Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400085 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abiiii bu küfeki kapli örnek kolonu göremiyomuyuz hala   :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Kartal Ç

@Kartal Ç abi  r.madrid premier lig takimlari b.munih dormund  vs. hepsi kamera yerini 1.kata monte etmisler ve dikkat ederseniz o stadlarda mac izlemek keyifli oluyo herneyse burda ne desek boş sonuçta yeri artik belli   :uyucam:

Tespitin doğru da işte onların stadın 1. katının bittiği yer zaten bizim 2. katın alt ucuna denk geliyor :) 16 metre o kadar yüksek değil bence. bizim 2. katın kotu 18 metre. 2 metre kadar yükselen zemini düşünürsek 16 metreden çekim olacak. dortumund stadının 1. katı yaklaşık 21 metre.  :ok:
dediğim gibi mesele çekim tekniğinden kaynaklanıyor bence. premier ligde uzak taç çizgisinde pozisyon olduğunda kadrajın en alt noktası santra noktasıyla aynı hizaya gelecek kadar zoomlanıyor ama bizde o hiza santra dairesinin çekim tarafına yakın olan ucuna kadar anca geliyor.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 20:57:59 Kartal Ç ]

Çevrimdışı OEAL

loca katına alınmış derken  @OEAL :alala:
eksisözlükde
• kamera: kameranın yeri değiştirildi. eski açık-numaralı köşesinden, kapalı tribün loca katına alındı ve hareketli kamera takıldı. böyle yazılmış.

Çevrimdışı megiddo

eksisözlükde
• kamera: kameranın yeri değiştirildi. eski açık-numaralı köşesinden, kapalı tribün loca katına alındı ve hareketli kamera takıldı. böyle yazılmış.
:lol: :ebebe:

Çevrimdışı Dogan

eksisözlükde
@OEAL yok abi o suan canlı yayin yapan kamera biz lig tv kamerasindan bahsediyoz  :)

Çevrimdışı Anıl

eksisözlükde
Haydaaaaa :kop:

Çevrimdışı dropoon

@Deniz  sabah gokhan türkmen abimiz twiterdan pilot kamera açısı diye yayinlamis sencede cok tepeden degilmi

bu fotoyu sonuçta telefonla falan çekmiştir. geniş açı lens var telefonda. bu yukseklıkten zoomlu çekilirse bence epl yi aratmaz kamera görüntüsü. ancak nekadar zoom yaparsanız görüntü kaydırırken titreşim ve göz yorma olabilir her tv de mhz tüksek değil maalesef. gönderilebilen yayına göre çekim yapıor bence lig tv

Çevrimdışı Deniz

Kameranin yerinin degistigi bilgisine sahip olan kisi ekskye mi yazar bunu?trollemis biri.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Tespitin doğru da işte onların stadın 1. katının bittiği yer zaten bizim 2. katın alt ucuna denk geliyor :) 16 metre o kadar yüksek değil bence. bizim 2. katın kotu 18 metre. 2 metre kadar yükselen zemini düşünürsek 16 metreden çekim olacak. dortumund stadının 1. katı yaklaşık 21 metre.  :ok:
dediğim gibi mesele çekim tekniğinden kaynaklanıyor bence. premier ligde uzak taç çizgisinde pozisyon olduğunda kadrajın en alt noktası santra noktasıyla aynı hizaya gelecek kadar zoomlanıyor ama bizde o hiza santra dairesinin çekim tarafına yakın olan ucuna kadar anca geliyor.
@Kartal Ç valla abi inşallah öyledir ama benim pek ümidim kalmadı artık  :bawling: olanla yetinecez artik bunada şükür napalımm

Çevrimdışı Efe

numaralıda tabla son gaz sürüyor 7-8 mikser var içeride :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OEAL

@OEAL yok abi o suan canlı yayin yapan kamera biz lig tv kamerasindan bahsediyoz  :)

şuanda canlı yayın yapan kameradan bahsetmiyorum zaten

Kameranin yerinin degistigi bilgisine sahip olan kisi ekskye mi yazar bunu?trollemis biri.
gördüğümü paylaştım.

TFF sitesinden alıntı;
1.   PİLOT [MAIN]   ; Orta çizgide sahayı görecek şekilde ve UEFA kriterlerine uygun açıda olmalıdır.
UEFA kriterlerini zorunlu kılıyor buda epl gibi bir kamera açısı olabileceğini belirtiyor hayal değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@bjk_mabet abiiii bu küfeki kapli örnek kolonu göremiyomuyuz hala   :)
Az daha Dayan 2 Gün sonra göreceksin nasıl olsa :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mehmetali gülseven

Anadolunun bozkırlarını gezmekten canımız çıktı yeter artık bitsin bu hasret kah konya'da kah ankara'da.

Çevrimdışı TØLGA

Az daha Dayan 2 Gün sonra göreceksin nasıl olsa :bandit: :bandit:
bu havalarda pek emin olamiyorum başlıycaklarina  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

şuanda canlı yayın yapan kameradan bahsetmiyorum zaten
gördüğümü paylaştım.

TFF sitesinden alıntı;
1.   PİLOT [MAIN]   ; Orta çizgide sahayı görecek şekilde ve UEFA kriterlerine uygun açıda olmalıdır.
UEFA kriterlerini zorunlu kılıyor buda epl gibi bir kamera açısı olabileceğini belirtiyor hayal değil.

ana kamera yeri ve açısı bu şekilde olacak başka bi yerde olmayacak yardımcı kamera konabilir farklı açılara o ayrı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

güzel bir yayın için gerekirse loca da iptal edilebilir birçok kulüp o locayı iptal edebiliyorsa bizde iptal edebilirdik yada proje aşamasında oraya küçük bir loca yapılabilirdi yada aparatlarla sadece kamera aşağıya alınabilir olamaz diye birşey yok sadece bunca sorun sıkıntı varken yönetim uğraşamaz bu ayrıntılarla.
neden lig tv daha rahat çekim yapsın daha fazla para kazansın diye biz locadanmı feragat edeceğiz hemde en pahalı locayı vererek çok istiyorsa o açıdan çekmek verir parasını locayı kiralar çekimini istediği gibi yapar. taraftarda çok takıyorsa gitsin stadda izlesin bence çok fazla takılmaya gerek yok canlı yayının hangi açıdan çektiğinin bize bir getirisi yok lig tv güzel güzel çeksin diye her sene bir milyon dolardanmı olacağız mümkünse tünellerin önüne koysunlar ordan yapsınlar çekimlerini ben evime lig tv sokmuyorum iki büyük yaratmak için kıçlarını yırtan kaç şampiyonluğumuzu aldıkları belli olmayan her yayınlarında Beşiktaşı aşağılamak için koşturan bu ...... ler mümkünse stada bile girmesin (noktalı yerleri kafanıza göre doldurun )

Çevrimdışı Serjo

neden lig tv daha rahat çekim yapsın daha fazla para kazansın diye biz locadanmı feragat edeceğiz hemde en pahalı locayı vererek çok istiyorsa o açıdan çekmek verir parasını locayı kiralar çekimini istediği gibi yapar. taraftarda çok takıyorsa gitsin stadda izlesin bence çok fazla takılmaya gerek yok canlı yayının hangi açıdan çektiğinin bize bir getirisi yok lig tv güzel güzel çeksin diye her sene bir milyon dolardanmı olacağız mümkünse tünellerin önüne koysunlar ordan yapsınlar çekimlerini ben evime lig tv sokmuyorum iki büyük yaratmak için kıçlarını yırtan kaç şampiyonluğumuzu aldıkları belli olmayan her yayınlarında Beşiktaşı aşağılamak için koşturan bu ...... ler mümkünse stada bile girmesin (noktalı yerleri kafanıza göre doldurun )
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

eski açıktaki perdeli kolon betonlanıyor bi tanesinin kalıplaması bitmişti fotolarda o betonlanıyor heralde inşallah 2 side bitmiştir komple betonlanırlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

güzel bir yayın için gerekirse loca da iptal edilebilir birçok kulüp o locayı iptal edebiliyorsa bizde iptal edebilirdik yada proje aşamasında oraya küçük bir loca yapılabilirdi yada aparatlarla sadece kamera aşağıya alınabilir olamaz diye birşey yok sadece bunca sorun sıkıntı varken yönetim uğraşamaz bu ayrıntılarla.
arkadaşım bir milyon dolarlık locadan bahsettiğinin farkındamısın ,gelir artsın diye millet orasını burasını yırtıyor ,sizin der ettiğiniz şeye bak .

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı ahmet türker

@Kartal Ç valla abi inşallah öyledir ama benim pek ümidim kalmadı artık  :bawling: olanla yetinecez artik bunada şükür napalımm
projesi yeri belli olan işte, ne ümidin vardıki zaten baştan belirlenmiş bir şey bu.

Çevrimdışı ALI RIZA

+1903  :claps: :claps:
@Necmi abi hep diyorum eski statta gibi Çarşı yanına atacaksın kuzu kuzu yayın yapacaklar nasıl fener kabloları kesti efendi oldu bizde zamanında öyle yapacaktık ki efendi olsunlar
umarım yeni statta en köhne zorlu ters taraftar kitlesinin yanına düşerler ama sanmam Başkan onları rahat ettirir :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 21:59:07 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Anıl

Budur :claps: :claps:

Çevrimdışı Kemal