izlemeye gelsin belki beni alır :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

takılıyorum abi yaaa ruhunuz genç diyelim :evillol:
benden başka ihtiyar yok demek istedim. :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Efsane sağ bek oynarım, maç yaparsak Başkan'da izlemeye gelsin belki beni alır :evillol:
istanbulda olsam keşke valla süper olur :D 1.92 sol ayaklı dev stoperim bende övmek gibi olmasında  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 01:14:26 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Aslinda bi hafta kapali hali saha da mac olur he... Mactan sonra da baklava mis olur  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

ooooo efe 7000 iletiyi geçmiş. onun için böyle oynuyor. :ishock: yaklaşanı vururum  :steamed:  :steamed: diyorsun.

stad bittiği için oynuyorum abi iletinin hiç önemi yok bilgi verebiliyorsak o yeterlidir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralı iyi beton yedi bi kaç kişi pompayı sağa sola götürmek için savaş veriyor numaralıda bu soğukta :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

stad bittiği için oynuyorum abi iletinin hiç önemi yok bilgi verebiliyorsak o yeterlidir :)
:upto: :upto:

Çevrimdışı Türkay

Bugün ve yarın emekçiler tatil yapacak iş olmaz değil mi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Bugün ve yarın emekçiler tatil yapacak iş olmaz değil mi
bu gün çalışırlar yarın resmi tatil bir etrafına bak insanlar bu gün çalışacaklar

Çevrimdışı Türkay

bu gün çalışırlar yarın resmi tatil bir etrafına bak insanlar bu gün çalışacaklar

Ben bugünü 1 sanıyorum kafa gitmiş benim :pes
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Altuğ

Bugün iş var perşembe ve cuma resmi tatil ilan edildi.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba