Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399662 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

resmi görsellerden ve M.Saatchi nin hazırlamış olduğu görsellerden yola çıkarak çatımızı tamamladım.
Arena Kartallarına ve tüm Beşiktaşlılara mutlu yıllar diliyorum...

Görüş ve önerileriniz için 3D modelleme konumuza buradan gidebilirsiniz ---> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

@FARUK bu çatı çok daha güzel olmuş.     
elinde vardır muhtemelen çekim açısından bir render.onu bir yüklesen fikir edinsek.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhabalar... Sizleri daha önceki forumlardan  (bu sitede ki bir çok üye arkadaş gibi) severek takip ediyorum. Stadımızla ilgili herşeyi inceleyip, merak ettiğim bir çok detayın cevabını sizler sayesinde öğrenebildim. Teşekkür ederim... Allah bu stada emeği geçen herkesten razı olsun... @bjk_mabet ve Mustafa özellikle gönlünde BeşiktAşk sevgisi yaşayanlara büyük hizmet ediyorlar, Eyvallah... Yayıncı kuruluşun kamera açısıyla ilgili konu açıkçası çok ilgimi çekti... Maç yayınını reklamlarla boğan, güzel görüntüleri ve tartışmalı pozisyonları maç sonuna saklayan (izleyiciyi başka programlara özellikle %100 futbol'a kaptırmamak için) yayıncı kuruluştan bahsediyoruz... Para veriyoruz ama maç içersinde kaliteli bir yayın alamıyoruz... Bırakalımda loca gelirimizi bu digiTürk'e mi tercih edelim... Bence yayıncı kuruluş bu konuyu düşünerek yatırım yapsın, herşeyin para olduğu yerde seyircinin memnuniyetinin para ettiğinin farkına varsın... Tabii Beşiktaş hepimizin. Kimi ekran başında, kimi stadyumda sevgilisi ile buluşur (ki ben haftasonunda Olimpiyatta yerimi alacağım) İyi geceler...
:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Aralık 2014, 23:55:27
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Epl yayını ile bizim ligtv yayınını karşılaştırıyor bazı arkadaşlar yapmayın etmeyin :D İsterse sahanın ortasına kamera koysun oradan yayın yapsın, neredeyse saniyede bir çıkan reklamlardan adam akıllı maç mı izleniyor? Reklam vermekten ne kaleci vuruşunu, ne İstiklal Marşı sırasında oyuncuları, ne de tribünleri göstermeye fırsatları kalmıyor. Utanmasalar gol olunca yayını kesip reklam koyacaklar. Bir zamanlar santra vuruşunda sesi kısar reklam verirlerdi. Hey Allah'ım sen o kadar para dök maç izlemek için adamlar sana reklam izletsin. Tam üçüncü dünya ülkesinde üçüncü dünya ligine yakışacak durum.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Tolga

sayımız çok fazla herkese bir tane var mı ki.
Yok abi bazı arkadaşlara özel yapılmış :icool:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Fatih

güzel bir yayın için gerekirse loca da iptal edilebilir birçok kulüp o locayı iptal edebiliyorsa bizde iptal edebilirdik yada proje aşamasında oraya küçük bir loca yapılabilirdi yada aparatlarla sadece kamera aşağıya alınabilir olamaz diye birşey yok sadece bunca sorun sıkıntı varken yönetim uğraşamaz bu ayrıntılarla.
Hocam kusura bakma ama bu mesajini ciddiye alamiyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Dogan

iyide burda konyanın stadının çekim açısınıda beğenmediler :D aslında bende beğeniyorum bizim stadda tahminen aynı açılardan olacak yaklaşık 17 metre gibi bir noktadan yapacaklar zaten ilk kattan çekim çok kötü olur tv de öbür taç çizgisi görünmez çok yatayda saha eğimi mercek gibi görünür tribündeki seyirciyi kareye sokacağım diye maç izleme zevkinin içine etmenin manası yokki tahminen istenen yer ilk kat loca hizası ama bu çok yatay bir çekim açısı demek oluyor aslında localara dokunmadan biraz vıp koltuğu feda edilerek oraya kamera platformu konabilir ama kötü bir çekim açısı olacaktır. bence o yüzden tercih edilmemiştir. belkide standartlara uymayan bir açıdır.
@Necmi abi bizim kamera açısı konya gibi olursa bence şahane olur gercekten emirates e cok benzetiyom o açıyı inşallah öyle olur ne diim ayrica konya nin açısını beğenmeyen nasil bisi istiyo acaba daha ne olsun

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı nannan

neden lig tv daha rahat çekim yapsın daha fazla para kazansın diye biz locadanmı feragat edeceğiz hemde en pahalı locayı vererek çok istiyorsa o açıdan çekmek verir parasını locayı kiralar çekimini istediği gibi yapar. taraftarda çok takıyorsa gitsin stadda izlesin bence çok fazla takılmaya gerek yok canlı yayının hangi açıdan çektiğinin bize bir getirisi yok lig tv güzel güzel çeksin diye her sene bir milyon dolardanmı olacağız mümkünse tünellerin önüne koysunlar ordan yapsınlar çekimlerini ben evime lig tv sokmuyorum iki büyük yaratmak için kıçlarını yırtan kaç şampiyonluğumuzu aldıkları belli olmayan her yayınlarında Beşiktaşı aşağılamak için koşturan bu ...... ler mümkünse stada bile girmesin (noktalı yerleri kafanıza göre doldurun )

Eyvallah abi kendim sövmüş kadar rahatladım. 2 sayfa geçmiş yine de buraya taşıyayım mesajı. Hatta telefona hatırlatma koyayım şampiyonluk yarışında daha avantajlı bir konuma geçtiğimiz zaman Lig Tv abonesi olmayı düşünecek arkadaşlara da yardımcı olalım. Oh.

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA sen hala nargile mi içiyorsun?Reklamı izlemedin mi reklamı izlediğimden beri ağzıma vurmadım  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Abilerim mabet abim görünmüyo pek ortalıklarda bir kaç gündür hayırdır acaba  :alala:
adam meşgul bizim gibi aylak değil stad yapanlara çay taşıyor habere :D havalar soğuk zemin kaygan yorgun düşüp kayıp düşmesinler diye sürekli çay molası verdirip çay dağıtıyor  :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA sen hala nargile mi içiyorsun?Reklamı izlemedin mi reklamı izlediğimden beri ağzıma vurmadım  :bandit: :bandit:
Ne oldu ki  Sigara üstünde gördügünde sigara içiyor musun @Deniz :steamed:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Dogan

neyse herkese hayırlı geceler abilerim inanın bende en az sizin kdr ligtv den nefret ediyorum alayı. .. neyse yrn grsmek dilegiyle

Çevrimdışı Fatih

3 sene once fbnin kamera cekim yeri... Sagdan soldan en az 3-4 metrelik daha paylari var... Simdi extradan 3D kameralari da koyuyorlar ve bilgisayarlar, aparatlar, kablolar vs... Demek istedigim alt katta olsaydi eger 1 tane bile loca yetmeyebilirdi... Yanlista olabilir soyleyecegim fakat sanirim metre bazinda heralde fb ile ayni yerden cekimimiz olacak... Bence noktasal olarak guzel cekim yeri..En azindan tt arenada ki gibi degil...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

bunun sigaralısı varsa olurda ben nargile içmem. :kop:  :kop:
sigaralısı böyle var @ahmet türker abi  :duman: doya doya  :kop: