Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399879 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

14 Ocakta toplantı gibi birşey mi var @Efe abi teftişe mi geliyorsun :D

evt geleceğim ama hava şartlarıda önemli tabi kar yağmadığı sürece sıkıntı yok seferler iptal oluyor yoksa :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Ben bile gelmeyi düşünüyorum arkadaşla liverpool maçına varın siz düşünün  o zaman o atmosferi  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ekesicil

Liverpool macina bizde geliyoruz kismet ise cok fena hirs yaptim  :steamed:

konu acilmisken sorayim hemen liverpool maci olimpiyatta mi kesin? öyleyse bende bi almanyadan mac icin gelmeyi düsünüyorum

Çevrimdışı Tolga

konu acilmisken sorayim hemen liverpool maci olimpiyatta mi kesin? öyleyse bende bi almanyadan mac icin gelmeyi düsünüyorum
Kesin ve kesin Olimpiyat'ta Liverpool maçı :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Malesef olimpiyatta.

Çevrimdışı ALI RIZA

valla tam hatirlamiyorum ama halayli davullu vardi bide nerde görmüstüm hatırlamiyorum onlarda bombaydi  :biggrinking:
onlarda var @Altuğ yüklemesini bekliyorum  :halay: orada @Necmi abi ve @bjk_mabet özel smiley var
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 23:13:29 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta fışkırıtıcı ve mikserlerin ışıkları görülüyor fışkırıtıcı fışkırttıkça ışık gidip geliyor yeni açıktablada beton sürüyor :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sana yüzde yüz hak veriyorum aslında lakin ben mesela izmirdeyim ve ist gelme imkanim yok ogrenciyim diger sehirlerde de gelme imkani olmayan renktaslarimiz napsin yani mac izlemesinmi ölelim mi :tabe: bizde tv den izledigimiz icin az cok biseyler istemeye hakkimiz yokmu....fazla mı ajitasyon yaptim galiba :kop:
evet fazla ajitasyon yaptın :D elbette maç izlemeye hakkınız var ama bir milyon dolarlık locayı feda edelim deme hakkınız yok herşey hep bana olmaz o kulüp büyük paralarla dönüyor lig tv zaten yanlı yayınıyla bize çok şey kaybettiriyor. lig tv olmasada biz yayın gelirinden aynı parayı alırız havuz bize hizmet etmiyor ama zararını misliyle çekiyoruz neden anadolu kulüpleri kalkınsın lig tv para kazansın diyemi her koyun kendi bacağından asılır. neden loca feda edeyim lig tv çeksin gitsin türk futbolundan resmen şampiyonu belirliyorlar neymiş bir sene daha dört yıldız savaşı için bu sene Beşiktaş şampiyon yapılacakmış toplumda bu algının oluşmasının adı bile şikedir. kaç senedir lig tv politikası gereği cuma pazartesi maç yapmaktan bıktık bir takıma bunu uygun görmenin adı bile şikedir bu şikeyide federasyon ve yayıncı kuruluş yapıyor bir yarışmada her şey adil olmalıdır bu ülkede hukuk doğru işlese seçilen her federasyon soluğu hapiste alır lig tv şu maç şu gün olsun dediği an devlet tepesine çöker ama nerde bu şekilde fikstür haksız rekabete neden olmuyormu bu haksız rekabeti yapanlara birde locamı verelim biz mazoşistmiyiz :D

Çevrimdışı Dogan

Bayern münih stadı

Real Madrid stadı

(spikerlere hayran oldum)

Manchester City Stadı

Barcelona stadı

Chelsea Stadı

Bana kalırsa en iyisi Real madrid sonra Bayern münih.
barcelona dışında hepsi cok iii bence abi chelsea en iyi olanı bence

Çevrimdışı Balasagun

Konu açılmışken bir de ben sorsam? Kağıt bilet çıkmaması gibi bir durum söz konusu olur mu Liverpool maçında?

Çevrimdışı ZEKI

onlarda var @Altuğ yüklemesini bekliyorum  :halay: orada @Necmi abi ve @bjk_mabet özel smiley var
sanada varmi soyle kocaman bir silgi mesela..

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

Konu açılmışken bir de ben sorsam? Kağıt bilet çıkmaması gibi bir durum söz konusu olur mu Liverpool maçında?
olmaz. uefa passo yu tanımıyor.  :steamed:  :steamed:

Çevrimdışı Deniz

Hayır yok çıkartmak zorunda
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

@bjk_mabet inki kesin çay tepsisi içerisinde çaylar olan bir smileydır  :kop: :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğukan E.

Abilerim mabet abim görünmüyo pek ortalıklarda bir kaç gündür hayırdır acaba  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

sanada varmi soyle kocaman bir silgi mesela..
@ZEKI hocam özel aldım  :eyes
@Necmi abiye özel  :duman:
@Efe için  :ishock:
@Deniz @Tolga @Abdullah için  :steamed:
@bjk_mabet geldiğinde bizler için :halay:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

barcelona dışında hepsi cok iii bence abi chelsea en iyi olanı bence

Barcelona korkunç kötü, öyle olmaması için örneği verdim zaten. Chelsea de iyi evet ama ne bileyim stad eski diye belkide bana en iyisi olarak en yeni stad bayern geliyor. Tabi real klasik olduğu için 1.sıraya onu koydum.  :ishock:

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Dogan

evet fazla ajitasyon yaptın :D elbette maç izlemeye hakkınız var ama bir milyon dolarlık locayı feda edelim deme hakkınız yok herşey hep bana olmaz o kulüp büyük paralarla dönüyor lig tv zaten yanlı yayınıyla bize çok şey kaybettiriyor. lig tv olmasada biz yayın gelirinden aynı parayı alırız havuz bize hizmet etmiyor ama zararını misliyle çekiyoruz neden anadolu kulüpleri kalkınsın lig tv para kazansın diyemi her koyun kendi bacağından asılır. neden loca feda edeyim lig tv çeksin gitsin türk futbolundan resmen şampiyonu belirliyorlar neymiş bir sene daha dört yıldız savaşı için bu sene Beşiktaş şampiyon yapılacakmış toplumda bu algının oluşmasının adı bile şikedir. kaç senedir lig tv politikası gereği cuma pazartesi maç yapmaktan bıktık bir takıma bunu uygun görmenin adı bile şikedir bu şikeyide federasyon ve yayıncı kuruluş yapıyor bir yarışmada her şey adil olmalıdır bu ülkede hukuk doğru işlese seçilen her federasyon soluğu hapiste alır lig tv şu maç şu gün olsun dediği an devlet tepesine çöker ama nerde bu şekilde fikstür haksız rekabete neden olmuyormu bu haksız rekabeti yapanlara birde locamı verelim biz mazoşistmiyiz :D
hahahahaha elbette loca vermek yüz yılın en büyük saçmalığı olcaktir ama ben bi çözüm sundum abi 2.kat loca balkonun önüne bir aparat baglanir oturmak icin her kimse oturur ordan ceker bizde kaliteli maclar izleriz zevk aliriz en azindan @Necmi abi mesela bu resimde kirmiziyla isaretledigim yerden cekim yapilsa on numara olur
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 23:22:24 Dogan ]

Çevrimdışı Deniz