Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399921 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

@megiddo yok ya bizde göz zevki denen bisey yoo ingiltere ligi bu yuzden en kaliteli lig cim on numara yayin kalitesi on numara kamera acilari mukemmel beninde en korktugum sey buydu tepeden cekiyolar ve hic hos bi goruntu degil nasil bi sacmaliktir bu goz var nizam var alt kata koysana
alt kata koyunca taraftar taş atar kamera camını kırar diye korkuyorlar herhalde.

Çevrimdışı Fatih

Kamerayi alt katta nereye koyacaklar ya?  :alala: Alt kata koyabilmeleri icin en guzel yerde ki locayi iptal etmeleri lazim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Dogan

Kamerayi alt katta nereye koyacaklar ya?  :alala: Alt kata koyabilmeleri icin en guzel yerde ki locayi iptal etmeleri lazim...
  @Fatih bence yanlis dusunuyosun hocam kirmiziyla isaret ettigim yerde bir aparat takilir ve ordan cekim yapilir cok daha gusel olur premier ligte oyle yapiliyo bu arada paint terk  :lol:
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 19:22:47 Dogan ]

Çevrimiçi Necmi

Necmi ağabey dünyada üst kat çıkış tünelleri bizimki kadar aşağıda olan yok diyordun  :naughty: :naughty:
aynımı bizimki 2 basamak kapıda dururken biri arkandan iterse soluğu alt katta alırsın birde orda almanlar giriyor çıkıyor. sanki bizim stadlarımızda hiç maç seyretmemiş gibi konuşuyorsunuz orda bir kişi düşer ondan sonra en iyimser tahminle gelecekteki tüm maçları maymun gibi kafesde izlersiniz bizde alt tribüne geçmek için ordan atlamaya kalkanlar çıkacaktır. Nihayetinde yeni açık tribün yüksekliği 4 metre gibi bırak çatal merdiveni ben oraya yüksek bir kırılmaz camdan bariyer konulması taraftarıyım çepe çevre sonuçta yürüme yolları varken koltukların tepesinde insanların üstüne basarak yürüyen taraftar profilimiz var.

Çevrimdışı Fatih

@Fatih bence yanlis dusunuyosun hocam kirmiziyla isaret ettigim yerde bir aparat takilir ve ordan cekim yapilir cok daha gusel olur premier ligte oyle yapiliyo bu arada paint terk  :lol:
Aparattan kastin nedir anlamadim, resim filan da bulamadim hocam..

Bir de kameranin bulundugu yer 25-30 mt. uzunlukta olmali... Orada 4-5 kamera ve bir cok teknik alet edevat var... Numarali ilk katta bu kadar fazla alan yok...

Çevrimdışı Dogan

Aparattan kastin nedir anlamadim, resim filan da bulamadim hocam..

Bir de kameranin bulundugu yer 25-30 mt. uzunlukta olmali... Orada 4-5 kamera ve bir cok teknik alet edevat var... Numarali ilk katta bu kadar fazla alan yok...
mesela chelsea nin stadi mükemmel bi aciyla cekiliyo maclar oyl yapilabilir abi bence

Çevrimdışı ahmet türker

yönetim iyiki taraftar fikri ile hareket etmiyor ,alt katta kamera nerede var ki ,bir kaç kişi öyle düşünüyor diye zannediyorlar ki herkes öyle düşünüyor .

Çevrimdışı Dogan

böyle kaliteli bir açıya kimse hayır demez heralde :icool:
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 19:30:45 Dogan ]

Çevrimdışı OEAL

öncelikle merhaba :D

kamera açısı bende epl gibi istiyorum ama orada zoom yapıyorlar bizimkindede loca katına alınmış zoom yaparlarsa epl açısı yakalabilir.

Çevrimdışı Fatih

mesela chelsea nin stadi mükemmel bi aciyla cekiliyo maclar oyl yapilabilir abi bence

Soyle bir stadin var...Kamerayi nereye koyarsin? Adamlarin kamerayi koyacak yerleri yok... Yer olmadigi icin de pilot kamerasi sag tarafta, o da ayri bir sacmalik... Cok mecburi yapilmis birsey... TV'den izleyince goze guzel gelebilir fakat orada en az 4-5 kamera bulunmasi lazim her detayi yakalayabilmek icin...

Bu tur teknik detaylari ben bilmem... Diger abiler daha iyi cevap verir.. Ama suan en mantiklisini yapiyor yonetim ust kata alarak...Zaten baska da secenek yoktu bence...

Çevrimdışı Fatih

yönetim iyiki taraftar fikri ile hareket etmiyor ,alt katta kamera nerede var ki ,bir kaç kişi öyle düşünüyor diye zannediyorlar ki herkes öyle düşünüyor .
Ahmet abi bu forum gene iyi... Forza'yi okusan kafayi yersin...  :lol: :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi bu forum gene iyi... Forza'yi okusan kafayi yersin...  :lol: :lol:
[/quote oğlumun hesabından girip okuyorum. bazen yan yana olsalar birbirlerini boğazlayacaklarmış gibi tartışıyorlar ,konuyu hiç bilmeyenler bile pek çok fikir söylüyor ,hayret etmemek mümkün değil kardeşim. :)

Çevrimdışı megiddo

güzel bir yayın için gerekirse loca da iptal edilebilir birçok kulüp o locayı iptal edebiliyorsa bizde iptal edebilirdik yada proje aşamasında oraya küçük bir loca yapılabilirdi yada aparatlarla sadece kamera aşağıya alınabilir olamaz diye birşey yok sadece bunca sorun sıkıntı varken yönetim uğraşamaz bu ayrıntılarla.

Çevrimdışı Dogan

güzel bir yayın için gerekirse loca da iptal edilebilir birçok kulüp o locayı iptal edebiliyorsa bizde iptal edebilirdik yada proje aşamasında oraya küçük bir loca yapılabilirdi yada aparatlarla sadece kamera aşağıya alınabilir olamaz diye birşey yok sadece bunca sorun sıkıntı varken yönetim uğraşamaz bu ayrıntılarla.
@megiddo sana kesinlikle katiliyorum abi bi kere bu önemli bi detay olmasa ingilterede hep ayni aciyla cekilmezdi kalite kokuyo resmen bak mesela kadir has a uzaydan cekiyolar sanki keza tt arena da bence cok tepeden cekiyo almanlarla mac yaptigimizda adamlar begenmemisti aciyi alttan cekmislerdi

Çevrimdışı Dogan

öncelikle merhaba :D

kamera açısı bende epl gibi istiyorum ama orada zoom yapıyorlar bizimkindede loca katına alınmış zoom yaparlarsa epl açısı yakalabilir.
loca katına alınmış derken  @OEAL :alala:

Çevrimdışı megiddo

@megiddo sana kesinlikle katiliyorum abi bi kere bu önemli bi detay olmasa ingilterede hep ayni aciyla cekilmezdi kalite kokuyo resmen bak mesela kadir has a uzaydan cekiyolar sanki keza tt arena da bence cok tepeden cekiyo almanlarla mac yaptigimizda adamlar begenmemisti aciyi alttan cekmislerdi
adamlar 40-50 yıllık stada bile sonradan istediği yere kamera sistemi kurabiliyorsa biz sıfırdan yapılan bir stada bu planlamayı baştan verebilirdik demeye getiriyorum.

Çevrimdışı Deniz

2. kattan yayının nesi kötü anlamıyorum uzak falan olmayacak bence tam ideal
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

böyle kaliteli bir açıya kimse hayır demez heralde :icool:
Gol olur :D Londra yasta gol Iniesta :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Bu arada yeni stad açılış maçında bu marşla inlemeli :claps: :claps:

Çevrimdışı Dogan

@Deniz  sabah gokhan türkmen abimiz twiterdan pilot kamera açısı diye yayinlamis sencede cok tepeden degilmi

Çevrimdışı ALBATROS

zeminin yükseleceğinide düşünürsek çekim açısı tam ayarında bence

Çevrimiçi Kartal Ç

bu açı stadın eski halindeki çatıdan çekimden güzel. mesele aslında yayıncı kuruluşun uzak kale çizgisindeki pozisyonlarda yeterince zoomlamamasından kaynaklanıyor.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz  sabah gokhan türkmen abimiz twiterdan pilot kamera açısı diye yayinlamis sencede cok tepeden degilmi
Kesinlikle degil bence ideal
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

bu açı stadın eski halindeki çatıdan çekimden güzel. mesele aslında yayıncı kuruluşun uzak kale çizgisindeki pozisyonlarda yeterince zoomlamamasından kaynaklanıyor.
@Kartal Ç abi  r.madrid premier lig takimlari b.munih dormund  vs. hepsi kamera yerini 1.kata monte etmisler ve dikkat ederseniz o stadlarda mac izlemek keyifli oluyo herneyse burda ne desek boş sonuçta yeri artik belli   :uyucam: