Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399851 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

simdi obitas cicekler tartismasi cikmasin sakin.

meraktan soruyorum. obitas niye numarali tarafindan testere ve kolonlara baslamiyor ordanda yapsaydi sonra ortada bulussaydi daha hizli olmazmiydi?
çıksın niye çıkmasın kardeşim .ben mesela çiçeklerden yanayım ,ama zaman zaman obitaşı da tutuyorum .işin gidişine göre. :)

Çevrimdışı Efe

Sanırsınız sadece istanbuldan ibaret beşiktaş.

Ankaradakide, Hakkarideki de, edirnedekide karstakide Beşiktaşlı.

Bunu şu sebepten söylüyorum, elbetteki merak edecekler kamera açısını. Benim kombinem var ve benim en merak ettiğim hususlardan biride bu kamera açısı.Halbuki hemen herr maçı tribünde izleyeceğim.

Juve arena gibi mi olacak, TT arena gibimi? Real madrid gibi mi olacak Barcelonamı? Bayern arena gibi mi olacak, city of manchester gibi mi ? Merak etmekten daha doğal ne var. İyi o zaman, tribüne gelmeyecek diye, merdivenin nasıl olduğu hakkındada yorum istek yapmasın kimse. Altında bulunmayacak diye çatıyıda boşversin herkes. Sadece maça gelecekler yorum yapsın? İyimidir?

hiç biri  :icool: hiç bir açı gibi olmayacak kendine has bi stad kendine has bi açısı olacak bizim stadımız en güzeli kamera açısıda en güzeli olacak  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çıksın niye çıkmasın kardeşim .ben mesela çiçeklerden yanayım ,ama zaman zaman obitaşı da tutuyorum .işin gidişine göre. :)

bende @bjk_mabet  i tutuyorum onlara karşı  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Tartismaktan hic kimseye zarar gelmez. Tartismanin edebini bilelim ve yapalim. Mesela merdiven catal konusunda is guvenligi acisindan bakildiginda olmasi gerek. Estetik acisindan bakildiginda olmazsa daha guzel. Ama her sey guvenlik ve insan hayati
Kamera acisindan daha cok erken diyorum. Ama loca iptal edilmeden daha asagidan olabilir mi   :alala: :alala: zor gibi.  Su anki kameranin yuksekligini bize mabet soyleyebilirse, diger stadlarla karsilastirabiliriz.
Kartal olayina gelince mutlaka olmazsa olmalimiz olmali.  Belediyemi yapar, biz i yapariz bilmiyorum ama konulmali. Baba Hakki, Seref Bey suleyman seba o stadta heykelleri ile rolyef leir ile muhakkak yasatilmali. Kimse kimsenin fikirlerine dusuncelerine vesayet koyamaz. Herkes dusundugunu soyleyecek ve tartisacagiz ama ben istiyorum istemiyorum diye degil. nedenleri ile aciklayarak. Bunuda en guzel @Necmi abi yapiyor. Hepmiz bir durup dusunuyoruz.

Çevrimdışı ilhan

Ya bu İstanbul'da ki kış ise Ankara'da ki hava neyin nesi resmen bahar havası var dışarıda

Çevrimdışı Efe

Tartismaktan hic kimseye zarar gelmez. Tartismanin edebini bilelim ve yapalim. Mesela merdiven catal konusunda is guvenligi acisindan bakildiginda olmasi gerek. Estetik acisindan bakildiginda olmazsa daha guzel. Ama her sey guvenlik ve insan hayati
Kamera acisindan daha cok erken diyorum. Ama loca iptal edilmeden daha asagidan olabilir mi   :alala: :alala: zor gibi.  Su anki kameranin yuksekligini bize mabet soyleyebilirse, diger stadlarla karsilastirabiliriz.
Kartal olayina gelince mutlaka olmazsa olmalimiz olmali.  Belediyemi yapar, biz i yapariz bilmiyorum ama konulmali. Baba Hakki, Seref Bey suleyman seba o stadta heykelleri ile rolyef leir ile muhakkak yasatilmali. Kimse kimsenin fikirlerine dusuncelerine vesayet koyamaz. Herkes dusundugunu soyleyecek ve tartisacagiz ama ben istiyorum istemiyorum diye degil. nedenleri ile aciklayarak. Bunuda en guzel @Necmi abi yapiyor. Hepmiz bir durup dusunuyoruz.

tamam beyfendi hemen açıklamalı şekilde anlatıma geçelim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ya bu İstanbul'da ki kış ise Ankara'da ki hava neyin nesi resmen bahar havası var dışarıda

2 gün önce lodos vardı aynı şekilde sonra kar geldi 1 günde herşey değişiyor tipik kar havası :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Memlekette birçok stad tribün tribün değil de tek bir bütün halinde yapılıyor bizde ise tribünler ayrı yapılıyor ve aralarında belli boşluklar bırakılıyor bu da deprem anında tribünlerin birbirine baskı yapmasını engelliyor.Neden toki stadlarında da bu düşünülmüyor?Herşeyi biz mi söyleyecez  :bandit: :bandit: :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

@ZEKI abi yaklaşık olarak kamera zeminden 17-18 metre yükseklikte olcak

Çevrimdışı Efe

Allah çalışanlara kolaylık versin çok zor şartlar var şuan havada karla karışık yağmur çok sert şekilde yağıyor  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

tamam beyfendi hemen açıklamalı şekilde anlatıma geçelim :D
14 ocakta gel sen hele.. :ishock: bu nezaman gelmis yahu gece gece

Çevrimdışı Balasagun

bizim gibi yap alma ,sinir olacağına liğ tv ye vereceğın parayla maça git,değerli kardeşim. :)

Almıyorum ağabey ligtv, zaten karşıyım. Öğrencilik işte. Üniversite grubumuzla her maçı izliyoruz kafede. Ancak yılda birkaç maça gelebiliyoruz canlı izlemeye. Bunlardan birisi de Liverpool olacak inşallah. Bayağı kalabalık geleceğiz :)

Çevrimdışı Anıl

14 ocakta gel sen hele.. :ishock: bu nezaman gelmis yahu gece gece
14 Ocakta toplantı gibi birşey mi var @Efe abi teftişe mi geliyorsun :D

Çevrimdışı ahmet türker

merak etme size de geliyor . bu akşam 2 saat elektrikler kesildi dışarıda fırtına ve tipi var değerli arkadaşım. :)

Çevrimdışı TØLGA

Almıyorum ağabey ligtv, zaten karşıyım. Öğrencilik işte. Üniversite grubumuzla her maçı izliyoruz kafede. Ancak yılda birkaç maça gelebiliyoruz canlı izlemeye. Bunlardan birisi de Liverpool olacak inşallah. Bayağı kalabalık geleceğiz :)
Liverpool macina bizde geliyoruz kismet ise cok fena hirs yaptim  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 23:02:21 ALI RIZA ]

Çevrimdışı TØLGA

Yeni smileyler geldi eksiklerde var  :steamed: :ishock: :mj:
valla tam hatirlamiyorum ama halayli davullu vardi bide nerde görmüstüm hatırlamiyorum onlarda bombaydi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ilhan

Bende büyük hırs yaptım ordayım inşallah

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bayern münih stadı

Real Madrid stadı

(spikerlere hayran oldum)

Manchester City Stadı

Barcelona stadı

Chelsea Stadı

Bana kalırsa en iyisi Real madrid sonra Bayern münih.

Çevrimdışı Balasagun

Çok rağbet var hocam hele ki ilk maçı güzel atlatırsak acayip olacak. Renkli arkadaşlar bile gelmek istediklerini söylediler o günler gelince düşünemiyorum oluşacak ilgiyi.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker