Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399970 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Konu açılmışken bir de ben sorsam? Kağıt bilet çıkmaması gibi bir durum söz konusu olur mu Liverpool maçında?
sanmiyorum cıkar büyük bir ihtimal yoksa gene dolmaz o stadyum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

@Kartal Ç abi  r.madrid premier lig takimlari b.munih dormund  vs. hepsi kamera yerini 1.kata monte etmisler ve dikkat ederseniz o stadlarda mac izlemek keyifli oluyo herneyse burda ne desek boş sonuçta yeri artik belli   :uyucam:
bunu böyle değerlendirmek çok doğru değil.almanyadaki stadlar genel olarak zeminden yaklaşık 2 metre yüksekten başlıyor ve genel olarak sıra sayısıda fazla olduğu için onların kamerayı koydukları yer bayağı bir yüksekte oluyor.birde gökhan türkmenin çektiği foto ile kamera aynı değil.kamera daha yakın çekiyor.tt arena ve kadir has çok dik ama şsaraçoğlu bence ideal.zevkler tartışılmaz ama ben ingiltere çekimlerini beğenmiyorum.belki topun olduğu bölge çok iyi görünüyor ama maçı daha geniş perspektiften değerlendirmek için bu açı çok yetersiz kalıyor.ligimizde ingiltere kalitesinde olmadığı için alçaktan çekilen her maç mahalle maçı havası verecektir.

Çevrimdışı FARUK

resmi görsellerden ve M.Saatchi nin hazırlamış olduğu görsellerden yola çıkarak çatımızı tamamladım.
Arena Kartallarına ve tüm Beşiktaşlılara mutlu yıllar diliyorum...

Görüş ve önerileriniz için 3D modelleme konumuza buradan gidebilirsiniz ---> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ALI RIZA

resmi görsellerden ve M.Saatchi nin hazırlamış olduğu görsellerden yola çıkarak çatımızı tamamladım.

Görüş ve önerileriniz için 3D modelleme konumuza buradan gidebilirsiniz ---> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

@FARUK teşekkürler emeğine sağlık süper  :pray:

Çevrimdışı Dogan

bunu böyle değerlendirmek çok doğru değil.almanyadaki stadlar genel olarak zeminden yaklaşık 2 metre yüksekten başlıyor ve genel olarak sıra sayısıda fazla olduğu için onların kamerayı koydukları yer bayağı bir yüksekte oluyor.birde gökhan türkmenin çektiği foto ile kamera aynı değil.kamera daha yakın çekiyor.tt arena ve kadir has çok dik ama şsaraçoğlu bence ideal.zevkler tartışılmaz ama ben ingiltere çekimlerini beğenmiyorum.belki topun olduğu bölge çok iyi görünüyor ama maçı daha geniş perspektiften değerlendirmek için bu açı çok yetersiz kalıyor.ligimizde ingiltere kalitesinde olmadığı için alçaktan çekilen her maç mahalle maçı havası verecektir.
@MURAT abi konyanin stadina bak mükemmel bi cekim açısı var emirates stadi gibi yapmislar :sevinc
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 23:30:16 Dogan ]

Çevrimiçi Necmi

Sanırsınız sadece istanbuldan ibaret beşiktaş.

Ankaradakide, Hakkarideki de, edirnedekide karstakide Beşiktaşlı.

Bunu şu sebepten söylüyorum, elbetteki merak edecekler kamera açısını. Benim kombinem var ve benim en merak ettiğim hususlardan biride bu kamera açısı.Halbuki hemen herr maçı tribünde izleyeceğim.

Juve arena gibi mi olacak, TT arena gibimi? Real madrid gibi mi olacak Barcelonamı? Bayern arena gibi mi olacak, city of manchester gibi mi ? Merak etmekten daha doğal ne var. İyi o zaman, tribüne gelmeyecek diye, merdivenin nasıl olduğu hakkındada yorum istek yapmasın kimse. Altında bulunmayacak diye çatıyıda boşversin herkes. Sadece maça gelecekler yorum yapsın? İyimidir?
ne alaka bir eleştiri olması ne kadar normalse ona karşı eleştiri olmasıda o kadar normal eleştiri yapanların genel fikri konuşturulmadıkları aslında durum öyle değil bir eleştiri yapıyorsun bekliyorsun insanlar alkışlasın elbette insanların senin açtığın konuya karşı eleştirisi olacak mesela benim üzerinde durduğum eleştiri loca iptaliyle ilgiliydi ne yapayım görmezdenmi geleyim lig tv rahat yayın yapacak diye bir milyon dolar kaybedelim her sene neymiş kamera açısıymış istekte bulunmanın da bir seviyesi olur orda zaten standart dışı bir şey yapamazsın o yayını vereceksin ama bir milyon dolar bahsedilen her halde locayı kaldır diyen arkadaşın hangi locayı feda edeceğini düşünmeden söylediği bir şey bu stadın en değerli locasını naklen yayın açısını değiştirmek için feda etmek mantık sınırımı zorladı benim :D helede bunu lig tv için yapmak :akuma:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

[quote author kat UK link=topic=1004.msg131667#msg131667 date=1419974537]

[/quote]
umarım şu ciftkat localar biraz kamufle edilir,  böyle çok açık görünüyor tribünler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Anıl

evt geleceğim ama hava şartlarıda önemli tabi kar yağmadığı sürece sıkıntı yok seferler iptal oluyor yoksa :eyes
Eğer full stadda olmicaksan bende gelebilirim belki @Efe abi uzun zamandır fotoğraf harici canlı görmedim stadı. En son Rize maçıydı sanırım :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@ZEKI hocam özel aldım  :eyes
@Necmi abiye özel  :duman:
@Efe için  :ishock:
@Deniz @Tolga @Abdullah için  :steamed:
@bjk_mabet geldiğinde bizler için :halay:
Beni Unutmuşsun Bende :steamed: :steamed: Böyleyim :D @ALI RIZA abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Madalex

Herkese merhabalar... Sizleri daha önceki forumlardan  (bu sitede ki bir çok üye arkadaş gibi) severek takip ediyorum. Stadımızla ilgili herşeyi inceleyip, merak ettiğim bir çok detayın cevabını sizler sayesinde öğrenebildim. Teşekkür ederim... Allah bu stada emeği geçen herkesten razı olsun... @bjk_mabet ve Mustafa özellikle gönlünde BeşiktAşk sevgisi yaşayanlara büyük hizmet ediyorlar, Eyvallah... Yayıncı kuruluşun kamera açısıyla ilgili konu açıkçası çok ilgimi çekti... Maç yayınını reklamlarla boğan, güzel görüntüleri ve tartışmalı pozisyonları maç sonuna saklayan (izleyiciyi başka programlara özellikle %100 futbol'a kaptırmamak için) yayıncı kuruluştan bahsediyoruz... Para veriyoruz ama maç içersinde kaliteli bir yayın alamıyoruz... Bırakalımda loca gelirimizi bu digiTürk'e mi tercih edelim... Bence yayıncı kuruluş bu konuyu düşünerek yatırım yapsın, herşeyin para olduğu yerde seyircinin memnuniyetinin para ettiğinin farkına varsın... Tabii Beşiktaş hepimizin. Kimi ekran başında, kimi stadyumda sevgilisi ile buluşur (ki ben haftasonunda Olimpiyatta yerimi alacağım) İyi geceler...

Çevrimdışı Anıl

Sahanın içerisi mikser kaynıyor. Yeni yıl itibariyle Numaralı'da tabla kalmamış oldu :ishock:

Çevrimiçi Necmi

@MURAT abi konyanin stadina bak mükemmel bi cekim açısı var emirates stadi gibi yapmislar :sevinc
iyide burda konyanın stadının çekim açısınıda beğenmediler :D aslında bende beğeniyorum bizim stadda tahminen aynı açılardan olacak yaklaşık 17 metre gibi bir noktadan yapacaklar zaten ilk kattan çekim çok kötü olur tv de öbür taç çizgisi görünmez çok yatayda saha eğimi mercek gibi görünür tribündeki seyirciyi kareye sokacağım diye maç izleme zevkinin içine etmenin manası yokki tahminen istenen yer ilk kat loca hizası ama bu çok yatay bir çekim açısı demek oluyor aslında localara dokunmadan biraz vıp koltuğu feda edilerek oraya kamera platformu konabilir ama kötü bir çekim açısı olacaktır. bence o yüzden tercih edilmemiştir. belkide standartlara uymayan bir açıdır.

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 23:42:48 ZEKI ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Herkese merhabalar... Sizleri daha önceki forumlardan  (bu sitede ki bir çok üye arkadaş gibi) severek takip ediyorum. Stadımızla ilgili herşeyi inceleyip, merak ettiğim bir çok detayın cevabını sizler sayesinde öğrenebildim. Teşekkür ederim... Allah bu stada emeği geçen herkesten razı olsun... @bjk_mabet ve Mustafa özellikle gönlünde BeşiktAşk sevgisi yaşayanlara büyük hizmet ediyorlar, Eyvallah... Yayıncı kuruluşun kamera açısıyla ilgili konu açıkçası çok ilgimi çekti... Maç yayınını reklamlarla boğan, güzel görüntüleri ve tartışmalı pozisyonları maç sonuna saklayan (izleyiciyi başka programlara özellikle %100 futbol'a kaptırmamak için) yayıncı kuruluştan bahsediyoruz... Para veriyoruz ama maç içersinde kaliteli bir yayın alamıyoruz... Bırakalımda loca gelirimizi bu digiTürk'e mi tercih edelim... Bence yayıncı kuruluş bu konuyu düşünerek yatırım yapsın, herşeyin para olduğu yerde seyircinin memnuniyetinin para ettiğinin farkına varsın... Tabii Beşiktaş hepimizin. Kimi ekran başında, kimi stadyumda sevgilisi ile buluşur (ki ben haftasonunda Olimpiyatta yerimi alacağım) İyi geceler...
:hosgeldin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Altuğ

Öncelikle  :hosgeldin aklımdan geçenleri yazmışsınız kameranın noktasını biz değil yayıncı kuruluş düşünsün. Çok iyi bir görüntü vermek istiyor ise bassın parayı alsın. TV karşısında izleyicilerde biraz feragat etsinler derim gerekirse az bir para değil neticesinde.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

hahahahaha elbette loca vermek yüz yılın en büyük saçmalığı olcaktir ama ben bi çözüm sundum abi 2.kat loca balkonun önüne bir aparat baglanir oturmak icin her kimse oturur ordan ceker bizde kaliteli maclar izleriz zevk aliriz en azindan @Necmi abi mesela bu resimde kirmiziyla isaretledigim yerden cekim yapilsa on numara olur
sen o locaya bir milyon dolar versen önünde beş tane kamera istermisin yok daha aşağı indirseler bu seferde alttaki loca görüşünü kapatıyor o locaları alanlar koç ve sabancı aileleri ve ya aynı seviyede insanlar kameraman bile arkalarında onlar otururken orda çekim yapamaz nerden girip çıkacak ekip onların longları bile ayrıdır oralara marabalar giremez maraba derken onların haricindeki herkesi kasdediyorum gerçek anlamda ve tüzel anlamda herkesden bahsediyorum :D

Çevrimiçi murat

görüşlerinize birşey demiyorum.herkesin zevki ayrı ama özellikle ingiliz çekimleri berbat.top öbür tarafta iken buradan bindiren mi var ofsayttamı kaleci nerede hiç bir şey yok.topu alan oyuncuya odaklanmış bir çekim.ben o saydıklarınızdan en çok barcelonayı beğendim.